Petr-landseer

XXX.XXX.245.187
Dobrý den,
Hledám nějakého výkoného pejska značky Landseer pro naši fenku. Poslední vůbec nevěděl co má dělat a nepodařilo se navázat spojeni...Pokud pejska vlastníte nebo o nějakém víte, prosím napište mi na mail rokusekpetr@seznam.cz s kontaktem uděláte tím ohromnou radost moji mamince a taky té chlupaté potvoře. Díky :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Petr-landseer
napsal(a):
Dobrý den,
Hledám nějakého výkoného pejska značky Landseer pro naši fenku. Poslední vůbec nevěděl co má dělat a nepodařilo se navázat spojeni...Pokud pejska vlastníte nebo o nějakém víte, prosím napište mi na mail rokusekpetr@seznam.cz s kontaktem uděláte tím ohromnou radost moji mamince a taky té chlupaté potvoře. Díky :).
Pejska značky landseer, jo? Fenka je s PP? Je uchovněná? Asi sotva co... Tak radši žádného psa nehledejte, množení bezpapíráků je neetické, a plemeni (ne značce) byste tím udělali medvědí službu.
Seznam chovných psů máte na stránkách klubu - http://www.landseerclub.cz/CZ/chovpsi.html.
Petr-landseer
napsal(a):
Dobrý den,
Pes značky Landseer...
fikovnice
napsal(a):
Ale jo, ale celé je to takové nevtipné, to asi uznáte...
No jo, z pohledu kynologa asi jo...ale když si to přečtu znova, zdá se mi, že pán možná až takový kynolog nebude, nicméně píše slušně, obraty jako "navázat spojení" a "pes značky..." jsou evidentně pokus o vtip. Fena bude zřejmě jeho matky, tazatel se v chovu psů nejspíš příliš neorientuje, ale chce pomoci.
Takže je vlastně fajn, že výjimečně natrefil na ifauně na diskutující, kteří mu to vysvětlili relativně slušně - na zdejší poměry