Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2016 08:25
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Vím že to sem nepatří tak at to pak admin smaže ale chtěla jsem se zeptat něchcete někdo kotata ?věk asi 2-3 týdny, jsou zřejmě zvykla i na lidi jelikož se nebojí a neprskají, jsou pěkné, propadla se k nam stropem a když jsem je vrátila zpět na pudu tak tam 2 dny řvala a opět se propadla, Ted je mám doma v krabici ale bohužel je tam nemužu nechat mam březí fenu kterou mám též doma a ta je hodlá zabít za každou cenu.Takže hledám rychle nějake pánečky co si je veznou.Kotata už žerou takže budou schopná přežít i bez kočky, zkoušela jsem maso a to jim šlo, ale jsou fakt mladoučka takže někomu kdo si je toho vědom a umí a bude schopen se o ně postarat.

3.5.2016 08:27
ivulka2

XXX.XXX.155.174

ivulka2 napsal(a):
Vím že to sem nepatří tak at to pak admin smaže ale chtěla jsem se zeptat něchcete někdo kotata ?věk asi 2-3 týdny, jsou zřejmě zvykla i na lidi jelikož se nebojí a neprskají, jsou pěkné, propadla se k nam stropem a když jsem je vrátila zpět na pudu tak tam 2 dny řvala a opět se propadla, Ted je mám doma v krabici ale bohužel je tam nemužu nechat mam březí fenu kterou mám též doma a ta je hodlá zabít za každou cenu.Takže hledám rychle nějake pánečky co si je veznou.Kotata už žerou takže budou schopná přežít i bez kočky, zkoušela jsem maso a to jim šlo, ale jsou fakt mladoučka takže někomu kdo si je toho vědom a umí a bude schopen se o ně postarat.

3.5.2016 08:51
lavacca

XXX.XXX.222.249

Postrádám tu to nejdůležitější - kontakt na Vás (telefon, apod.) a odkud jste. Těžko si někdo případně pojede přes celou republiku. ;) Nemáte poblíž nějaké depozitum, apod? Ideální by bylo, aby si je někdo vzal do dočasné péče a pak přes útulek / depozitum našel nové majitele.

3.5.2016 08:52
ivulka2

XXX.XXX.155.174

lavacca napsal(a):
Postrádám tu to nejdůležitější - kontakt na Vás (telefon, apod.) a odkud jste. Těžko si někdo případně pojede přes celou republiku. ;) Nemáte poblíž nějaké depozitum, apod? Ideální by bylo, aby si je někdo vzal do dočasné péče a pak přes útulek / depozitum našel nové majitele.

Kroměřiž kontakt napišu do zpravy zajemci.

3.5.2016 08:55
inusanka

XXX.XXX.98.58

No, tady asi moc zájemců nenajdete, radila bych Kočičí naději či jinou organizaci, která umí koťata umístit.

3.5.2016 08:58
ivulka2

XXX.XXX.155.174

inusanka napsal(a):
No, tady asi moc zájemců nenajdete, radila bych Kočičí naději či jinou organizaci, která umí koťata umístit.

No je mi jasné že to není kočičí ale většina těch co děla utulkáče tak aspon ví kde hledat a kam se obrátit, bohužel potřebuju co nerychlejší řešení.

3.5.2016 09:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.54

Inzerujte s pěknou fotkou u veta, ve zverimexu atd.

3.5.2016 09:04
inusanka

XXX.XXX.98.58

Http://kocicinadeje.cz/

Zavolejte Pavle Hybské, určitě bude vědět o někom vaším směrem.

3.5.2016 09:05
ivulka2

XXX.XXX.155.174

rapotacka11 napsal(a):
Inzerujte s pěknou fotkou u veta, ve zverimexu atd.

Dala jsem to na FC to je větší drbna.

3.5.2016 10:48
manbea

XXX.XXX.70.116

Škoda že jste tak daleko, zrovna se poohlížím po nějakém zrzkovi

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2016 11:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

No teď na jaře to bude sranda...kamarádka už se mě taky ptala jestli nechci kotě...vrhla jim na půdě taková polodivoká kočka, co se k nim naučila chodit na jídlo, tak už taky shání budoucí páníky...já mám bohužel fenu "kočkobijce"...byť s kočkama vyrostla, tak novou kočku už není schopná akceptovat...
takže hodně štěstí s hledáním domova...dovedu si představit, že to nemáte jednoduché, ale hřeje mě u srdce, že se najdou lidi, který se i přes problémy o koťata postarají...jiný by je třeba hodil do popelnice...nám dřív skoro každý rok někdo házel kotě přes plot (v zimě)...no asi taky řešení, jak koťata udat...do jara jsem je vždycky vypiplala a na jaře jsme jim našli domovy...ale to jsem ještě měla chrťáka, ten se o ně staral jak o vlastní

3.5.2016 14:55
lavacca

XXX.XXX.164.49

Tak jak to vypadá? Povedlo se Vám někoho sehnat? Jinak určitě bych je dala společně, jsou to ještě mrňata, potřebují kontakt.

3.5.2016 21:37
ivulka2

XXX.XXX.155.174

lavacca napsal(a):
Tak jak to vypadá? Povedlo se Vám někoho sehnat? Jinak určitě bych je dala společně, jsou to ještě mrňata, potřebují kontakt.

Zachovala jsem se jako sobec a nacpala je k moji mámě která má momentálně kočku s kotaty..a tak uvidíme jak se zadaří pak kočka si je všechny adoptovala okamžitě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík