Vím že to sem nepatří tak at to pak admin smaže ale chtěla jsem se zeptat něchcete někdo kotata ?věk asi 2-3 týdny, jsou zřejmě zvykla i na lidi jelikož se nebojí a neprskají, jsou pěkné, propadla se k nam stropem a když jsem je vrátila zpět na pudu tak tam 2 dny řvala a opět se propadla, Ted je mám doma v krabici ale bohužel je tam nemužu nechat mam březí fenu kterou mám též doma a ta je hodlá zabít za každou cenu.Takže hledám rychle nějake pánečky co si je veznou.Kotata už žerou takže budou schopná přežít i bez kočky, zkoušela jsem maso a to jim šlo, ale jsou fakt mladoučka takže někomu kdo si je toho vědom a umí a bude schopen se o ně postarat.
ivulka2
napsal(a):
Vím že to sem nepatří tak at to pak admin smaže ale chtěla jsem se zeptat něchcete někdo kotata ?věk asi 2-3 týdny, jsou zřejmě zvykla i na lidi jelikož se nebojí a neprskají, jsou pěkné, propadla se k nam stropem a když jsem je vrátila zpět na pudu tak tam 2 dny řvala a opět se propadla, Ted je mám doma v krabici ale bohužel je tam nemužu nechat mam březí fenu kterou mám též doma a ta je hodlá zabít za každou cenu.Takže hledám rychle nějake pánečky co si je veznou.Kotata už žerou takže budou schopná přežít i bez kočky, zkoušela jsem maso a to jim šlo, ale jsou fakt mladoučka takže někomu kdo si je toho vědom a umí a bude schopen se o ně postarat.
lavacca
napsal(a):
Postrádám tu to nejdůležitější - kontakt na Vás (telefon, apod.) a odkud jste. Těžko si někdo případně pojede přes celou republiku. ;) Nemáte poblíž nějaké depozitum, apod? Ideální by bylo, aby si je někdo vzal do dočasné péče a pak přes útulek / depozitum našel nové majitele.
Kroměřiž kontakt napišu do zpravy zajemci.
Http://kocicinadeje.cz/
Zavolejte Pavle Hybské, určitě bude vědět o někom vaším směrem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

No teď na jaře to bude sranda...kamarádka už se mě taky ptala jestli nechci kotě...vrhla jim na půdě taková polodivoká kočka, co se k nim naučila chodit na jídlo, tak už taky shání budoucí páníky...já mám bohužel fenu "kočkobijce"...byť s kočkama vyrostla, tak novou kočku už není schopná akceptovat...
takže hodně štěstí s hledáním domova...dovedu si představit, že to nemáte jednoduché, ale hřeje mě u srdce, že se najdou lidi, který se i přes problémy o koťata postarají...jiný by je třeba hodil do popelnice...nám dřív skoro každý rok někdo házel kotě přes plot (v zimě)...no asi taky řešení, jak koťata udat...do jara jsem je vždycky vypiplala a na jaře jsme jim našli domovy...ale to jsem ještě měla chrťáka, ten se o ně staral jak o vlastní
lavacca
napsal(a):
Tak jak to vypadá? Povedlo se Vám někoho sehnat? Jinak určitě bych je dala společně, jsou to ještě mrňata, potřebují kontakt.
Zachovala jsem se jako sobec a nacpala je k moji mámě která má momentálně kočku s kotaty..a tak uvidíme jak se zadaří pak kočka si je všechny adoptovala okamžitě.