Franta ( frantkurina@seznam.cz )
2.7.2016 16:57
mám doma 10 let zlatého retrívra kterého jsme museli před rokem ze zdrav. důvodů kastrovat.Pejsek je na tom dobře, ale začalo mu velmi chutnat a začal přibírat, nyní má 45 kg a začíná mít i potíže s klouby.na základě konzultace s veterinářem dostává na klouby arthronis fáze 1 pak 2 a i acute co se týká snížení nadváhy tak dostává krmivo Brit care dog weight loos /rabit a rice, ale nějak to nepomáhá.krmím dle návodu-můžete mi doporučit nějaké další krmivo-mnohokrát děkuji za radu.
Mamka má mopsíka, kterej celej život byl takovej kulatější.. protože měl problémy se zubama a s chroupáním granulí, tak mu na stará kolena začla vařit a pes je naprosto nádhernej.. takže doporučuju popřemýšlet i nad možností vaření, případně syrového masa, kde by převládalo méně tučné maso a třeba zeleninová příloha.
franta 1944
napsal(a):
Franta ( frantkurina@seznam.cz )
2.7.2016 16:57
mám doma 10 let zlatého retrívra kterého jsme museli před rokem ze zdrav. důvodů kastrovat.Pejsek je na tom dobře, ale začalo mu velmi chutnat a začal přibírat, nyní má 45 kg a začíná mít i potíže s klouby.na základě konzultace s veterinářem dostává na klouby arthronis fáze 1 pak 2 a i acute co se týká snížení nadváhy tak dostává krmivo Brit care dog weight loos /rabit a rice, ale nějak to nepomáhá.krmím dle návodu-můžete mi doporučit nějaké další krmivo-mnohokrát děkuji za radu.
Požádejte veta o kontrolu funkce štítné žlázy.