ohnivka
napsal(a):
Dobrý den, za jak dlouho mohu pustit psa k fence se štěnaty(je otec štěnat)
Díky za radu.
Asi bych to, pokud s nimi nežije v jedné domácnosti, nedělala. Měla bych strach, i když vlastně nevím proč
Mám zkušenost s druhou fenkou, která byla v jedné domácnosti, byla přítomna porodu, štěňatům neublížila, ale nadšená z nich nebyla. V podstatě cca měsíc z nich byla vykulená, hrozně si je chtěla očuchat a asi byla i zvědavá, z čeho jsme tak vykulení, ale jak se nějaké hnulo nebo vydalo zvyk "tetička" prchala, co nejdál
ohnivka
napsal(a):
Otec je maltézáček a fenka jezevčík, štěnata se narodila dnes dopoledne.
Majitel ji neuhlídal tak jsou zkřížená ale žijí v jedné domácnosti.
Tak to bych se asi taky pokusila o "seznámení"
Myslím, že maltézák by nemusel být pro štěňata hrozba. Ale samotného bych ho s nimi asi nenechala, pořád bych dozorovala.
Až vyrostou, tak to budou chlupatí jezevčíci, nebo krátkosrstí maltézáci?
Můžete sem časem dát fotku?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ona by si to měla "okoučovat" sama fena. Buď pustí, nebo ne. A bude hlídat.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
napsal(a):
Ona by si to měla "okoučovat" sama fena. Buď pustí, nebo ne. A bude hlídat.
Anebo bude nervozní z toho, že nemá klid, a štěňata zlikviduje
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Anebo bude nervozní z toho, že nemá klid, a štěňata zlikviduje
Tak samozřejmě, že k nervní feně nepustím nikoho, nejen psa.
ohnivka
napsal(a):
Ano fotku časem přidám, jsou čtyři, jeden černý s bílým proužkem za krkem a bílými packami a tři jsou bílá.
Jé...dejte fotku, já mám kříženku shih tzu a jezevčíka (také žili v jedné domácnosti a neuhlídali).
Jezevčík byl ale otec - a hladkosrstý.
Štěně má nelínavou srst typu shih tzu, o ostatních sourozencích bohužel nic nevím, všechna našla majitele.
Terven
napsal(a):
Jé...dejte fotku, já mám kříženku shih tzu a jezevčíka (také žili v jedné domácnosti a neuhlídali).
Jezevčík byl ale otec - a hladkosrstý.
Štěně má nelínavou srst typu shih tzu, o ostatních sourozencích bohužel nic nevím, všechna našla majitele.
Ta profilová fotka je tak kříženka?
Nemůžete ji sem dát větší?¨
Blbě na ni vidím
ohnivka
napsal(a):
Otec je maltézáček a fenka jezevčík, štěnata se narodila dnes dopoledne.
Majitel ji neuhlídal tak jsou zkřížená ale žijí v jedné domácnosti.
Min. týdech bych je nechala odděleně, ať má fena po porodu klid a ne, aby pořád řešil stres z toho, že se jí tam pes cpe...
Naše čuba začala "půjčovat" štěňda ostatní psům ze smečky až kolem 4.týdne, kdy už začala sama chodit a zlobit a ona byla vlastně ráda, že je hlídal někdo jiný. Do 3 týdnů věku se s nimi ostatní psi nesetkali, aby měla matka klid na péči o štěnda a až poté byli postupně puštěni k sobě (jinak se čuba samozřejmě venčila a to se viděla s ostatními normálně na zahradě).
Fiona.Praha
napsal(a):
Sorry.
A nebyla by fotka té kříženky jezevčík-shit-zu?
Jo, jo...hledala jsem ![]()
Po namočení jasně jezevčík
Fiona.Praha
napsal(a):
To je krasavice
Není to ta, co se tu řešilo, že vypadá jak havaňáček?
Jj, to je ona. Ale už se mě lidi ptali i jestli to není černej maltézák...prostě pořád se ptají asi působí čistokrevným dojmem
U Teriny (profilovka) se nikdo moc neptal, to byl vořech na první pohled.
Terven
napsal(a):
Jj, to je ona. Ale už se mě lidi ptali i jestli to není černej maltézák...prostě pořád se ptají asi působí čistokrevným dojmem
U Teriny (profilovka) se nikdo moc neptal, to byl vořech na první pohled.
Asi vypadá čistokrevně
Myslím, že už jsme všichni zblblí z toho množství plemen a psů, že si o všem myslíme, že je to buď PP, wořech a nebo pojmeme podezření, že je to "něcojako..." z množírny
ohnivka
napsal(a):
Ano, vím, jeden světlý a jeden černý s tím velký bílým pruhem jsou kluci, zbytek holky.
Takže to černé s ponožkama chrnící na boku je holčička a to černé, co vidíme jenom šálu, je kluk?
Jsou to slaďouši a určitě strašně voní. Když mi dcera říkala, že štěňátka voní, nevěřila jsem. Dnes vím, že fakt voní
No a už je máte udané?
Také se přimlouvám za průběžné fotky, abychom viděli, jak rostou.
ohnivka
napsal(a):
Ano přesně tak to je.
Ano voní nádherně.
Zatím je udané jedno ale snad se najdou hodní majitelé kteří si je vezmou.
Fotky samozřejmě budou.
Jsou kouzelná. ;)
A přimlouvám se za to, abyste je dali do nových rodin již čipované, aby neskončili nikdy v útulku. Spousta lidí si vezme roztomilé štěně a po půl roce / roce je přestane bavit a šup s ním pryč... takže do smlouvy bych dopsala i předkupní právo, ať o tomhle víte..