Prosím o doporučení opravdu kvalitních konzerv..ohrané téma:-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2016 10:40
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

Dobrý den, trh je zasycen..muj mozek takysmajlík a co teprve, kdyz se mě ptají moji kamarádi co mají pejsky..jaké je nej konzerva?...tak poradte..je to MARP, GRAN CARNO, GRAND superpremium, FALCO, ONTARIO, TASTE of WILD, Topstein...nebo střídat..chtějí krmit jen masem z konzerv.. psi vetsinou mensich plemen do cca 10kg.. zadne granule..to je chválímsmajlík cas na vareni neni...tak sepisuji anketu dle vasich zkusenosti..

16.5.2016 11:00
Iliena

XXX.XXX.139.5

Nebylo by lepší krmit masem? Finančně se určitě konzervy nevyplatí a máte jistotu kvality. Vařit nemusíte, můžete přece krmit syrovým. My tedy konzervy nekupujeme, ale loni jsme měli asi 2 od Gran Carno a ty vypadaly dobře.

16.5.2016 11:12
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

Ono nejde o měsmajlík to mam anketu pro kamarady..ale zajima me to samotneho..ja problem nemam. Davam obcas syrove, ale nedela mu moc dobre, tak dam uvarene kureci ci hovezi ryze, vlocky, testoviny..zelenina..to uz se oblizuje az za usima..krmim tak 8 let..predtim jsem mel jezevcika loveckeho a dostaval syrove hlavne zverinku no panecku to mu chutnalo..syrove tedy mam od nich smeteno ze stolu a oni zas od veterinare, ze pro male rasy to neni dobre, ze nejsou pro to slechteny a snasi to spatne dalsi zas mel nejake parazity vesmes dostali vsichni stejnou odpoved od vet, ze syrove prosim, ale tak pro rasu jako ovcak a husky...ne pro to co maji coz je pinc, civava, pudl, kokr a myslim, ze jeden ma westika...

16.5.2016 11:17
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

neregistrovanej1 napsal(a):
Ono nejde o měsmajlík to mam anketu pro kamarady..ale zajima me to samotneho..ja problem nemam. Davam obcas syrove, ale nedela mu moc dobre, tak dam uvarene kureci ci hovezi ryze, vlocky, testoviny..zelenina..to uz se oblizuje az za usima..krmim tak 8 let..predtim jsem mel jezevcika loveckeho a dostaval syrove hlavne zverinku no panecku to mu chutnalo..syrove tedy mam od nich smeteno ze stolu a oni zas od veterinare, ze pro male rasy to neni dobre, ze nejsou pro to slechteny a snasi to spatne dalsi zas mel nejake parazity vesmes dostali vsichni stejnou odpoved od vet, ze syrove prosim, ale tak pro rasu jako ovcak a husky...ne pro to co maji coz je pinc, civava, pudl, kokr a myslim, ze jeden ma westika...

Není to na vás, ale na vety...jako že...za nějakých 300let šlechtění, se psům změnil trávící trakt jo?

16.5.2016 12:03
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

No lesni zinko bylo jim receno no me koneckoncu taky, ze dnesni psi nejsou staveny jiz na stravu ze syroveho masa a ze jim to dela problemy s travenim a pak parazity apod. ja dostal prednasku velikousmajlík stejne krmim tim co mu vyhovuje cas si udelam, kdyz by nedelalo dobre syrove poridil jsem si psa tak stejne jako po nem uklizim venku tak stejne tak si udelam cas na uvareni. Ale to odvadime mou anketu jake konzervysmajlík

16.5.2016 12:12
mgtka

XXX.XXX.11.19

A co carnilove?

16.5.2016 12:22
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

Ty ani neznam...dekuju omrknu to...

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.5.2016 12:27

Gran Carno, Macs, Topstein, Lukullus, GranataPet, O'Canis, Taste of the wikd, Terra Canis.

