Landseer - hledáme ženicha

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Petr-landseer

6.5.2016 15:11
Petr-landseer

XXX.XXX.245.187

Dobrý den,
Hledám nějakého výkoného pejska značky Landseer pro naši fenku. Poslední vůbec nevěděl co má dělat a nepodařilo se navázat spojeni...Pokud pejska vlastníte nebo o nějakém víte, prosím napište mi na mail rokusekpetr@seznam.cz s kontaktem uděláte tím ohromnou radost moji mamince a taky té chlupaté potvoře. Díky :).

6.5.2016 15:20
brebera

XXX.XXX.31.114

Zkuste požádat pomoc chovatelský klub, určitě mají přehled a poradí

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.5.2016 17:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Petr-landseer napsal(a):
Dobrý den,
Hledám nějakého výkoného pejska značky Landseer pro naši fenku. Poslední vůbec nevěděl co má dělat a nepodařilo se navázat spojeni...Pokud pejska vlastníte nebo o nějakém víte, prosím napište mi na mail rokusekpetr@seznam.cz s kontaktem uděláte tím ohromnou radost moji mamince a taky té chlupaté potvoře. Díky :).

Pejska značky landseer, jo? Fenka je s PP? Je uchovněná? Asi sotva co... Tak radši žádného psa nehledejte, množení bezpapíráků je neetické, a plemeni (ne značce) byste tím udělali medvědí službu.

6.5.2016 19:11
awake

XXX.XXX.115.72

Seznam chovných psů máte na stránkách klubu - http://www.landseerclub.cz/CZ/chovpsi.html.

6.5.2016 19:44
koňadra

XXX.XXX.128.31

brebera napsal(a):
Zkuste požádat pomoc chovatelský klub, určitě mají přehled a poradí

Kdyby hledal krycího psa pro chovnou fenu s PP, tak ho přece nebude hledat tady!
Myslete přece. Zase někdo chce "udělat radost" (komu?) a množit bezpapírová štěňata.

6.5.2016 19:52
brebera

XXX.XXX.31.114

Já myslím. Nebojte jen náhoda je blbec.

6.5.2016 22:05
lev

XXX.XXX.253.186

Landserů je dost málo, takže abyste si náhodou nenašli pravého bráchu. Jejich chov je dost náročný, pokud nemáte uchovněnou fenu, nebo jste neprošli kvůli DKK, či něčmu jiného, nemnožte. Pokud máte uchovněno, požádejte poradce chovu o jiného psa.

7.5.2016 15:47
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Petr-landseer napsal(a):
Dobrý den,

Pes značky Landseer...

7.5.2016 15:57
Terven

XXX.XXX.110.147

fikovnice napsal(a):
Pes značky Landseer...

To jsem pochopila, že je psáno jako vtip, zrovna to by mě až tak nepohoršilo.

7.5.2016 15:58
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Terven napsal(a):
To jsem pochopila, že je psáno jako vtip, zrovna to by mě až tak nepohoršilo.

Ale jo, ale celé je to takové nevtipné, to asi uznáte...

7.5.2016 16:10
Terven

XXX.XXX.110.147

fikovnice napsal(a):
Ale jo, ale celé je to takové nevtipné, to asi uznáte...

No jo, z pohledu kynologa asi jo...ale když si to přečtu znova, zdá se mi, že pán možná až takový kynolog nebude, nicméně píše slušně, obraty jako "navázat spojení" a "pes značky..." jsou evidentně pokus o vtip. Fena bude zřejmě jeho matky, tazatel se v chovu psů nejspíš příliš neorientuje, ale chce pomoci.
Takže je vlastně fajn, že výjimečně natrefil na ifauně na diskutující, kteří mu to vysvětlili relativně slušně - na zdejší poměry

7.5.2016 16:34
rapotacka11

XXX.XXX.32.54

... obraty jako "navázat spojení"...
""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Třeba je radista...

Přidejte reakci

Přidat smajlík