Https://www.facebook.com/ZBUPF/posts/1144868292238232?comment_id=1146548412070220&ref=notif¬if_t=like¬if_id=1470062806448172
Přijde vám toto normální? Lidi to sdílí po facebooku a nestíhám žasnout. Prý je to teda bývalý útulek. Ale i tak, podporovat a realizovat množení, nadávat chovatelům plemene jen proto, že nesouhlasí. Myslela jsem, že tyto organizace a lidi kolem psům pomáhají.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klasika, chceme po té naší štěňátko. Nicméně ve spojení s útulkem nepochopitelné. Asi nebudou zrovna Einsteini a empatií taky neoplývají. U malého štěněte povahu poznáte těžko a pokud byla třeba babi kousavý labilní zmeťour a vybraný potomek to zdědí, tak se zapotí.
Pan David Hrbáček je skutečně velice anti-validní jedinec, neb na finanční úřad poslal dopis, aby si jel zkontrolovat jednu veterinářku, která se ozvala, že je více než podezřelé, co dělá a dělají s odůvodněním, cituji:
" Domnívám se, že její veřejné chování není ani v souladu s profesionální ctí a etickou korektností veterináře, chovatele BC, jak o sobě tvrdí."
Já myslím, že toto téma bychom mohli zahodit do věčného koše.
Fiona.Praha
napsal(a):
Jsem trošku mimo - ten útulek už neexistuje?
"27. březen 2013 ·
Vzhledem narůstajícím dluhům za opuštěná psy které jsou v majetku Českého státu, jsem nucen rozprodat vše co máme a ukončit zdejší činnost. Proto nabízím k prodeji pozemek který se nachází vedle CHKO Slavkoského lesa, dále nabízím chatu kolny, vodní náhon pro výrobu elektriky a chovu ryb a ostatní stavby. Cena pozemku je 300, - Kč za jeden metr čtvereční. Útulek prodávám z důvodu že čas běží a chtěl bych aby i moji rodiče kteří se zde hlavně nadřeli, si mohli užít také za svoji celoživotní dřinu zaslouženého odpočinku, když nás město Sokolov podrazilo ve svých slibech. Děkuji za pochopení. D.H. "
Tak jak může takový to člověk po třech letech dál vypadat?
alexa6alexa
napsal(a):
Https://www.facebook.com/ZBUPF/posts/1144868292238232?comment_id=1146548412070220&ref=notif¬if_t=like¬if_id=1470062806448172
Přijde vám toto normální? Lidi to sdílí po facebooku a nestíhám žasnout. Prý je to teda bývalý útulek. Ale i tak, podporovat a realizovat množení, nadávat chovatelům plemene jen proto, že nesouhlasí. Myslela jsem, že tyto organizace a lidi kolem psům pomáhají.
Co na to říct... lidi občas zapomněli tu věc, co mají naraženou na krku používat...jinak by s tímto nepřišel někdo, kdo dle svých slov dělal v útulku...tj. viděl kolik psů je ročně vyhozeno a v jakém stavu. :(.
Aliens_II
napsal(a):
Pan David Hrbáček je skutečně velice anti-validní jedinec, neb na finanční úřad poslal dopis, aby si jel zkontrolovat jednu veterinářku, která se ozvala, že je více než podezřelé, co dělá a dělají s odůvodněním, cituji:
" Domnívám se, že její veřejné chování není ani v souladu s profesionální ctí a etickou korektností veterináře, chovatele BC, jak o sobě tvrdí."
Já myslím, že toto téma bychom mohli zahodit do věčného koše.
Ještě větší schíza je to udání na plemennou knihu nebo jak to píše. To budou koukat, že mají stížnost na solidní chovatelku s pp za to, že je proti množení psů.