Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.5.2016 12:18

Mám 10-mesačnú fenku stredne veľkého plemena, ešte sa nehárala. Počul som, že sa zvyčajne po háraní zastaví rast. Je to pravda? Aké máte skúsenosti? Ďakujem.

14.5.2016 12:22

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám 10-mesačnú fenku stredne veľkého plemena, ešte sa nehárala. Počul som, že sa zvyčajne po háraní zastaví rast. Je to pravda? Aké máte skúsenosti? Ďakujem.

Hloupost, vzrůst je dán geneticky. Co čuby, které hárají poprvé v 6ti měsících?

14.5.2016 12:40

Hloupost, vzrůst je dán geneticky. Co čuby, které hárají poprvé v 6ti měsících?

Viem, že rast je daný geneticky, ale počul som veľa ľudí, že ich fenky prestali rásť po háraní. Nedávno nejaký pán predával fenku airedalského teriéra, lebo po háraní prestala rásť a jej rast sa zastavil iba na 50 cm a tým pádom ju nemohol uchovniť.

14.5.2016 12:43

Viem, že rast je daný geneticky, ale počul som veľa ľudí, že ich fenky prestali rásť po háraní. Nedávno nejaký pán predával fenku airedalského teriéra, lebo po háraní prestala rásť a jej rast sa zastavil iba na 50 cm a tým pádom ju nemohol uchovniť.

Tohle se mi u fen nikdy nestalo.

14.5.2016 14:08
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Nějak si to úplně nepamatuju(nemám fenku, tak jsem to brala jedním uchem sem, druhým ven) ale myslím, že některá veterinářka to tu už psala, že před háráním se uzavřou růstové štěrbiny u velkých kostí...tak bych si myslela, že co do výšky to možná i platí. Snad nám to povolaní ještě jednou písnou(a my si to konečně zapamatujem ).

14.5.2016 14:21
brebera

XXX.XXX.31.114

Hárala mi fena poprvé v 6-7 měsících a vyrostla ještě o 3 cm, střední plemeno. Pak mi hárala fena poprvé v 19 m a ta už fakt nerostla. Asi tak

14.5.2016 14:29
brebera

XXX.XXX.31.114

Hárala mi fena poprvé v 6-7 měsících a vyrostla ještě o 3 cm, střední plemeno. Pak mi hárala fena poprvé v 19 m a ta už fakt nerostla. Asi tak

14.5.2016 14:30

brebera napsal(a):

Přesně

14.5.2016 17:06

Sestra mého psa poprvé hárala dokonce už ve 4 měsících. Vyrostla do standardu a je uchovněná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík