Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2016 18:48
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Kdo nemá modrou, jako by nebyl?

Hnus!

27.8.2016 18:55
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Aliens_II napsal(a):
Kdo nemá modrou, jako by nebyl?

Hnus!

Jo jo, modra je dobra? Ne -draha. Zajimalo by me kolik pak soji papirak

27.8.2016 18:56
impact

XXX.XXX.54.225

Ale krásní jsou, o tom žádná.

27.8.2016 19:12
nelimar1

XXX.XXX.148.132

No, nemyslím si, že je hned tak prodá...

27.8.2016 19:35
mouse

XXX.XXX.169.221

Jako fakt tolik peněz za bezpapíráka? Nebo má PP?
Já mám teda taky modrýho psa, akorát jiný plemeno, ale ani s PP nestál zdaleka tolik.

27.8.2016 19:35
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

nelimar1 napsal(a):
No, nemyslím si, že je hned tak prodá...

Nevím. Peněz hodně.

Ale vím, že modrá, např u bull je IN a kdo nemá, je poslední v řadě.

27.8.2016 19:37
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

mouse napsal(a):
Já mám teda taky modrýho psa, akorát jiný plemeno, ale ani s PP nestál zdaleka tolik.

Modrá není uznána. Nesmysl. Cíleně to hledají. Je to móda. To papíry fakt mít nebude.

Kšeft. Jen kšeft.

27.8.2016 19:41
Terven

XXX.XXX.110.147

Aliens_II napsal(a):
Modrá není uznána. Nesmysl. Cíleně to hledají. Je to móda. To papíry fakt mít nebude.

Kšeft. Jen kšeft.

U inzerátu je napsáno - průkaz původu ne

27.8.2016 19:42
mouse

XXX.XXX.169.221

Aliens_II napsal(a):

Kšeft. Jen kšeft.

Tak to je potom drsný, ty peníze. Ale tak, když to někdo koupí...

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.8.2016 19:56

mouse napsal(a):
Tak to je potom drsný, ty peníze. Ale tak, když to někdo koupí...

No myslím, že koupí, bude mít přece raritku s kterou může honit vodu

27.8.2016 20:26
Markéta80

XXX.XXX.176.2

zase když se najde blbec co to zaplatí tak proč ne. jak je něco v modě tak je toho za chvilku až moc

27.8.2016 20:36
Sam 90210

XXX.XXX.229.37

Cena jak za krávu ! Ale musím se přiznat že se mi celkem líbí (štěňata) Aspoň nevypadají jako typické ustrašené, skrčené a vykulené množácké štěnda, ale jen hlupák za ně dá tolik.

27.8.2016 22:32
keira

XXX.XXX.245.125

Včera jsem zrovna slyšela jak známí, co mají psa s PP za 20 tis.(možná ještě víc? nevím přesně) tak zjistili, že roční pejsek má nádory a problémy s očima a náhodou potkali majitele sourozence a ten má to samé. PP tedy vyšší kvalitu nezaručuje. Zatím co tady za ty peníze je alespoň barva jistá

Než se do mě obujete, že obhajuji chov bez PP či množírny - tak uvedu, že toto jde zcela kolem mě, doživotně si chci brát psy jen z útulku.

27.8.2016 23:27
impact

XXX.XXX.54.225

keira napsal(a):
Včera jsem zrovna slyšela jak známí, co mají psa s PP za 20 tis.(možná ještě víc? nevím přesně) tak zjistili, že roční pejsek má nádory a problémy s očima a náhodou potkali majitele sourozence a ten má to samé. PP tedy vyšší kvalitu nezaručuje. Zatím co tady za ty peníze je alespoň barva jistá

Než se do mě obujete, že obhajuji chov bez PP či množírny - tak uvedu, že toto jde zcela kolem mě, doživotně si chci brát psy jen z útulku.

PP je průkaz původu. Doklad, že štěně patří k určitému plemeni, že mělo po x generací zpět určité předky.

Co v tom pořád hledáte za záruky?

27.8.2016 23:48
atamanka

XXX.XXX.111.240

impact napsal(a):
PP je průkaz původu. Doklad, že štěně patří k určitému plemeni, že mělo po x generací zpět určité předky.

Co v tom pořád hledáte za záruky?

Přesně- PP je doklad o předcích, stejně jako dnes lidé hledají své předky a vyrábí si genealogie. PP zdraví psa v žádném případě nezaručuje- polovina zdraví psa je o genetice, druhá se týká péče nového majitele.Genetiku neovlivní nikdo, majitel ovlivní hodně.

28.8.2016 02:41
awake

XXX.XXX.115.226

A co si koupit křížence za 800 euro? http://landderzwerge.de/prodej401.html. Podle ceny bych to tipla že je to "chovatelka" i těch modrých buldočků.

28.8.2016 07:32
koňadra

XXX.XXX.128.31

awake napsal(a):
A co si koupit křížence za 800 euro? http://landderzwerge.de/prodej401.html. Podle ceny bych to tipla že je to "chovatelka" i těch modrých buldočků.

Nevěřila bych, že to někdy napíši o nějakém štěněti (štěňátka jsou přece krásná všechna - horší, co z nich vyroste), ale tahle štěňata se mě zdají ošklivá už teď.

28.8.2016 07:51
LájošM

XXX.XXX.14.251

Drahé? Cenu určuje poptávka. Když někdo touží po takovém podvraťákovi, ty peníze prostě dá. Hlavně že se bude moci v parku chlubit raritou.
Obdivuji tento obchodní tah. Proti chovatelům s PP mají minimum práce, nemají žádné náklady s výstavami, uchovněním, zdravotními testy, neposkytují žádné záruky, nikdo je v případě podvodu nedohledá a ještě vydělají víc než poctiví chovatelé.Proč by to nedělali, když je hlupáci podpoří a peníze jim dají?

28.8.2016 09:00
balisek

XXX.XXX.131.211

Lexaurin napsal(a):
Jo jo, modra je dobra? Ne -draha. Zajimalo by me kolik pak soji papirak

Nestojí nic, jelikož neexistuje - dle standardu to není přípustné zbarvení.

Bohužel frbul je nyní módní plemeno a bezpapíráci se prodávají draze i v "obyčejné" barvě, natož v modré. Je to stejné jako třeba s merle čivavami - zkrátka mám něco extra, s čím se mohu předvádět.

Anebo si takové štěně někdo pořídí s vidinou snadného zbohatnutí. Pokud však nezná alespoň základy genetiky, spláče nad výdělkem. Gen pro modrou je totiž recesivní, takže pokud ke krytí nezajistí partnera nesoucího alespoň vlohu pro modrou barvu, žádná modrá štěňata stejně nebudou.

Neregistrovaný uživatel

28.8.2016 10:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.1

Tak hlavně, že jsou papíráci drazí

28.8.2016 11:17
sisi58

XXX.XXX.191.1

awake napsal(a):

Tam je přepsováno, překočkováno a i koník by se našel.
Jak to paní všechno zvládá, to koukám. Já mám 1 psa a 2 koně a ja to tak akorát, abych to slušně opatřila.
Jen odčervení vší té zvěře musí jít do tisíců

28.8.2016 19:50
mouse

XXX.XXX.169.221

koňadra napsal(a):
Nevěřila bych, že to někdy napíši o nějakém štěněti (štěňátka jsou přece krásná všechna - horší, co z nich vyroste), ale tahle štěňata se mě zdají ošklivá už teď.

Já to taky chtěla napsat, že jsou ty štěňata ošklivý, ale pak mi to bylo blbý, tak jsem to smazala. Jsem ráda, že to není jenom můj názor.

29.8.2016 00:44

Při venčení potkáváme štěně modráka bez PP a majitelé nijak extra solventně nevypadají. To se jich snad opravdu zeptám, kolik za něj dali. Ostatně zas tak málo jich není, tak to tipuji max. na "exkluzivní mini čivavu", tj. strop 10000, což je i tak pekelně hodně.

29.8.2016 17:42
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Při venčení potkáváme štěně modráka bez PP a majitelé nijak extra solventně nevypadají. To se jich snad opravdu zeptám, kolik za něj dali. Ostatně zas tak málo jich není, tak to tipuji max. na "exkluzivní mini čivavu", tj. strop 10000, což je i tak pekelně hodně.

Take potkavam modreho buldocka. Ma vyssi nohy nez buldocci mivaji. Majitele jsou rusi, u nich je to otazka penez, take ho od miminka nechavali ve "skolce" za 6000 mesicne, protoze to je prece znamka VIP jedincu-drahy pes, draha skolka. To ze je ma ted dospely pes na haku-to si s tim, ze si k nemu od mimina nebudovali vztah, samozrejme nespoji. Ale jsou nooooobl

29.8.2016 17:50
bilusik

XXX.XXX.168.4

mouse napsal(a):

Třeba proto, že je to u vašeho plemene normální barva. Osobně si myslím, že to za tak draho stejně neprodá - jen zkouší a když nikdo nekoupí, tak bude nucen jít s cenou dolů.

30.8.2016 11:43
stop týrání

XXX.XXX.236.4

Když lidé koupí, je to jejich věc, podstatné je, aby štěňata byla odchována pečlivě a s láskou. O ohledně kříženců, aby všechny chovy byly podrobovány kontrole ohledně ubytování a pohody psů a aby musely závazně dodržovat pravidla dnes platní jen pro organizovaé chovy, tedy počet vrhů za rok a stářé feny při prvním, jakož i konec plodnosti...
první generace kříženců něklterých plemen je chována ve světě a velmi draze prodávána i u nás, samozřhejmě ale jen ta první, protože pak se podoba i vlastnosti silně rozjedou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík