Moje NO je stále unavená

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2016 18:37

Zdravím, mám 5 měsíční štěně německého ovčáka. Mám problém stím že sní du na procházku a po půl hodině je úplně unavená, nebo když si po cca 10 minutách hrajeme tak potom odejde lehne si a dýchá jakoby jí měla prasknout hercna. Nevím jestli je to tím horkem nebo není nějak nemocná. Prosím poraďte mi.

DG

12.7.2016 18:40
DG

XXX.XXX.173.14

Horko, dusno... vyloučíte to jedině až bude chladněji, teď ji dejte pohov.

12.7.2016 19:22

Ne, u německého ovčáka tohle normální není. Zdravé štěně by mělo být akční a takovéhle počasí by mu nemělo vadit.

12.7.2016 19:33
lavacca

XXX.XXX.164.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím, mám 5 měsíční štěně německého ovčáka. Mám problém stím že sní du na procházku a po půl hodině je úplně unavená, nebo když si po cca 10 minutách hrajeme tak potom odejde lehne si a dýchá jakoby jí měla prasknout hercna. Nevím jestli je to tím horkem nebo není nějak nemocná. Prosím poraďte mi.

Navštivte veterináře. Normální to není. Že psi teďka více odpočívají je fakt, ale zdravé štěně Vám takhle "neodpadne" jen kvůli počasí...

12.7.2016 19:54
jahodapavel

XXX.XXX.225.3

Susp. neuzavřený foramen ovale.

12.7.2016 19:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

jahodapavel napsal(a):

Četla jsem si na googlu a píší, že se má do roka uzavřít.
To jen u lidí nebo i u pejsků? Tam předpokládám, že by to mělo být dříve. Psi rychleji rostou než lidé.

http://www.wikiskripta.eu/index.php/Foramen_ovale_patens.

12.7.2016 20:38
nexxi

XXX.XXX.228.56

Taky bych šla raděj na veterinu. mám mix ohař a NO a venku je v tomhle hicu akční doted, ten zloduch, kterej tahá psa neustále do stínu a domů jsem já.. pes nechápe, proč se nemůže píct na sluníčku a zásadně sabotuje chůzi po stínu, tam at si prej jdu já.. na druhou stranu, třeba vám vet řekne, že jste prostě jenom kápli na jedince flegmatickýho, mouchy snězte si mě.. i to může být, ale raděj at to řekne veterinář.

13.7.2016 15:37
hn..

XXX.XXX.245.246

jahodapavel napsal(a):

A taky třeba aortální stenóza nebo kardiomyopatie
Těch možností je mnohem víc :).

13.7.2016 18:29
lavacca

XXX.XXX.213.255

nexxi napsal(a):
Taky bych šla raděj na veterinu. mám mix ohař a NO a venku je v tomhle hicu akční doted, ten zloduch, kterej tahá psa neustále do stínu a domů jsem já.. pes nechápe, proč se nemůže píct na sluníčku a zásadně sabotuje chůzi po stínu, tam at si prej jdu já.. na druhou stranu, třeba vám vet řekne, že jste prostě jenom kápli na jedince flegmatickýho, mouchy snězte si mě.. i to může být, ale raděj at to řekne veterinář.

Flegmouš je možný, taky máme doma jeden exemplář.. :D Je ale už 5 léta. Jako štěně řádila jak černá ruka cca do roka. Pak trošku ubrala a teď v 5 letech je už to taková rozvážnější dáma. Ale když ji něco vybudí, lítá jak praštěná i teď. ;).

Přidejte reakci

Přidat smajlík