16.5.2016 12:33
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

rapotacka11 napsal(a):
?

Https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009541-konzervy-pro-psy-a-kocky#nejnovejsi

https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009545-rozhovor-s-mvdr-jirim-sokolem-majitele-psu-a-kocek-podlehaji-reklame-je-to-velky-byznys#nejnovejsi.

Já vím videl jsem tyto videa...diky za prispevek.. falco je dobry nevyhoda je, ze maji tolik objednavek, ze nestihaji..ale par eshopu by bylo, ale ty odepisou, ze nemaji...a to temer 6 mesicu dopredu vyprodano..malinkou nevyhodou je, ze maji jen velke konzervy a ty prckove tech kamaradu to za den nesnedi a ono se to ma spotrebovat hned..ale tak snad do druheho dne to vydrzi...

16.5.2016 12:37
rapotacka11

XXX.XXX.32.136

Po otevření by to nemělo zůstat v plechu.

16.5.2016 12:37
Arni

XXX.XXX.23.75

Jsme na Gran Carno. Pes prospívá dobře. Cena a kvalita dobrá. Občas uvaříme kuře.

16.5.2016 12:42
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

rapotacka11 napsal(a):
Po otevření by to nemělo zůstat v plechu.

Diky.

16.5.2016 12:42
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

Arni napsal(a):
Jsme na Gran Carno. Pes prospívá dobře. Cena a kvalita dobrá. Občas uvaříme kuře.

Diky.

16.5.2016 12:43
aritim

XXX.XXX.19.70

neregistrovanej1 napsal(a):
No lesni zinko bylo jim receno no me koneckoncu taky, ze dnesni psi nejsou staveny jiz na stravu ze syroveho masa a ze jim to dela problemy s travenim a pak parazity apod. ja dostal prednasku velikousmajlík stejne krmim tim co mu vyhovuje cas si udelam, kdyz by nedelalo dobre syrove poridil jsem si psa tak stejne jako po nem uklizim venku tak stejne tak si udelam cas na uvareni. Ale to odvadime mou anketu jake konzervysmajlík

Sice odvádíme anketu od konzervy, ale připomínky jsou dost logické. Syrové maso je pro masožravou šelmu vždy lepší, než jakékoliv průmyslově vyráběné krmivo, a to jsou i konzervy. Z vámi jmenovaných konzerv jsem vyzkoušela už asi všechny a ani jeden druh ani mě, ani psy nijak neoslnil. Fena s citlivějším zažíváním po nich vždy měla průjem. Syrovým masem krmím celou smečku, která se momentálně skládá ze dvou jorkšírů, špice, pološpice a polopinče, váha od 2 do 8 kg. Tedy samí malí pejskové, ale že by byl rozdíl mezi krmením masem této smečky a předchozí smečky velkých psů (20 - 40 kg), jsem si nevšimla. Kromě množství jsem na krmení nic nezměnila. Všichni prospívají výborně. Nejstaršímu je asi 14, jorkšírce 12, těm ostatním 6 - 7. Ani veterinář jim tak vysoký věk nehádá.

16.5.2016 14:26
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

Jeste jsem objevil toto ani to neznam:

http://www.baron.cz/pes/lunderland-konzerva-hovezi-libove-91710-k-KP000006-X001130-X001569-X001575.html

http://www.baron.cz/pes/boos-menu-konzerva-hovezi-ryzi-zeleninou-91733-k-KP000006-X001130-X001570.html

mate zkusenost?kdyz oni me s tema konzervama stejne se..kdyz uz to otevru, ochutnam, dobry, ale pak tam stejne najdu namletou kost..kost nevadi pro psa normal, ale nemelo by tam toho byt hodne..ovsem obsah komplet kdo by se od gigantu vyrobcu krmiv pro psi obtezoval uvest vse...

