Vysavač na psí chlupy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.9.2016 09:32
RoxySs

XXX.XXX.25.62

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá tip na vysavač, který by zvládl vysát psí chlupy z celoplošného koberce. Mám dva psy, oba středně dlouhá srst (1 kříženec GR,2. kříženec NOxBOC) a i při pravidelném kartáčování to z nich padá celoročně. Stačí pohlazení, oklepání a chlupů plno. Nemůžu do vysavače dát bohužel víc jak 5 000kč. Koukala jsem po Zelmer Solaris na který jsem dostala tip od známých, ale bohužel se již neprodává.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.9.2016 09:40

Línání a kvalita srsti souvisí se stravou, kdybyste chtěla poradit, napíšu Vám do zpráv doporučení ohledně krmení.

6.9.2016 09:58
LájošM

XXX.XXX.14.251

Mezi sacími výkony nejsou zas tak velké rozdíly. Víc záleží na hlavici. Na delší chlupy je dobrá s rotačním kartáčem. Měli jsme Philips, chlupy bral dobře, ale hůř se čistil. Teď používáme turbokartáč Fello (Dirt Devil), kde je přímo psáno, že je na odstranění zvířecí srsti a spokojenost.

6.9.2016 10:14

Záleží i na typu koberce...z některých chlupy vysajete téměř čímkoliv a některé jsou jak suchej zip a pomůžou jen rotační kartáče nebo zakleknout a chlupy odstranit pěkně růčo
Jinak já mám náhodou Zelmer...multifunkční (i na čištění koberců)...dávala jsem za něj necelé 4000, - teď ho mám rok...super sací výkon, vysává do vody, takže odpadá nákup pytlíků, popř nových hepa filtrů...
Mám tenhle...ZELMER ZVC762SP...jen trochu nevýhoda je větší hlučnost a velikost, ale to mi nevadí..

6.9.2016 10:40

Zelmer je super https://www.alza.cz/zelmer-zvc762sp-d4348796.htm mám něco takového v trošku starší verzi, vysává do vody, k tomu jsem dokoupila rotační kartáč a bere i chlupy z NO a labradora.

6.9.2016 10:40
Arni

XXX.XXX.37.170

Jak psala rajka, doteď bych jen vysával a vysával. Změna stravy nám hodně pomohla. Jinak máme Philips vysavač, turbo kartáč ale třeba ze zátěžáku to jde velice špatně.

6.9.2016 10:44
anonymx

XXX.XXX.27.66

Po letech stále nejdřív rejžák s násadou namokro a pak teprve vysavač. jo, mít psiska je fuška...

6.9.2016 23:26

Mame http://rainbow.cz/.
Na zacatku 90. byla porizovaci cena silena - nevim jak je tomu dnes, ale vysavac stale slouzi na 100% (bazar?).
Vysavani do vody, takze odpada nakup pytlu, smradek atd...
Zvladne i pripadne "mokre nehody" (kocek, psa...), i cele damacnosti (prdla trubka u wc)...
Nas ma dva nastvace - "koberec/lino". "Koberec" je fakt hustak kartac - sesrotuje vse. "Lino" zvladne pekne i koberce.

Pokud sezenete za rozumnou cenu - sla bych do toho.

7.9.2016 08:04
Olánek

XXX.XXX.9.72

Pozor na stáčení sacích hodin.

7.9.2016 11:25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zelmer je super https://www.alza.cz/zelmer-zvc762sp-d4348796.htm mám něco takového v trošku starší verzi, vysává do vody, k tomu jsem dokoupila rotační kartáč a bere i chlupy z NO a labradora.

No taky o rotačním kartáči přemejšlím...

8.9.2016 10:40
RoxySs

XXX.XXX.25.62

Děkuji za tipy, porozhlédnu se po nich.

8.9.2016 10:44

No taky o rotačním kartáči přemejšlím...

Měli ho nedávno v lidlu, stál 600, jeto super, moc sem tomu nevěřila když sem ho kupovala, ale fakt to funguje, beru s tím i kufr v autě kde je vozím, jde to i z tý blbý látky v tom kufru.

8.9.2016 12:00

Měli ho nedávno v lidlu, stál 600, jeto super, moc sem tomu nevěřila když sem ho kupovala, ale fakt to funguje, beru s tím i kufr v autě kde je vozím, jde to i z tý blbý látky v tom kufru.

No právě, že si to všichni moji známí chválej, ale to jsou vesměs nepejskaři, tak jsem ráda za názor někoho, komu se doma také "objevují" chlupy...já to z většiny koberců dostanu v poho, ale v obýváku mám koberec, kde to prostě vysavač neveme, jsou na tom koberci jak přilepený musím vzít normálně růčo psím kartáčem na podsadu...koukala jsem, že kolem šesti stovek ho maj i na netu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík