inspekce
XXX.XXX.181.162
Chtěl bych vědět veškeré dodavatele pro Pet centre. Dozvěděl jsem se lez, že andulky neobjednavaji přes farmy, ale chovatele. Kdo je zná, ať je vyjmenuje nebo to projde inspekcí. Má to hodně důvodů.
inspekce
XXX.XXX.181.162
Kdyby někdo chtěl vědět, proč to je pod psama, náhodně jsem narazil na téma Pet centre.
nejakapaniconemaregi
XXX.XXX.75.25
A jaké třeba důvody? Jestli se vám něco nezdá, pošlete podnět k prošetření příslušnému úřadu.
inspekce
napsal(a):
Chtěl bych vědět veškeré dodavatele pro Pet centre. Dozvěděl jsem se lez, že andulky neobjednavaji přes farmy, ale chovatele. Kdo je zná, ať je vyjmenuje nebo to projde inspekcí. Má to hodně důvodů.
A jako o co jde, to musí brát od farem? Nebo vám nechtěli vzít andulky a jste nas...ný.?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.131.230
Myslím, že člověku, co neumí napsat ani název firmy, to může být opravdu jedno...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pracovala jsem tam pred...8 lety. Byl tam dodavatel na ptaky, pak jinej na savce a jinej na plazy. Vetsinu si mnozili sami, neco asi z vykupu. Kvalita asi jako z mnozek psu . Obcas jsme mohli neco vzit zadarmo od chovatele, co s tim prisel do prodejny. Plus pomerne casto potaji zanechana zvirata nekde v prodejne nebo pred ni.
Zadavateli, můžete sem napsat nějakou farmu na chov andulek? Co to pojem "farma" u ptáků znamená?
O co vám vůbec jde? Rozumný člověk si žádné zvíře nepůjde kupovat do obchodu, ale pořídí si ho přímo od chovatele. Možností jak si najít toho seriózního je v dnešní době plno.
Inspekce by jako měla prověřovat co? Možná by to chtělo mokrý hadr na hlavu.
jezicek
napsal(a):
Psat nekomu, kdo se zajima o chov ptaku, ze mu do toho nic neni je totez, jako psat pejskarum, ze jim neni nic do mnoziren psu.
Nevím jak je to s chovem andulek, jestli mají PP ale navštívil jsem burzu v Přerově a to je jedna velká množírna nejen s andulkama. Jestli si Pet-centra berou od chovatelů, tak v tom nevidím problém, sám jsem dvacet let dodával s bratrem akvarijní rybky a zverimex si vybíral kvalitu. Navíc zadavatel vůbec neobjasnil vo co gou.
Sam 90210
XXX.XXX.148.220
Moc příspěvku nerozumím, co pan inspekce vlastně chce ? Navštívila jsem několikrát burzu v Přerově taky, "jedna velká množírna", no jak si to vezmete, je tam houf chovatelů (s PP bez PP, všeho druhu) a dá se tam sehnat prakticky všechno jen to jaksi v těch klecích a přenoskách nedělá moc hezký dojem Vykupují to tam výkupci a vozí to ve velkém hlavně do Polska, ale i jinde, jejich podmínky převozu jsou o něco horší. Jako dítě jsem do našeho zvěrimexu ve městě dávala křečky, morčata, zakrslé králíky a tam to fakt prohlíželi, srst, dravčíky, zda nemá průjem, kousnuté nebo poškrábané ani bojácné morče by mi nevzali, dost na to dbali a chtěli kvalitu, ale to je asi prodejna od prodejny
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pan inspekce slyšel pomluvu. asi. jenže. v tomto případě nejde o pomluvu ale o realitu
"pet center ifauna" gůgl chrlí.. ve třetině mi došlo kafe, nemá to cenu.