naumerka

XXX.XXX.229.101
Můj pes zvrací bílou pěnu. Cokoliv mu dám, tak vyzvraci. Zvrací každou chvilku. Dala jsem mu i rýži a teď jsem udělal slabí černý čaj. Poradíme mi někdo co mám dělat? Mám jít radši na veterinu nebo mám čekat...
Uživatel s deaktivovaným účtem

naumerka
napsal(a):
Můj pes zvrací bílou pěnu. Cokoliv mu dám, tak vyzvraci. Zvrací každou chvilku. Dala jsem mu i rýži a teď jsem udělal slabí černý čaj. Poradíme mi někdo co mám dělat? Mám jít radši na veterinu nebo mám čekat...
Třeba se otrávil, jeďte na veterinu.

Na veterinu!
naumerka

XXX.XXX.229.101
Myslíme si ze ma něco sekleho v krku. Bolesti vypadá, ze nema a při zvrácení se jakoby daví...

naumerka
napsal(a):
Myslíme si ze ma něco sekleho v krku. Bolesti vypadá, ze nema a při zvrácení se jakoby daví...
Jeďte na veterinu!
Tady na dálku vám a hlavně vašemu psovi fakt nikdo nepomůže. Tak ho nenechte trápit a jeďte hned!
Čekejte, to bude nejlepší....jen pokud bydlíte v bytě, tak bych už teď přemýšlela, kde ho za kopat, pokud ho nechcete dát do kafilerky...
A teď vážně...zvedněte tu svoji zadnici zdechlou a běžte s ním na veterinu! Nebo jste taková socka, že na toho veterinare nemáte.? I kdyby měl jen zapichleho v krku, zkuste si něco Vy za píchnout do krku...doufám jen, že je to troll.