Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2016 15:00
Sabcula

XXX.XXX.82.249

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na chovatelské stanice zlatých retrívrů. Kde jste koupili své štěně, psa.. Jak jste byly s danou chovatelskou stanicí spokojeni. Na co si dát pozor při výběru (dkk a dlk vím)... Jednoduše hledám chovatelskou stanici, kde mi nebudou lhát o zdravotním stavu.. Děkuji za odpovědi...

8.5.2016 23:41
JanulaM

XXX.XXX.174.6

CHS z Dražovského hájku, kvalitní CHS v Dražovicích. Mám od nich psa a je to zlatíčko, naprosto bez problémů, majitelka to opravdu prožívá, ale v dobrém slova smyslu. Mě hlavně zajímalo to, jestli to není množka, co vrhá štěňata jak na běžícím pásu, raději jsem byla ochotna si na kvalitního psa počkat. Mamka třeba brala psa z podle mého názoru množky, sice to byla CHS, ale měli několik vrhů do roka a vícero plemen dohromady, tak odtud opravdu né. A navíc má mamka problémového psa, sice zdravotně v pořádku, ale povaha nic moc. Takže radím to neuspěchat a počkat. Zrovna v téhle CHS mají štěňata max. co 2 roky. Podle mě ideál. Akorát nevím jestli je to ještě stále, ale paní hrozně propaguje krmení granulemi Eukanuba a nenechá si vymluvit, že to má do kvalitního krmení daleko, ale naštěstí, jak si štěně dovezete můžete si krmit kvalitními granulemi. Jen mi přišlo tohle divné, takový dlouholetý chovatel a neznalost ve výživě psů. Ale to je maličkost, jinak super CHS.

9.5.2016 18:11
hlozi

XXX.XXX.97.26

Já mám fenku z CHS Artesia Bohemica, která ale momentálně neodchovává žádná štěňata...
Každopádně jsem byla (a stále jsem) moc spokojená, jak s fenečkou, tak s přístupem chovatelky.
Kdybych si teď vybírala štěně GR, asi by mi v hledáčku ulpěla CHS Rusty love, byla jsem u nich a moc se mi líbili jak psi, tak péče o štěňata, tak majitelka smajlík

9.5.2016 19:27
Sabcula

XXX.XXX.82.249

Moc děkuji.. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík