Lexaurin
napsal(a):
Ale :"vhodný k dětem"a důvod darovani:"narozeni dítěte".
Tihle lidi pro mě jsou jak z jiný planety, mně mozek nebere, jak se po šesti letech někdo může zbavit psa na inzerát - pro mě je to taky moje dítě.
Ale je fakt, že jsou pejskaři a "pejskaři", teď to nemyslím kupodivu nijak nenávistně. Prostě znám dost lidí, kteří jsou jinak celkem fajn, ale psa mají jaksi mimochodem, stejně jako třeba kytky v obýváku. Nelámou si hlavu krmením, výchovou, znalosti o psech minimální...dost často se teprve náhodně někdy v rozhovoru dozvím, že vlastně mají psa. Určitě to všichni znáte - ten vztah tam prostě není, pro mě nepochopitelné, ale existuje to.
Terven
napsal(a):
Tihle lidi pro mě jsou jak z jiný planety, mně mozek nebere, jak se po šesti letech někdo může zbavit psa na inzerát - pro mě je to taky moje dítě.
Ale je fakt, že jsou pejskaři a "pejskaři", teď to nemyslím kupodivu nijak nenávistně. Prostě znám dost lidí, kteří jsou jinak celkem fajn, ale psa mají jaksi mimochodem, stejně jako třeba kytky v obýváku. Nelámou si hlavu krmením, výchovou, znalosti o psech minimální...dost často se teprve náhodně někdy v rozhovoru dozvím, že vlastně mají psa. Určitě to všichni znáte - ten vztah tam prostě není, pro mě nepochopitelné, ale existuje to.
Moje známá...má psa, zachrání klidně cizího psa: vezme ho domů, krmí ho, najde mu novou rodinu. Má kočky - ze dvou rázem(vždyť to znáte ) asi 6. Krmí je dobře, na veterinu zajede, když je třeba, ale neviděla jsem ji nikdy pohladit ani kočky, ani psa. Všem kolem ovšem vykládá, jak jsou jako její děti, bla, bla...Na psa akorát neustále ječí, koček si za celý den nevšimne vůbec. Já to taky nepochopím. Já neprojdu kolem psa (a to ani cizího ) abych na něj minimálně nepromluvila, nepohladila ho, neopusinkovala...jsem zase opačný extrém, vím ale proto ho přeci mám
Uživatel s deaktivovaným účtem
Moje chovatelka má 6 psů, dvě kočky a mimčo. A nemá problém. A ještě stihla jet krýt do zahraničí. Fakt hloupý argument zadavatelky inzerátu.
Není čas se starat o jednoho prťavého yorka? To mě hlava nebere. Já měla mimčo,3 psy, pár koček (vše v bytě) a všechno se dalo. Zřejmě je mladá paní dost neschopná, nebo líná a nebo je důvod zbavení se psa úplně jiný. Třeba je to rozmazlený zmetek, kterému dovolili všechno (jako jejich dítěti) a když přišlo skutečné dítě, tak je nevychovaný pes na obtíž (znám také takové případy). Snad bude mít pes štěstí a dostane se do "normálních" rukou.
Inzerát už tam neni ale nejspíš pes žárlí, nikdo se mu nevěnuje. Zrovna pidi pes co potřebuje . je to smutné a za 2 roky si koupí štěně spíš jestli ho neměli místo dítěte a pes si dělá co chce a jestli doma např non stop štěká? Všichni se točí kolem mimina a on prostě žárlí a nejjednodušší je se ho zbavit
Https://zvirata.bazos.cz/inzerat/63665437/Daruji.php
Já se picnu
Daruji rocni fenku krizence pudla a jorksira.hodna na deti rada si hraje.vhodna na zahradku neumi se vencit a do panelaku nevhodna.nebyl cas ji ucit.mame dvojcatka.
Sam 90210
napsal(a):
Já se picnu
Daruji rocni fenku krizence pudla a jorksira.hodna na deti rada si hraje.vhodna na zahradku neumi se vencit a do panelaku nevhodna.nebyl cas ji ucit.mame dvojcatka.
To je to deb.il.ní nevenčení a učení na plenu
No a k důvodu darování nemám slov - paní je "jediná", která má současně psa i děti a "musela" si vybrat
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2799280/modry-krysarik/ tak koupí psa bez pp a ted s eho zbaví protože je větší než by měl být? Chudák pes , to je fakt důvod dát psa pryč že je o kousek větší?
Markéta80
napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2799280/modry-krysarik/ tak koupí psa bez pp a ted s eho zbaví protože je větší než by měl být? Chudák pes , to je fakt důvod dát psa pryč že je o kousek větší?
Pes má celé čtyři kila. Asi toho moc sežere.
Kdyby koupili krysaříka a vyrostl jim z toho dobrman, tak se nedivím, ale takhle...
Sam 90210
napsal(a):
Já se picnu
Přerov, "dáma" má cigáro v tlamě a trochu jinou barvu pleti, co chcete...
koně
napsal(a):
Nejsem žádný expert přes krysaříky, ale myslím, že to zvířátko na fotce tak úplně čisté není.A to bude asi ten základní problém
Jasně že ne ale když chtěla ušetřit . bohužel neni jediná . chtějí čistokrevné ale levně, koupí bez pp a pak s e nestačí divit co z toho vyroste a někdo se pak takového psa zbaví když vlastně má křížence, hlavně že ušetřil a ted ho nechce
Ale prosím vás, že se chce po víc než roce zbavit psa "protože moc vyrostl" svědčí o vztahu majitele/ky, kdyby k němu měla nějaký kladný vztah přece by se ho jen tak nezbavila, když nevyrostl zrovna podle jejich představ Tak to dopadá když si někdo pořizuje psa jako modní doplněk, asi se nevejde do kabelky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Krysařík to není ani omylem, nemá ani znaky. No, hlavně že to bylo modré, když si štěně brali. Ach jo...