Chtěla jsem se zeptat. Koupili jsme si s přítelem stěně civavy je to fenecka a už skoro ve 4 měsících (narodila se 7.4.2016) ma pomalu dvě kila (1,80kg) různé na netu ctu, že civavky v dospělosti maji okolo 1,5kg a ta moje ma 1,80 kg ve 4 měsících☺dekuji za odpovědi.:).
Monika2304
napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat. Koupili jsme si s přítelem stěně civavy je to fenecka a už skoro ve 4 měsících (narodila se 7.4.2016) ma pomalu dvě kila (1,80kg) různé na netu ctu, že civavky v dospělosti maji okolo 1,5kg a ta moje ma 1,80 kg ve 4 měsících☺dekuji za odpovědi.:).
Z jaké je chovatelské stanice?
Absolutně netuším, kde jste načetla informaci ohledně hmotnosti - Čivava má ideální hmotnost v rozmezí 1,5 až 3 kg. Jedinci vážící nad 3 kg jsou diskvalifikováni.
Pokud jste ovšem chtěli ušetřit a koupili psa bez průkazu původu, máte tudíž doma křížence - takže diskutovat o váze nemá příliš cenu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Hlavně prosím nesnižujte štěněti krmný dávky nebo přísun vápníku, ve snaze aby vám čivavka moc nenarostla...možná si teď klepete na čelo, ale i toto už se bohužel stalo...
Monika2304
napsal(a):
Máte ji ráda?
Předpokládám, že ano, tak neřešte kolik bude vážit, řešte výchovu a budujte si s ní oba krásný vztah.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
manbea
napsal(a):
Nevím, jestli je vaše čivavka s PP, mě osobně tedy přijde, jakoby se v ní někde v předcích mihl mopsík, ale to je jedno, váha 1,80 kg ve 4 měsících odpovídá cca 3 - 3,5 kg v dospělosti (alespoň dle mé osobní zkušenosti s jiným malým plemenem.
Taky tam toho mopse vidím
... ale možná se mi to jen zdá, a je to jen ta velikostní varieta "MAXI"