Granule pro zlatého retrívra

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MichalS

12.5.2016 10:53
MichalS

XXX.XXX.233.3

Dobrý den,

za pár týdnů budeme mít štěňátko zlatého retrívra a hledám pro něj nejvhodnější granule.
Hledal jsem na internetu různě po diskuzích ale jsou třeba 5 let staré a od té doby se určitě něco změnit mohlo.

Zatím mám favorita: https://www.kasa.cz/granule-acana-dog-puppy-large-breed-18-kg/

Dál se chci zeptat zda granule občas smíchat s konzervou nebo kapsičkou, ale tady favorita nemám.

Předem děkuji za odpověď :)

Michal.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.5.2016 10:59

MichalS napsal(a):
Dobrý den,

za pár týdnů budeme mít štěňátko zlatého retrívra a hledám pro něj nejvhodnější granule.
Hledal jsem na internetu různě po diskuzích ale jsou třeba 5 let staré a od té doby se určitě něco změnit mohlo.

Zatím mám favorita: https://www.kasa.cz/granule-acana-dog-puppy-large-breed-18-kg/

Dál se chci zeptat zda granule občas smíchat s konzervou nebo kapsičkou, ale tady favorita nemám.

Předem děkuji za odpověď :)

Michal.

Celkem dobrá volba granulí, ale nemíchala bych ani z konzervou ani s kapsičkou. Když do toho chcete něco míchat míchejte maso, ovoce, zeleninu, mléčné výrobky, vejce.

12.5.2016 11:49
LájošM

XXX.XXX.14.251

Kapsičky ani většina konzerv nemají vyšší výživovou hodnotu, pokud chcete granule přichutit, přidejte mu kousek masa nebo konzervu, která je 100% maso.

12.5.2016 12:04

Kvalitní granule: Marp, Platinum, Applaws, Carnilive, Taste of the wild, Orijen, Barking Heads, Essentisl foods, Annamaet, N&D, GO! Natural, Now! Fresh, Firstmate, Nutram.
Z konzerv doporučuji Topstein, Macs, Gran Carno, Lukullus, GranataPet, aj.

16.5.2016 21:41
natalka123

XXX.XXX.242.21

Dobrý den, prosím jaké granule jsou lepší: bezoobilná acana nebo taste of the wild?

17.5.2016 08:12
Mar-Afra

XXX.XXX.159.138

natalka123 napsal(a):
Dobrý den, prosím jaké granule jsou lepší: bezoobilná acana nebo taste of the wild?

Bezobilná Acana je na tom lépe. Ten cenový rozdíl má smysl.

21.5.2016 16:44
Petra G.

XXX.XXX.48.6

Dobry den,
Mam take stene zlateho retrivra a od stenete jsem krmila Marpem ( za mne super granule)... Pozdeji jsme presli na Artemis a musim rici, ze jsou jeste lepsi ( tedy na nasi fene)... Leska a nadherna srst, naprosto minimalni trus a vubec zadny prujem... Ale chce vyzkouset, co vasemu psikovi bude chutnat.. Mame nezravce a s granulemi bojujeme do dneska ( prece jen ty holisticje nejsou tak dobre jako levne granule navonene chemikaliemi)...

Přidejte reakci

Přidat smajlík