Nevím, je to bulka, jak jsem popisovala, má to na pravém varleti, směrem k ocasu. Teď jsem koukala kde jsou nadvarlata, viz Wikipedia - Anatomie psa. No, ta poloha by odpovídala, ale to může být tak zvětšené, že by udělalo bulku? Samozřejmě víc řekne veterinář, ale chtěla jsem se přesto zeptat na názory. Nechce se mi pomýšlet na nejhorší..
Heljareyga
napsal(a):
Nevím, je to bulka, jak jsem popisovala, má to na pravém varleti, směrem k ocasu. Teď jsem koukala kde jsou nadvarlata, viz Wikipedia - Anatomie psa. No, ta poloha by odpovídala, ale to může být tak zvětšené, že by udělalo bulku? Samozřejmě víc řekne veterinář, ale chtěla jsem se přesto zeptat na názory. Nechce se mi pomýšlet na nejhorší..
Zkuste vložit foto.
adf

XXX.XXX.156.1
Ak je to makka gulka tak to s najvacsou pravdepodobnostou nie je karcinom, moze to byt cysta alebo nejaka ina lezia, moze rast aj nemusi, moze zmiznut uplne alebo nie, pes moze mat z nej aj akutne zapaly, odpoved moze dat sono, do vnutra nikto nevidi, poradte sa s veterinarom.
adf
napsal(a):
Ak je to makka gulka tak to s najvacsou pravdepodobnostou nie je karcinom, moze to byt cysta alebo nejaka ina lezia, moze rast aj nemusi, moze zmiznut uplne alebo nie, pes moze mat z nej aj akutne zapaly, odpoved moze dat sono, do vnutra nikto nevidi, poradte sa s veterinarom.
Tak to bych netvrdila - že měkká bulka vylučuje karcinom (i když píšete "s nejvyšší pravěpodobností"); jsou různé typy maligních nádorů. Tady všechny tyto dotazy se podle mě na netu vyřešit nedají. Snad by něco málo napovědělo vložené foto. Ale i tak to ani náhodou nenahradí vyšetření veterinářem a event. biopsii a histolku z toho útvaru.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
Elivapenikova

XXX.XXX.125.2
Dobrý den, jak Vám to dopadlo?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Elivapenikova
napsal(a):
Dobrý den, jak Vám to dopadlo?
No nevím, jestli vám po skoro 7 letech někdo odpoví.