Jaké nejlepší granule pro německého ovčáka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Denitek

23.6.2016 13:06
Denitek

XXX.XXX.233.14

Dobrý den, přivezli jsme si domů 8mi týdenní štěňátko se zásobou granulí Country dog... Po pravdě se mi ty granule moc nepozdávají. Čím nejlépe pejska krmit? Dostala jsem na test od našeho známého Fitmin. Poradíte něco lepšího? nebo jít do fitminu? Děkuji Denisa

Neregistrovaný uživatel

23.6.2016 13:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Ty granule, co jste dostali ke štěněti se Vám nepozdávají zcela právem - je to humus (taky co jinýho, když 15kg nestojí ani 400kč). Přiznám se, že od někoho, kdo tímhle stylem odrbává krmení, bych si štěně nevzala, protože to vypovídá o tom, jak mu na jeho psech záleží, a štěně krmený takovým hnojem má dost špatný start do života
V ceně Fitminu nejsou špatné z českých Brit Care, ale v této cenové hladině si už můžete vybírat mezi slušnýma značkama.

23.6.2016 13:41
Denitek

XXX.XXX.233.14

A proto jsem tady já, abych se o něj dobře postarala a ten start mu zlepšila . Bohužel nepatřím mezi ty, kteří si mohou dovolit, papíráka" hlavně jsme sháněli dobrou parťačku do rodiny.

Ale zpět k tomu krmivu. na Fotmin čtu napůl dobré recenze. Že prý mají po nich průjem atd... Brit care se mi líbí že jsou to češi, jen si říkám jestli to není spíš na škodu :-D Britského kocoura jsem krmila jen prémiovou řadou a byl skvostný, ale vím, že pes není kočka.

Jen si říkám, kvůli tomu složení, čeho bych měla sledovat aby bylo nejvíc?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.6.2016 15:09

Denitek napsal(a):
A proto jsem tady já, abych se o něj dobře postarala a ten start mu zlepšila . Bohužel nepatřím mezi ty, kteří si mohou dovolit, papíráka" hlavně jsme sháněli dobrou parťačku do rodiny.

Ale zpět k tomu krmivu. na Fotmin čtu napůl dobré recenze. Že prý mají po nich průjem atd... Brit care se mi líbí že jsou to češi, jen si říkám jestli to není spíš na škodu :-D Britského kocoura jsem krmila jen prémiovou řadou a byl skvostný, ale vím, že pes není kočka.

Masa nebo masové moučky bez obilnin nejlépe.

Neregistrovaný uživatel

23.6.2016 15:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Denitek napsal(a):

Já s Brit Care krmila 2 vrhy, a nemůžu na ně říct nic špatného.
Pokud jde o složení, tak to je takový komplikovanější, protože výrobci jej dokážou hodně přikrášlit tím, že suroviny rozepíšou tak, aby to vypadalo, že je to samý maso (i když to maso viělo jen z rychlíku), ta naopak některý položky zaobalí či neuvedou (většinou chemický konzervanty), takže laik se ve složení ztratí
U granulí navíc hodně záleží jestli psovi sednou - i kvalitní granule můžou nesedět, a zrovna u štěňěte které bylo krmené takovým šuntem bych na ty kvalitní přecházela pomaleji, ať se Vám z nepo...to..
Tady se lidi hodně zajímají o granule, tak Vám v té ceně někdo jistě poradí.

24.6.2016 10:26
Denitek

XXX.XXX.233.14

No tak fitmin se osvědčily. bobky, , zhoustly" ale míchám s tím, žrádlem pro slepice" country dogem. aby neměla malá tak rychlej přechod. A skvěle fungují jako odměna. :-D Jinak Brit Care se mi taky líbí, ale nevím jestli ho zkoušet nebo zůstat u fitminu?

Ten Care má od Fitminu něco navíc? je to v podstatě stejná cenová relace, takže si myslím, že by snad nemusel být rozdíl tak markantní?

24.6.2016 10:28

Doporučuji brit care, krmím s ním ted 3 letého psa již od štěněte a naprostá spokojenost.

24.6.2016 10:29

Denitek napsal(a):
No tak fitmin se osvědčily. bobky, , zhoustly" ale míchám s tím, žrádlem pro slepice" country dogem. aby neměla malá tak rychlej přechod. A skvěle fungují jako odměna. :-D Jinak Brit Care se mi taky líbí, ale nevím jestli ho zkoušet nebo zůstat u fitminu?