16.5.2016 14:29
neregistrovanej1

XXX.XXX.59.94

aritim napsal(a):
Sice odvádíme anketu od konzervy, ale připomínky jsou dost logické. Syrové maso je pro masožravou šelmu vždy lepší, než jakékoliv průmyslově vyráběné krmivo, a to jsou i konzervy. Z vámi jmenovaných konzerv jsem vyzkoušela už asi všechny a ani jeden druh ani mě, ani psy nijak neoslnil. Fena s citlivějším zažíváním po nich vždy měla průjem. Syrovým masem krmím celou smečku, která se momentálně skládá ze dvou jorkšírů, špice, pološpice a polopinče, váha od 2 do 8 kg. Tedy samí malí pejskové, ale že by byl rozdíl mezi krmením masem této smečky a předchozí smečky velkých psů (20 - 40 kg), jsem si nevšimla. Kromě množství jsem na krmení nic nezměnila. Všichni prospívají výborně. Nejstaršímu je asi 14, jorkšírce 12, těm ostatním 6 - 7. Ani veterinář jim tak vysoký věk nehádá.

Vím..vím, ale zas co pes a majitel to nazor a zkusenost co vet to take...co vyhovuje memu syrove to nevyhovuje jinemu, ja muzu varit ovsem kamarada pes po varenem nema dobre zazivani, nekdo zas uprednostnuje granule atd atd...mam radost, ze vam vasi pekne basti a nemaji problemy..zrejme tedy mam kolem sebe lidi, kteri maji psi s extra citlivym zazivanim...a to jim zadne hnusy nedavaji..jo kdysi zadnej vyber, zadnej gigant, co dum dal ci uvaril nebo syrove a psi se dozivali vysokeho veku...zadna chemie..no a dnes..jako u lidi..rikam tomu moooc velkej vyber na hov..

Romina1

16.5.2016 22:03
Romina1

XXX.XXX.20.181

Ahoj pejskaři. Já mám pesany tři a je to tak, že každému sedí něco jiného - asi abych se nenudila :)

Z konzerv nám nejvíce vyhovují Nuevo a teď zkoušíme nové konzervy od Calibry. Moji pesani mají nejraději jehněčí. Mají citlivé zažívání a u těchto značek je to OK!

http://pethome.cz/cs/psi/11726-nuevo-pes-adult-jehneci-classic-konz-400g-4250231595073.html

http://pethome.cz/cs/psi/14085-calibra-dog-konzsensitive-jehneci-400g-8594062082545.html.

16.5.2016 22:17
conie

XXX.XXX.206.202

Já mám zásobu pro případ nouze - zapomenu vyndat maso z mrazáku, nedostatek času apod. - konzervy od Fitminu - 430 g za 30 Kč,97% masa, zbytek zelenina. Chutnají i "mlsné" (spíše konzervativní) šarplaninčí dámě. Voní, ochutnal omylem i muž, pochvaloval si.
http://www.krmiva-uno.cz/rozvoz/eshop/5-1-Fitmin-pro-psy/0/5/520-Fitmin-dog-For-Life-menu-meat-mix-427g.

17.5.2016 06:25
Arni

XXX.XXX.10.123

conie napsal(a):
Já mám zásobu pro případ nouze - zapomenu vyndat maso z mrazáku, nedostatek času apod. - konzervy od Fitminu - 430 g za 30 Kč,97% masa, zbytek zelenina. Chutnají i "mlsné" (spíše konzervativní) šarplaninčí dámě. Voní, ochutnal omylem i muž, pochvaloval si.
http://www.krmiva-uno.cz/rozvoz/eshop/5-1-Fitmin-pro-psy/0/5/520-Fitmin-dog-For-Life-menu-meat-mix-427g.

Kolega v práci mi dal vaničku na zkoušku, můžu potvrdit velmi chutnalo a taky vypadají dobře.

17.5.2016 07:01
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Schesir, Applaws, Almo nature.

