Uživatel s deaktivovaným účtem
Výslovně se tam píše, že bez glycerinu, jen 100% králík, kuře atd., takže ok. Dokonce moje psice si s těmito ani nehraje, ale žere je :D Ani v jednom shopu jsem nenašla rozdílné složení, tak asi ok.
napsal(a):
Výslovně se tam píše, že bez glycerinu, jen 100% králík, kuře atd., takže ok. Dokonce moje psice si s těmito ani nehraje, ale žere je :D Ani v jednom shopu jsem nenašla rozdílné složení, tak asi ok.
Diky, musim rici, co si davam pozor na slozeni bez glycerinu a sorbitolu, fenka se pekne rozezrala, zere granule i maso, nema posr...rajtky a dokonce pribrala . Ja jsem na ty vyrobce tak najeta, to je sila co cpou do pamlsku. Clovek se vyhyba lidskemu jidlu, kupuje cilene psi a pritom je to jedovate
Lexaurin
napsal(a):
Diky, musim rici, co si davam pozor na slozeni bez glycerinu a sorbitolu, fenka se pekne rozezrala, zere granule i maso, nema posr...rajtky a dokonce pribrala . Ja jsem na ty vyrobce tak najeta, to je sila co cpou do pamlsku. Clovek se vyhyba lidskemu jidlu, kupuje cilene psi a pritom je to jedovate
Elektronika a domácí mazlíčci = prachy leží na zemi.)
Meg ty hrůzy asi cítí. S hodně pamlsky si fakt hraje - dupe na to nebo rozhazuje, sedne si a čumí co jí to jako dávám, takže když Rocco a Dokas sní, jsou v pořádku. Se Zoohitem je super domluva - napíšu co se mi nezdá a do dvou hodin mám odpověď, zkuste..mám pocit, že co je psáno musí být pravda, Blue Buffalo to teď stálo 20 milionů dolarů :D nebo 32, prostě..lhát se nemá :D a končí. Ještě Purina a pár dalších a je klid. Zůstanu u GB výrobců a Němců, tam je aspoň nějaká jistota.
Tak, ať se dál daří
Asi vyzkoušíme, ikdyž co kupuji maso Brit Care a Calibru tak tam taky uvádí 100% maso. Tudíž bez glycerinu. Kupujete od Dokasu někdo tyto velké žvýkací rolky? http://www.zoohit.cz/shop/psi/snacky_pamlsky/dokas/174431
Zajímá mě jestli je to opravdu přírodní, píší že vepřová kůže (69%) obalená kachním nebo kuřecí masem (31%). Aby to nebylo jak ty hnusné buvolí kosti.
Jo to máme s kuřetem na vrchu...je to fakt prase, "buvola" doma nechci