Ten Care má od Fitminu něco navíc? je to v podstatě stejná cenová relace, takže si myslím, že by snad nemusel být rozdíl tak markantní?

Brit Care je kvalitnější.

24.6.2016 11:08
Denitek

XXX.XXX.233.14

A mohu se zeptat, zda i doplnujete o nejaky kolagen? Ja mam jiz zajisteno maso z jatek. RTG meli rodice negativni. Ale preci jen?

24.6.2016 11:13
Denitek

XXX.XXX.233.14

S ohledem na obsah masa? Nebo ma vliv neco jineho?

24.6.2016 11:23

Denitek napsal(a):
A mohu se zeptat, zda i doplnujete o nejaky kolagen? Ja mam jiz zajisteno maso z jatek. RTG meli rodice negativni. Ale preci jen?

Určitě, když budete dodávat hydrolizovaný kolagen, nic tím nezkazíte ad maso, nezapomeňte také na kosti a vnitřnosti

24.6.2016 12:08

Denitek napsal(a):
S ohledem na obsah masa? Nebo ma vliv neco jineho?

S ohledem jak na obsah masa, tak na určení masa a toho, že BC neobsahuje kukuřici.

24.6.2016 13:03
Denitek

XXX.XXX.233.14

Nooo vnitřnosti určitě budou smajlík jen mám trošku respekt z těch kostí? bojím se aby se jí, neobrátil žaludek".

Tak ta kukuřice mi unikla! děkuji za radu.

24.6.2016 13:05
Denitek

XXX.XXX.233.14

Šla bych asi do tohoto, grain free" salomon and potato.

https://www.pytelgranuli.cz/brit-care-grain-free-puppy-salmon-potato-12kg-3kg-zdarma.html.

Neregistrovaný uživatel

24.6.2016 13:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Denitek napsal(a):
Nooo vnitřnosti určitě budou smajlík jen mám trošku respekt z těch kostí? bojím se aby se jí, neobrátil žaludek".

Tak ta kukuřice mi unikla! děkuji za radu.

Pokud nebudete dávat kosti, tak musíte vápník dodávat v jiné formě.

24.6.2016 13:20
Denitek

XXX.XXX.233.14

Kosti bych jí ráda dala, chovatelka mi doporučovala tvaroh. Jen si nejsem jistá těmi kostmi? hovězí vepřové? ještě mě napadli kosti a kůže? ale to už je extrém?! Jak tedy předejít tomu obrácení žaludku? a jak tu kost správně podat? Děkuji!

24.6.2016 13:31

Denitek napsal(a):
Šla bych asi do tohoto, grain free" salomon and potato.

https://www.pytelgranuli.cz/brit-care-grain-free-puppy-salmon-potato-12kg-3kg-zdarma.html.

Ten je fajn

24.6.2016 13:35

Denitek napsal(a):
Kosti bych jí ráda dala, chovatelka mi doporučovala tvaroh. Jen si nejsem jistá těmi kostmi? hovězí vepřové? ještě mě napadli kosti a kůže? ale to už je extrém?! Jak tedy předejít tomu obrácení žaludku? a jak tu kost správně podat? Děkuji!

Tvaroh je nevhodný, jelikož obsahuje mnohem víc fosforu než vápníku, takže pro štěně špatně.
Kostmi začněte pár dní po podávání masa, nejlépe kuřecími syrovými křídly, pro začátek 1 stačí, musíte sledovat bobky, jskmile budou bílé a pes bude moc tlačit, tak jste kostí dala moc, s věkem přidávat množství. Tskže maso s kostmi bych krmila večer a přes den několik dávek granulí.

24.6.2016 13:57
Denitek

XXX.XXX.233.14

Ještě že jsem jí ten tvaroh nedala smajlík kuřecí křídla nebudou problém smajlík super! moc děkuji za radu! (rady)

Kosti vepřové a hovězí asi až tak kolem roku? maso mám nechávat přemrznout? kocourovi jsem nechávala a mám doma půlroční mimčo a to to má stejně, tak pejskovi taky? nebo rovnou čerstvé?

Ono to stravování je úplná alchymie smajlík

24.6.2016 14:03

Denitek napsal(a):
Ještě že jsem jí ten tvaroh nedala smajlík kuřecí křídla nebudou problém smajlík super! moc děkuji za radu! (rady)

Kosti vepřové a hovězí asi až tak kolem roku? maso mám nechávat přemrznout? kocourovi jsem nechávala a mám doma půlroční mimčo a to to má stejně, tak pejskovi taky? nebo rovnou čerstvé?

Ono to stravování je úplná alchymie smajlík

To se Vám zdá, taková věda to není smajlík Vepřové lopatky např, dávat kolem půl roku, jak bude měnit zuby a taky VELKÉ hovězí kosti na okousávání pozor, ať ji neokouše celou vepřové kosti nemusíte, ale např morkové v pohodě, tím se i zabaví
Maso přemražovat nemusíte, jak chcete a různé druhy masa střídejte, dva nebo tři dni krmte jen druh, potom jiný atd smajlík

24.6.2016 14:07
Denitek

XXX.XXX.233.14

VELKÝ dík! já se těch kostí bála, ale tak snad to zmákneme. Děkuji a HEZKÝ DEN

24.6.2016 14:09
mmartina

XXX.XXX.13.78

Já také mám téměř osmi týdenní štěně NO a krmím granulemi ONTARIO PUPPY a jsem s nimi spokojená.
Pokud někdo víte o vhodnějších granilích ráda si nechám poradit.

24.6.2016 14:12
Denitek

XXX.XXX.233.14

V ontarku jsem zahlídla výše kritizovanou kukuřici smajlík těžko říct co je úplně TOP?

Neregistrovaný uživatel

24.6.2016 14:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

Mám bílého švýcaráka a vyrostl mi na Brit Caru - Junior LB (střídám lososa a jehně).
Jsme velmi spokojená, roste rovnoměrně, je bez prošlapů, bez prohlého hřbetu...

Jinak o českých granulích jsme se bavili zde... Nevidím na českých granulí nic špatného...
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3134735/ceske-granule-prakticke-zkusenosti.

Neregistrovaný uživatel

24.6.2016 14:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

Denitek napsal(a):
V ontarku jsem zahlídla výše kritizovanou kukuřici smajlík těžko říct co je úplně TOP?

TOP je to, po čem tvé štěně bude pěkně růst...

24.6.2016 14:16
Denitek

XXX.XXX.233.14

TO je fešák! Naše, malá" asi takový kus psa nebude, ale doufám, že ten Brit bude volba dobrá smajlík

Proti českým granulím nic nemám. Nemám nic proti granulím, po kterých dobře poroste a bude prospívat

24.6.2016 14:19

mmartina napsal(a):
Já také mám téměř osmi týdenní štěně NO a krmím granulemi ONTARIO PUPPY a jsem s nimi spokojená.

U Ontaria je špatně to, že "maso" dohánějí levnými játry a pak ta kukuřice. Opravdu Brit care je mnohem kvalitnější.

24.6.2016 14:25

mmartina napsal(a):

Ještě doporučuji Calibru jehněčí http://www.spokojenypes.cz/calibra-dog-junior-large-breed-15kg-3kg-zdarma/ taky fajn krmivo

24.6.2016 14:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ještě doporučuji Calibru jehněčí http://www.spokojenypes.cz/calibra-dog-junior-large-breed-15kg-3kg-zdarma/ taky fajn krmivo

Pardon
Tady http://www.spokojenypes.cz/calibra-dog-junior-large-breed-lambamp-rice-15kg-3kg-zdarma/.

24.6.2016 18:43
lavacca

XXX.XXX.164.49

Co se týče krmení masem doporučuji pročíst web - články vpravo. ;)

http://manwe.eu/index.php/coje-to-barf

Alchymie to není, jen to tak možná vypadá, když s tím člověk začíná. :).

25.6.2016 09:30
Denitek

XXX.XXX.233.14

Myslím, že ten článek má hlavu a patu, takže se v tom konečně vyznám :-D.

MarekJaguarek

12.5.2021 10:00
MarekJaguarek

XXX.XXX.36.171

Tvaroh je pro psy dobrý lol xd

12.5.2021 11:13
Sonnic

XXX.XXX.55.171

MarekJaguarek napsal(a):
Tvaroh je pro psy dobrý lol xd

K tomu se nedá nic říct🤦🏼‍♀️ lol xd 🤦🏼‍♀️

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík