Vajíčka jsou špatná?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2016 20:39

Oj, to jsou zase ptákoviny, krom pár potravin je to hloupost. Vejce psu neublíží, jelikož v psím trávicím traktu je mnohem agresivnější prostředí, které si se salmonelou nebo E.Coli hravě poradí.

30.8.2016 20:42

Žloudek dávám i syrový, bílek syrový nikdy...

Neregistrovaný uživatel

30.8.2016 20:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Betka_88 napsal(a):
Http://www.expres.cz/10-potravin-nebezpecnych-pro-psy-dac-/viral.aspx?c=A160828_125742_dx-viral_khor#utm_source=facebook&utm_medium=traffic&utm_campaign=fb25.

2/3 toho článku jsou naprostá chujovina, a i hodnocení pod nim o tom vypovídá své

30.8.2016 20:45
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Oj, to jsou zase ptákoviny, krom pár potravin je to hloupost. Vejce psu neublíží, jelikož v psím trávicím traktu je mnohem agresivnější prostředí, které si se salmonelou nebo E.Coli hravě poradí.

Asi tak .Ten můj magůrek jednou sežral skorotchánovi celý kyblík vajíček, chytře ho postavil na chodbu a psa chudáka zavřel v baráku, nu což tak mu za to sežral vajca .

30.8.2016 20:49

kobylatko napsal(a):
Asi tak .Ten můj magůrek jednou sežral skorotchánovi celý kyblík vajíček, chytře ho postavil na chodbu a psa chudáka zavřel v baráku, nu což tak mu za to sežral vajca .

30.8.2016 21:44
Betka_88

XXX.XXX.49.42

... myslela som si, ze je to blbosť a preto som to sem dala... Dosť mi odlahlo, že je to blbosť

30.8.2016 22:12

No tak ta slanina, to bylo opravdu to nejlepší na konec. Jinak ten seznam zakázaných potravin někde opsali, je víceméně pravdivý, ale ty důvody proč jsou jen pro pobavení.

U syrových bílků se uvádí že obsahují enzymy bránící vstřebání B vitamínů, takže je lepší tepelně opracovat. Žloutky jsou lepší syrové - k čemu ničit vitamíny, když to syrové i lépe chutná.

30.8.2016 22:19

No tak ta slanina, to bylo opravdu to nejlepší na konec. Jinak ten seznam zakázaných potravin někde opsali, je víceméně pravdivý, ale ty důvody proč jsou jen pro pobavení.

U syrových bílků se uvádí že obsahují enzymy bránící vstřebání B vitamínů, takže je lepší tepelně opracovat. Žloutky jsou lepší syrové - k čemu ničit vitamíny, když to syrové i lépe chutná.

U bílků je to avidin, ale zase se to nesmí tak hrotit, kolik by asi už zemřelo psů po, navíc, pravidelném zkrmování vajec?

30.8.2016 22:39

U bílků je to avidin, ale zase se to nesmí tak hrotit, kolik by asi už zemřelo psů po, navíc, pravidelném zkrmování vajec?

Tak já to vždycky brala tak, že to jen "znehodnotí" ty vitamíny ze žloutku, ne že by ty syrové bílky byly nějak zdravotně závadné. A žloutky jím syrové přes třicet let, a na nějakou salmonelu a E.coli stále čekám.

30.8.2016 22:56

Tak já to vždycky brala tak, že to jen "znehodnotí" ty vitamíny ze žloutku, ne že by ty syrové bílky byly nějak zdravotně závadné. A žloutky jím syrové přes třicet let, a na nějakou salmonelu a E.coli stále čekám.

31.8.2016 06:28
vava69

XXX.XXX.136.28

To je tedy kravina. Vajíčka způsobí problémy se srstí - odjakživa se dávají vejce na vlasy a psům syrový žloutek kvůli vylepšení srsti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík