Plíseň u psa a výstava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2016 19:08
mouse

XXX.XXX.169.221

Zdravím, jdu si pro radu.
Psovi se udělala pod uchem plíseň, jde o kolečko v průměru asi jeden centimetr. Na tom místě mu vypadala srst (pes je krátkosrstý).
No a tenhle víkend máme jet na výstavu a já nevím, co s tím. Sice to léčíme, ale do tý doby to nezaroste. Vůbec nevím, jestli jet nebo nejet. Bojím se, že mě rozhodčí vyhodí. Nejradši bych se na to vykašlala, ale peníze fakt netisknu a pokud tam nepojedu, vyhodím tisícovku z okna.
Tak co myslíte, jet nebo nejet?
Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.8.2016 19:35

Záleží jak to vypadá, takhle těžko posuzovat. pokud je to nějak viditelně ošklivý tak bych nejela, pokud je to jen malé místo bez srsti tak jo.

9.8.2016 19:47
mouse

XXX.XXX.169.221

Je to malý místo pod uchem, na první pohled to vidět není, ale když ho bude rozhodčí prohlížet, tak si toho určitě všimne.
Se z toho picnu fakt, mám předplacený další tři výstavy za skoro dva tisíce. Ty jsou ale naštěstí až v září, tak snad mu to do tý doby zaroste.

9.8.2016 19:49

mouse napsal(a):
Je to malý místo pod uchem, na první pohled to vidět není, ale když ho bude rozhodčí prohlížet, tak si toho určitě všimne.
Se z toho picnu fakt, mám předplacený další tři výstavy za skoro dva tisíce. Ty jsou ale naštěstí až v září, tak snad mu to do tý doby zaroste.

Riskla bych že si toho nevšimne. jedete do boleslavi ? kdo je rozhodčí ?

9.8.2016 19:53
mouse

XXX.XXX.169.221

Právě že si toho všimne, pes je tmavej.

9.8.2016 19:56

No jak kdo, někdo se dívá, a někdo ani moc ne.

9.8.2016 22:32
jahodapavel

XXX.XXX.225.3

Namažte to černým krémem na boty.

jolyha

9.8.2016 22:36
jolyha

XXX.XXX.229.101

jahodapavel napsal(a):
Namažte to černým krémem na boty.

Tak zrovna krém na boty bych fakt nedoporučila, to asi nebude ideální věc na živou kůži. Pokud to pes nemá vyhojené, nejela bych, neb psíseň je při kontaktu dost nakažlivá. Pokud je to vyhojené a jde jen o flek, který zatím není zarostlý, použila bych na tmavého psa na zamaskování normálně tužku na oční linky, černou mají v každé drogérce. Když to není škodlivé na lidská oční víčka, psovi to určitě neublíží a na částečné zamaskování by to mělo stačit.

10.8.2016 14:37

Zaplaceno už mít musíte, tak vám pak minimálně propadne přihlašovací poplatek. Záleží na rozhodčím, psi se ve smečce často "ozobávají" a ještě jsem se u krátkosrstých nesetkala, že by absence srsti vadila. Pokud pojedete, tak bych to radši ničím nematlala, protože kdyby to rozhodčí zjistil, mohlo by to být horší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík