Kombinace granulí a maso pro psy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bbejliskáček

3.8.2016 13:20
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Dobrý den, prosím o radu. Myslíte že je dobré krmit psa rano granulemi a večer granule+maso.
Mám Belgický ovčáka 2 roky
Díky za všechny rady a názory:)

3.8.2016 13:23
LájošM

XXX.XXX.14.251

Pokud nechcete krmit jen masem (nechápu proč, když váš pes maso dobře snáší), je to lepší varianta než samotné granule.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2016 13:35

Spíše "lehčí" granule a maso.

3.8.2016 13:58

Kombinujeme stylem - příležitostně dostane BARF misku + pamlsky ve stejném stylu. Nikdy nebyl problém, naopak se s trávením srovnal.

bbejliskáček

3.8.2016 14:02
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

Díky všem za rady

3.8.2016 15:25
inusanka

XXX.XXX.98.58

Krmím kombinovaně pomalu 30 let, ale ne granule a maso, ale jedna dávka granule a druhá maso, kosti a přílohy ( trošku rýže, zelenina, olej, řasa ). Větší dávka je ta masová, granulová je menší a jsou dny, kdy se do nich ani nepodívá. Masíčkovou dávky nesežere tak 10x do roka a to většinou v souvislosti s háráním. Dříve jsem občas místo masa používala konzervy, třeba na vodě a tak, ale teď už dlouho jen maso. Něco syrové, něco vařené nebo jen ovařené.

3.8.2016 17:11
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Ja jsem potrebovala vykrmit nezravku, tak davam granule, zalevam vyvarem a pridavam maso a super

3.8.2016 18:47
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

inusanka napsal(a):
Krmím kombinovaně pomalu 30 let, ale ne granule a maso, ale jedna dávka granule a druhá maso, kosti a přílohy ( trošku rýže, zelenina, olej, řasa ). Větší dávka je ta masová, granulová je menší a jsou dny, kdy se do nich ani nepodívá. Masíčkovou dávky nesežere tak 10x do roka a to většinou v souvislosti s háráním. Dříve jsem občas místo masa používala konzervy, třeba na vodě a tak, ale teď už dlouho jen maso. Něco syrové, něco vařené nebo jen ovařené.

Krmím taky tak, jenže u nás je to spíše opačně: když mu nabídnu maso - často ofrňuje. Tak tedy vytáhnu granule a ty s radostí sežere

3.8.2016 19:05

Tak tohle já neřeším, můj polkne cokoliv, hlavně ať je toho co nejvíc. Labrador hadr.

bbejliskáček

3.8.2016 19:08
bbejliskáček

XXX.XXX.87.239

No ten můj je vybíraví a právě proto chci zkusit granule a ´maso

Přidejte reakci

Přidat smajlík