Zuzivace
XXX.XXX.133.190
Zdravím,
Nemá někdo z vás zkušenost se záchvatem u yorkshira? Pes normálně v pohodě a najednou se začal motat a postupně se se sesunul na zem.. hrozně se třásl, ale uklidnili jsme ho a cca po 20 min to ustoupilo a normálně.. nestalo se to poprvé, psovi je už 10 let.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.94.208
Že by epilepsie...? tak častá věc u spousty nepapírovejch jorků
já jí zažila u dvou ze tří bez pp jorků co byli v rodině... nádhera... už nikdy víc.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zuzivace
napsal(a):
Zdravím,
Nemá někdo z vás zkušenost se záchvatem u yorkshira? Pes normálně v pohodě a najednou se začal motat a postupně se se sesunul na zem.. hrozně se třásl, ale uklidnili jsme ho a cca po 20 min to ustoupilo a normálně.. nestalo se to poprvé, psovi je už 10 let.
Epilepsie.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Taky mi to přijde jako epilepsie, měla jsem epileptičku doma...NO začalo to cca v devíti letech, ale při podávání prášků to bylo docela v poho...
Zuzivace
napsal(a):
Zdravím,
Játra, srdce, dehydratace, hypoglykemie, epilepsie - v každém případě jděte co nejdřív k dobrému veterináři. Když se mu to stává častěji, už jste měli být od veta zpět s léky na jeho problém. Nečekejte, až to s ním švihne finálně.
scylla
napsal(a):
Játra, srdce, dehydratace, hypoglykemie, epilepsie - v každém případě jděte co nejdřív k dobrému veterináři. Když se mu to stává častěji, už jste měli být od veta zpět s léky na jeho problém. Nečekejte, až to s ním švihne finálně.
Taky mě zaráží, že s klidem napíše zadavatel/ka, že se mu to nestalo poprvé...
Zuzivace
napsal(a):
Zdravím,
Záchvat nejlépe natočit na mobil, zapsat si, kdy a proč se to stalo (tedy myslíte si) a ukázat veterináři.
Pravděpodobně je to epilepsie.