Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2016 22:37

Hezký sobotní večer,

chci se zeptat o co by se mohlo jednat. Odpoledne jak pes vstal ze sedačky tak po něm zůstal na sedačce docela velký mokrý flek - cca 10cm průměr kolečko. Počurané to není, kdyby se olizoval tak by to byl malý flíček a hlavně toto bylo durch mokré. Teď jsme byli venčit a jak vstal tak mu z pindíka začalo vyloženě téct něco, ne ukapávat. Normálně hned pod ním loužička průměr 5cm. Myslíte že má zánět nebo co to může být? Olizuje se, ale tak normálně bych řekla. Barva výtoku bílá - nažloutlá.

Nejspíš budeme muset na veterinu, ale ordinují až v pondělí tak se chci poradit. Díky.

7.8.2016 02:27
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hezký sobotní večer,

chci se zeptat o co by se mohlo jednat. Odpoledne jak pes vstal ze sedačky tak po něm zůstal na sedačce docela velký mokrý flek - cca 10cm průměr kolečko. Počurané to není, kdyby se olizoval tak by to byl malý flíček a hlavně toto bylo durch mokré. Teď jsme byli venčit a jak vstal tak mu z pindíka začalo vyloženě téct něco, ne ukapávat. Normálně hned pod ním loužička průměr 5cm. Myslíte že má zánět nebo co to může být? Olizuje se, ale tak normálně bych řekla. Barva výtoku bílá - nažloutlá.

Nejspíš budeme muset na veterinu, ale ordinují až v pondělí tak se chci poradit. Díky.

Co ostatní věci - chování, žrádlo, hravost, močení, kadění...?

7.8.2016 02:28
fikovnice

XXX.XXX.30.49

fikovnice napsal(a):

Jo a zapomněla jsem na teplotu, pesana bych přeměřila. Pokud by měl horečku, jela bych na veterinu o víkendu.

7.8.2016 11:45
vetpet

XXX.XXX.40.239

Nemůže se jednat o zánět předkožky? Na gauči byl flek velký, protože se třeba snažil po sobě "uklidit"? Pokud by to byl, stačí párkrát vypláchnout ředěnou betadinou nebo dost slabý roztok hypermanganu.

7.8.2016 12:45

fikovnice napsal(a):

Teplotu nemá, chuť na jídlo má obrovskou, stolice i moč v pořádku. Je ale doma takový smutný, bez nálady. To trvá už týden, přisuzovala jsem to menším změnám co jsme měli doma - před týdnem jsme malovali a musel být 2 dny pořád jenom v kuchyni (se mnou) a nebo jsme byli venku, chodila jsem s ním i 6x denně aby neměl pocit že je zavřený jen v jedné místnosti.

Byl z toho nervozní, nakonec jsem to završila tím že přivezli nový objednaný pelíšek. Nechce si na něj vůbec lehnout, radši leží na zemi. Přitom na starý si v noci vleze. Jinak venku když jsme na procházce tak se chová úplně normálně, je akční a všechno ho zajímá. Byli jsme i na výletě, u přehrady plavat a všechno v pořádku. Choval se jako vždycky. Ale doma je prostě takový přešlý, nevím proč.

7.8.2016 13:02

vetpet napsal(a):
Nemůže se jednat o zánět předkožky? Na gauči byl flek velký, protože se třeba snažil po sobě "uklidit"? Pokud by to byl, stačí párkrát vypláchnout ředěnou betadinou nebo dost slabý roztok hypermanganu.

Já jsem byla s ním v obýváku a vždycky mu říkám že jestli se chce olizovat tak že jedině na zemi. Viděla jsem že se začal olizovat a hned mu říkám, běž ale dolu ze sedačky, olizovat se můžeš jedině na zemi. On slezl a pod ním byl ten velký flek. Takže to muselo vytéct z něho.

O zánět předkožky by se asi mohlo jednat, ikdyž je to v takovém množství? Mívá ho často, trpí na to a už několikrát jsem s ním kvůli tomu byla na veterině. Dělali jsme výplachy, sice to pomohlo ale za pár týdnů to měl znovu. Podle veterinářky je to u psů hodně časté a nic na to nezabírá aby se to nevracelo. Tak nevím. Jinak to mívá ale vždycky jenom tak že mu několikrát za den ukápne 1-2 kapky a víc nic. Ani se přehnaně neolizuje, jen taková běžná očista jako vždy.

7.8.2016 19:41
bhk

XXX.XXX.210.102

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já jsem byla s ním v obýváku a vždycky mu říkám že jestli se chce olizovat tak že jedině na zemi. Viděla jsem že se začal olizovat a hned mu říkám, běž ale dolu ze sedačky, olizovat se můžeš jedině na zemi. On slezl a pod ním byl ten velký flek. Takže to muselo vytéct z něho.

O zánět předkožky by se asi mohlo jednat, ikdyž je to v takovém množství? Mívá ho často, trpí na to a už několikrát jsem s ním kvůli tomu byla na veterině. Dělali jsme výplachy, sice to pomohlo ale za pár týdnů to měl znovu. Podle veterinářky je to u psů hodně časté a nic na to nezabírá aby se to nevracelo. Tak nevím. Jinak to mívá ale vždycky jenom tak že mu několikrát za den ukápne 1-2 kapky a víc nic. Ani se přehnaně neolizuje, jen taková běžná očista jako vždy.

Http://www.aurumvet.cz/zlate-rady/onemocneni-prostaty-u-psa-prehlizene-ale-velmi-caste-onemocneni/.

9.8.2016 13:46
Lara12

XXX.XXX.92.246

Tak nám pomohly až vitaminy na močový měchýř, muj pes měl to samé ! U doktora nám dali antibiotika a po tech to bylo jeste horsi ke vsemu se jeste svedil, nakonec jsme poridili na radu od známe vitaminy na močové cesty tady tyto : http://www.zdravypejsek.cz/eShop-100-prirodni.html?vyhledavani=&vsude=&list=&xmlid=852238#detail po vypotřebované krabičče jsme další už nekupovali a problémy odeznely.

9.8.2016 21:52

Lara12 napsal(a):
Tak nám pomohly až vitaminy na močový měchýř, muj pes měl to samé ! U doktora nám dali antibiotika a po tech to bylo jeste horsi ke vsemu se jeste svedil, nakonec jsme poridili na radu od známe vitaminy na močové cesty tady tyto : http://www.zdravypejsek.cz/eShop-100-prirodni.html?vyhledavani=&vsude=&list=&xmlid=852238#detail po vypotřebované krabičče jsme další už nekupovali a problémy odeznely.

Podívám se na to, moc díky.

A jaké měl váš pes příznaky? Jak to u něj probíhalo nebo co měl za problémy?

My jsme zatím na veterině nebyly protože od té soboty se to neopakovalo už. Tak čekám jak se to vyvine.

9.8.2016 21:53

bhk napsal(a):
Http://www.aurumvet.cz/zlate-rady/onemocneni-prostaty-u-psa-prehlizene-ale-velmi-caste-onemocneni/.

Díky, prostudovala jsem to a jiné příznaky nemá, nic z toho co tam píší. Ale jak půjdeme na podzim na očkování tak se s vet poradím a případně bysme mohli udělat sono prostaty.

Od soboty se to už neopakovalo tak teď vyčkávám jak se to vyvine.

Přidejte reakci

Přidat smajlík