Háravá fenka v domácnosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2016 10:15
Barbora2

XXX.XXX.241.203

Mám dotaz spíše pro zajímavost. Naše fenka doma hárá, všimli jsme si toho dneska. Ale nedávno jsem kapky našla i na látce, takže to asi bude už nějaký den. Vtipné je, že mi každý říkal, že se z toho zblázním. Mít doma psa a fenku. No a pes, on si toho asi ani nevšiml. Včera k ní čmuchnul, ale víc ho zajímá přetahování se o hračku (s kýmkoliv) a to co mi spadne z linky u vaření (to si vzájemně nemohou vyčítat). Začne to psy zajímat až v určité fázi? Nebo oni to nepoznají, jen obecně ví, že fenka hárá. Ona očividně taky není ve fázi, kdy by si chtěla užívat. Štěňata nechci, takže se mi tento prozatímní klid docela líbí :).

22.5.2016 10:38
fram

XXX.XXX.70.158

To je klid před bouří - počkejte tak +-deset dní a předvedou vám zač je toho loket. Pes pozná, kdy je fenka správně "naložená" - teď by dostal maximálně na budku, nebo by se snažil zbytečně a čubinka by akorát laškovala. Každopádně hlídejte a v nepřítomnosti oddělujte. Někteří jsou tak vyčůraní, že před majitelem nejeví zájem, fenky psa i odhánějí- tedy i když jsou "v nejlepším" a sotva zavřete dveře, tak se chovají úplně jinak. Spousta lidí si myslelo, že psíci "nemají o sebe zájem" a pak z toho "nezájmu" byla štěňata.

22.5.2016 10:38
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Barbora2 napsal(a):
Mám dotaz spíše pro zajímavost. Naše fenka doma hárá, všimli jsme si toho dneska. Ale nedávno jsem kapky našla i na látce, takže to asi bude už nějaký den. Vtipné je, že mi každý říkal, že se z toho zblázním. Mít doma psa a fenku. No a pes, on si toho asi ani nevšiml. Včera k ní čmuchnul, ale víc ho zajímá přetahování se o hračku (s kýmkoliv) a to co mi spadne z linky u vaření (to si vzájemně nemohou vyčítat). Začne to psy zajímat až v určité fázi? Nebo oni to nepoznají, jen obecně ví, že fenka hárá. Ona očividně taky není ve fázi, kdy by si chtěla užívat. Štěňata nechci, takže se mi tento prozatímní klid docela líbí :).

Fenku máme v rodině kastrovanou, i předešlá se po několika vrzích kastrovala. Před tím jsme měli jen psy samce. Buďte si jistá, že pes hárání a tu pravou chvíli bezpečně pozná, tak jako se mu fenka začne v tu správnou dobu nastavovat. Mám zkušenosti ze sousedovic feňulí, která, jak se jí blíží hárání, zvyšuje frekvenci návštěv u nás. V dobu, kdy je to akutní, ji nezastaví ani plot, vyrve díru a prdelkuje kolem psů. Jinak jsem klidná(i její majitelé) neb je kastrovaná(blbě) a štěnda mít nemůže. Je to něco jako sex s ochranou Buďte ráda za ten relativní klid, protože až se oba nabudí, to uvidíte teprve to tóčo. A buďte si jistá, že psi(i feny) v tu chvíli ztrácí mozek...

22.5.2016 11:13
Barbora2

XXX.XXX.241.203

Dobře tak jsem ráda, že jsem se zeptala :D Uvidím, co mi předvedou, díky.

23.5.2016 06:48
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.138

Barbora2 napsal(a):
Dobře tak jsem ráda, že jsem se zeptala :D Uvidím, co mi předvedou, díky.

No, aby vám za dva měsíce nepředvedli štěňata...

23.5.2016 07:55
lev

XXX.XXX.253.186

Jsou psi, co šílí po feně od prvního dne, jsou psi, kteří si v tichosti počkají na správný den-dny, který může nastat velice brzo, když jste podle toho, co píšete nechytili začátek hárání. Takže už oddělovat. Jinak budete mít štěňata.

DG

23.5.2016 23:47
DG

XXX.XXX.173.14

A jsou psi jelita, kterým dojde až po několika letech, že existují voňavé feny. Můj pes začal, kvůli háravkám blbnout až v pěti letech, do té doby byly hračky, klacky a jídlo přednější, pak se jednou pořádně načuchal feny, která mu strčila zadek pod čumák a konec, byl lapen svými hormony.

Přidejte reakci

Přidat smajlík