Krásný den všem.
Mám dotaz. Naše 11ti měsíční fenka má všechny příznaky falešky. Chce se pořád mazlit, je ukňučená, pořád pospává, má zvetšené mléčné žlázy, chce se schovávat (musíme zavírat koupelnu, jelikož leze pod vanu) a má tendenci si pořád někde hrabat pelech. Samozřejmě tahala aj hračky, takže jsem ji je zabavila a celkově se ji snažím zaměstnat a unavit. Poslední tři dny nám navíc i odmítá jíst, jediné co si vezme jsou mlsky.
Jenže co mi nejde do hlavy...za jak dlouho po hárání může mít fena falešku? Jax nám dohárala koncem března. Jedná se o naši první fenu, takže je to pro nás nové. Právě jsem se ale nikde nedočetla jak dlouho po hárání může mít fena falešnou březost. Předem děkuju za odpovědi :).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Cca 2. Měsíc po hárání.
No, naše Majda okamžitě po hárání najede na provoz: těhotné holky se musí šetřit a víceméně jí to ty dva měsíce vydrží. Jinak pochopitelně jakmile potkáme nějakého kámoše, tak je po těhotenství. Po dvou měsících odněkud vyhrabe krokouše nebo hvězdici a uprostřed noci se s tím zjeví v ložnici, náležitě uslintané ( oba jsou gumoví ) dítě nám hodí na záda. Tím končí a další tři měsíce máme ormálního psa.