Prosila bych o radu- ted jsem krmila delsi dobu Black canyon konina a skvele sedly, bohuzel zatim na granule.cz nemaji a nikde na netu take ne, tak jsem poridila Wolfsbluty konske jako alternativu a vice stolice a castejsi. Zatim micham s puvodnim Black canyon. Mam vydrzet s nervem, sedne si to ?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Wolfsblut je lepší no. Je tu jiný tuk, víc masa, víc brambor - v Canyon je víc hrachu...není to stejné.
Co třeba 10 dní a nemíchat. Pak už bych to vzdala ;-).
Může jen koninu ?
Lexaurin
napsal(a):
Ne, davala jsem i Marp jehne, red mix a slo to, ale konina byla nej
Ach jo, stvou me, zatim mi neodepsali, ptala jsem se znovu
A tak asi řekněte co nemůže.).
Timberwolf má losa, to by mohlo chutnat podobně, ale nevím jak chutná kůň
N&D boar, lamb, pumpkin, Simpsons jehně, kachnu, Purizon single meat, jehně, zvěřina, losos nebo verze Black Angus s hovězím a krůtou
Macs má jednoduché monoproteinové králík, kachna
Regal.
Lexaurin
napsal(a):
No neni nemocna, je to spis o tom, ze moc masa ji nesedi a obili do ni cpat nechci. Jo a take ji nesedi kureci. Spis bych brala jednodruhove granule.
Trainer fitness 3.
Barking Heads GF třeba turkey
zvěřina ještě občas někde je, ale kůň..
Lexaurin
napsal(a):
No neni nemocna, je to spis o tom, ze moc masa ji nesedi a obili do ni cpat nechci. Jo a take ji nesedi kureci. Spis bych brala jednodruhove granule.
Co Barkingy GF s kachnou? My to točíme ještě s rybou a Marp jehně a ta kachna chutná asi nejvíc. Teda on by sežral snad i "mrtvýmu voko", ale tak z těchhle blbne nejvíc, to dokonce mlátí do dveří špajzu, kde je barel.
Všechno bez přechodů.
Nutram T26
Doxneo Lamb, Turkey
Carneeval
no a ty N&D GF Lamb & Blueberry např. mají všeho tak akorát... jsou dokonce v Top dry foods 2016.
Lexaurin
napsal(a):
Diky, Barkingy jsem zkousela, nejely , mrknu na ty Trainery, nebo se vratim k Marpu a basta.
Když to je těžký. Já jsem měla parametry bez obilí, bez kuřete (z principu ani kuřecí tuk), jednoduchá receptura, proteiny do 25 %. Kdybych mi pes ještě řešil, jestli mu to vůbec chutná, tak mě klepne.
Někdy plánuji vzorek Doxneo Lamb, ty taky splňují. Jo a měla jsem zálusk na Canidae Pure Land, jenže ty tak nějak nejsou, asi stejný případ jako Canine Caviar.
A co ty nové, Akela kachní?
Lexaurin
napsal(a):
A co Oliver's?
Jó, u nich jsem tuhle koukala na jehně. Beru od nich jen sušené rybičky, ale ty jsou pecka, smradu jak v Cařihradu, ale přivolání perfektní.
Lexaurin
napsal(a):
A co Oliver's?
Taky jde.
PRINCE Premium Adult ENERGY BOOST je konina, ale nějak se mi to nelíbí, asi se náhrady nedopátráme, ale na ebay ty Canyon koupit můžete..
Simpsons sensitive nejsou tak strašně masové, kuře tam není ani v tuku a cena je také ok.
Acana grasslands, ranchlands
Canagan lamb
Ryby ne ?
napsal(a):
Jó, u nich jsem tuhle koukala na jehně. Beru od nich jen sušené rybičky, ale ty jsou pecka, smradu jak v Cařihradu, ale přivolání perfektní.
My máme téměř 100% přivolání se sušenejma plícema od Mapes...a stačí, když kousíček plic je cca každá desátá odměna
Jen nesmíme nikoho potkat nebo si nedejbože s někým potřást rukou...
Terven
napsal(a):
My máme téměř 100% přivolání se sušenejma plícema od Mapes...a stačí, když kousíček plic je cca každá desátá odměna
Jen nesmíme nikoho potkat nebo si nedejbože s někým potřást rukou...
No tak to spíš přežiju tu chcíplou rybu. Mapes jsou voňky excelentní, ale když byl potvora malý, tak se po něčem od nich hrozně po... Sice ještě nebyl srovnaný jako teď na GF a kombi, ale nechci riskovat. A navíc se sáčkem Mapes v kapse to byly nonstop přepadovky od cizích psů, táhlo se to za mnou z celého parku.
napsal(a):
A co ty nové, Akela kachní?
Skvěle ;-)
5 hvězd z 5
jsem čekala kdo je doveze konečně
ale masa je tam moc
jinak řeknu Eden Country a nazdar.