Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2016 11:06
beastije

XXX.XXX.205.71

Zdravím, fenka nám vždycky v menší míře škrábala omítku, soudě podle všech oškrábáných zdí u míst, kde lehává.

Ale teď se to podle mě stupňuje, po dovolené. Fáma s vápníkem je nonsence, krmím Taste of Wild, zrovna tři dny zpátky měla i celou vepřovou nohu s kostí.

Buď je to tedy nudou nebo podle nějakého článku pálením žáhy. Nudou nejvím, dělá to občas než si jde lehnout u nás v obýváku po nějaké činnosti, nepřijde mi, že se nudí. Pravdou je, že jí žádnou hračku bez našeho dozoru nikdy nenechávám.

Má někdo nějaké info o tom pálení žáhy? Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.8.2016 13:18

"Fáma s vápníkem je nonsence, krmím Taste of Wild"
beastije, na základě čeho se domníváš, že vápník, který dostane tvá fenka v krmivu, plně pokrývá její aktuální potřebu? Vepřová noha s kostí - za prvé, jednorázová akce, za druhé - ona sežrala celou kost? Za třetí, jedna věc je příjem a druhá to, co tělo skutečně vstřebá (ona ta kost třeba taky ve formě "třísek" projde z většiny trávicím traktem nevstřebaná)...a za čtvrté ve slově fáma je už nesmysl skryt, takhle je to dvojí negace

"nebo podle nějakého článku pálením žáhy"
a že si pes olizováním omítky řeší překyselení žaludku ( i když tohle většinou řeší žraním trávy a může to provázet zvracení pěny)

nicméně musím konstatovat, že můj pes měl na TOTW také problémy (výše popsané) a že jsme tyto granule rychle opustili...

17.8.2016 14:24
beastije

XXX.XXX.205.71

Právěže trávu teď taky spásá ve větší míře, nenapadlo mě si to s tím spojit, poslední dobou si přijdu jako když jí vodím na pastvu. Ale nezvrací.

Otázkou spíš zůstává, na základě čeho má člvěk poznat, že vápník přijatý v krmivu nepokrývá potřebu.

Na jaké granule jste přešli? Řeší se to tu horem spodem, každý druhý na webu je odborník na granule, je o tom miliarda článků a je toho na mě moc, abych si byla schopná vybrat rozumě. TOTW jsem znala už od koček, které jsou po nich nádherné, tak jsem tak zvolila i pro psa. Acana nám nesedla a víc značek snad ani neznám. Ale naštěstí fenka není vybíravá a sežere všechno, takže prostě přístí granule koupím nějaké jiné, třeba třu najdu nějaký tip. Děkuji.

17.8.2016 17:41
Arni

XXX.XXX.111.238

beastije napsal(a):
Právěže trávu teď taky spásá ve větší míře, nenapadlo mě si to s tím spojit, poslední dobou si přijdu jako když jí vodím na pastvu. Ale nezvrací.

Otázkou spíš zůstává, na základě čeho má člvěk poznat, že vápník přijatý v krmivu nepokrývá potřebu.

Na jaké granule jste přešli? Řeší se to tu horem spodem, každý druhý na webu je odborník na granule, je o tom miliarda článků a je toho na mě moc, abych si byla schopná vybrat rozumě. TOTW jsem znala už od koček, které jsou po nich nádherné, tak jsem tak zvolila i pro psa. Acana nám nesedla a víc značek snad ani neznám. Ale naštěstí fenka není vybíravá a sežere všechno, takže prostě přístí granule koupím nějaké jiné, třeba třu najdu nějaký tip. Děkuji.

Nám žral hodně trávu po TOTW losos. To mu nějak nesedělo.

17.8.2016 18:27

Info z roku 2006.
Totw nakupuje suroviny s E324 (ethoxyquin).

http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E324

Po tisícím dotazu od zákazníků to přiznali a samozřejmě dodali něco ve smyslu "v našich zařízeních je teplota 240°C, tím se bla bla bla zničí".

Kolikrát ročně se v Totw najde salmonela. Ani levné to není. Tak proč tím krmit.

Koukněte sem. Všecko je tam napsáno, spočítáno, recenze, nic nemusíte řešit.

http://www.allaboutdogfood.co.uk/the-dog-food-directory

http://www.dogfoodadvisor.com/dog-food-reviews.

Přidejte reakci

Přidat smajlík