Svědění prosím o radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2016 15:54
Moráváčka

XXX.XXX.70.185

Dobrý den,

před týdnem mi moje fenečka rychle utekla do řeky, miluje šíleně vodu, cítí jí na sto honů:) JEN začala mít "jebáčky " na bříšku a stále se škrabe. Před měsícem jsme koupili Frontline.
Vím, že nemáte křištalovou kouli, ale máte s tím zkušenosti ? Antb do ní rvát nechci, jsme před krytím.

16.5.2016 16:20
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Moráváčka napsal(a):
Dobrý den,

před týdnem mi moje fenečka rychle utekla do řeky, miluje šíleně vodu, cítí jí na sto honů:) JEN začala mít "jebáčky " na bříšku a stále se škrabe. Před měsícem jsme koupili Frontline.
Vím, že nemáte křištalovou kouli, ale máte s tím zkušenosti ? Antb do ní rvát nechci, jsme před krytím.

Myslím si, že z řeky to nebude, snad jedině, že si pak lehla a mokré bříško si zapařila. Nic jiného vás nenapadá? Změna krmení(granulí) prášek na praní...Co je to za rasu?

16.5.2016 16:29
Moráváčka

XXX.XXX.70.185

No dáváme jí Brit care Champion plus Immunovet, vitamin E a kyselinu listovou a lososový olej, nikdy toto neměla :( Je to BSP. Má za chviličku hárat tak se fakt bojím. Infekce myco, streptococus vyloučeny jen stafylokoka našli na jednu čárku, to se právě vylečilo antb.Já už fakt nevím čím by to mohlo být, vet nám dal šampon, jsme vykoupání. Fakt jsou to takové jebáčky na břišku a na stehnech.

16.5.2016 16:34
Moráváčka

XXX.XXX.70.185

Je to trošičku vidět na te jedné nožičce, mažu to betadinou.

17.5.2016 07:53
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Měla jsem BSP, takže vím, že jsou na zapocení celkem náchylní(a hotspoty) i když můj to nikdy neměl. Matně si vzpomínám, že tohle osypané bříško, už tu někdo u psa(i když jiného plemene) měl. Na fotce to není moc vidět, ale nezdá se mi to nic hrozného, popravdě..tohle bych asi vůbec neřešila, maximálně jak píšete, tou betadinou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík