Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2016 13:59
Melaniiee

XXX.XXX.168.14

Máte ho někdo doma ? Máme doma fenku. Bude mit za pár dní 5 měsíců a váží 13 kg. Když měla 3 měsíce tak měla 10 kg. Podvyživená neni, spíše nám přijde, že nam neroste bylo nám řečeno, že roste do pul roku. Neumím si představit, že by se za měsíc měla dostat na těch 25kg je s PP. Tak se chci zeptat jestli je to normalni nebo nam vážně neroste

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.8.2016 14:01

Rostou cca do roka pak mohutní.

18.8.2016 14:05
Melaniiee

XXX.XXX.168.14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Rostou cca do roka pak mohutní.

Mě právě přišlo jako blbost, že by rostla jen do půl do roku

18.8.2016 16:22
Betka_88

XXX.XXX.49.42

Melaniiee napsal(a):
Máte ho někdo doma ? Máme doma fenku. Bude mit za pár dní 5 měsíců a váží 13 kg. Když měla 3 měsíce tak měla 10 kg. Podvyživená neni, spíše nám přijde, že nam neroste bylo nám řečeno, že roste do pul roku. Neumím si představit, že by se za měsíc měla dostat na těch 25kg je s PP. Tak se chci zeptat jestli je to normalni nebo nam vážně neroste

Vycvikar ma prave teraz tiez stena FCR. On ma psa. Fenky su vacsinou mensie a rastu momalšie. Moja fenka tiež v podobnom veku trochu prestala rast.
A FCT je potrebné dobre zamesnať. Agility, FieldTrail, polovnictvo, ... (Čo naučíte do 1roku FCR, s tym už nebudete mať problem.... rozhodne sa oplati s takymto psom chodit vycvikatov, aby mal vyborny zakladny vycvik).

18.8.2016 16:26
Betka_88

XXX.XXX.49.42

(Chcela som tym povedať, že ak bude mať väčšiu zaťaž, bude viac jesť (budu sa formovať svaly)... Najlepšie je ak pes naberie čo najviac dobreho svalstva do 1 roku, plati najmä u polovnych plemien).

18.8.2016 16:41

Betka_88 napsal(a):
(Chcela som tym povedať, že ak bude mať väčšiu zaťaž, bude viac jesť (budu sa formovať svaly)... Najlepšie je ak pes naberie čo najviac dobreho svalstva do 1 roku, plati najmä u polovnych plemien).

No vaší radu byste měla trochu rozvést, protože by to mohlo být pochopeno tak, že pes se má překrmovat a že se mu má dávat pořádně do těla, aby nasvalil.
Možná jste to tak nemyslela, ale vaše rada na mě tak působí.

Myslím si, že je jedno jestli je pes lovecký nebo ne, já jsem se domnívala, že je nejvhodnější kvalitní strava, aby štěně velkého psa rostlo postupně a ne překotně a zátěž úměrně věku, neříkám, že se má pes válet doma na gauči, ale aby byla přiměřená...

Přidejte reakci

Přidat smajlík