17.5.2016 08:50

conie napsal(a):

Jenom tak mimo, zaujalo - uvádí 97% masa, přičemž maso má cca 20% bílkovin, a zároveň v analýze mají 12,5% hrubých bílkovin...mi to nějak nesedí...

17.5.2016 09:12

Hůř vidím, že nevíme co tam je. maso. by mohlo být cokoli.

17.5.2016 09:17
Mar-Afra

XXX.XXX.159.138

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jenom tak mimo, zaujalo - uvádí 97% masa, přičemž maso má cca 20% bílkovin, a zároveň v analýze mají 12,5% hrubých bílkovin...mi to nějak nesedí...

Připumpnuto vodou.

17.5.2016 09:19

Většina konzerv to má stejné.

17.5.2016 09:25

Třeba tohle by odpovídalo :

http://www.baron.cz/pes/lunderland-konzerva-hovezi-libove-91710-k-KP000006-X001130-X001569-X001575.html

koukám na cenu, za to mám kilo kližky

17.5.2016 09:28

Čistá svalovina. přeju tím krmeným psům hodně štěstí.

17.5.2016 10:26

Čistá svalovina. přeju tím krmeným psům hodně štěstí.

Jo, čistá svalovina, ručně odřezaná od tučných částí, k tomu není moc co dodat.

//www.baron.cz/pes/boos-menu-konzerva-hovezi-ryzi-zeleninou-91733-k-KP000006-X001130-X001570.html

tohle přečíst taky stojí za to.

"hovězí maso s rýží a zeleninou BOOS Rindfleisch Menü pro psy bez přídavku rostlinných složek" To oni asi vypěstovali živočišnou rýži a zeleninu.

A k těm procentům analytické složky se taky nějak nejde dopočítat, leda že by ta živočišná rýže obsahovala místo škrobu tuk.

by mě docela zajímalo, co v té konzervě nakonec je.

17.5.2016 10:51
paulí&majk

XXX.XXX.22.21

Doporučuji konzervy od falca (http://www.falcokrmiva.com/)
mají i konzervy kde jsou celá kuřecí prsa nebo nakrájené hovězí (voňavé pěkné maso - sama jsem ochutnala a opravdu dobré maso jen to není kořeněné). Taky jsme zkoušeli rybí a taky chutnalo.
Mám ještě nějakou v zásobě (myslím že tu s kostkami hovězího a mletou (obě 200g) a pak velkou konzervu půl kuřete a vemeno, ale nějak se nemůžu odvážit tu s vemenem otevřít smajlík.

Dále občas použiji Grand Carno a za mě taky dobré a navíc dostupné i ve zverimexech.
Teď ale koukám že mají ve falcu všechny konzervy vyprodané tak snad brzy doplní.

17.5.2016 11:31

Jo, čistá svalovina, ručně odřezaná od tučných částí, k tomu není moc co dodat.

//www.baron.cz/pes/boos-menu-konzerva-hovezi-ryzi-zeleninou-91733-k-KP000006-X001130-X001570.html

tohle přečíst taky stojí za to.

"hovězí maso s rýží a zeleninou BOOS Rindfleisch Menü pro psy bez přídavku rostlinných složek" To oni asi vypěstovali živočišnou rýži a zeleninu.

A k těm procentům analytické složky se taky nějak nejde dopočítat, leda že by ta živočišná rýže obsahovala místo škrobu tuk.

by mě docela zajímalo, co v té konzervě nakonec je.

Tak to je ale přece bio kráva, určitě jedla rýži a zeleninu, vyrostla na netoxické půdě...a jak jsou poctiví, napsali rýži do složení. to dá rozum oni to s námi myslí dobře.
volný chov bio krav krmených živočišnou dýní. co na tom, že jen "PŘEVÁŽNĚ"
většina konzerv - jídlo ugrilované k smrti a dražší než moje nejoblíbenější zelenina - řízek ;-)

jo a ten váš zrzavo flekatý pes, ten je nejvíc hezkej

Přidejte reakci

Přidat smajlík