Klub chovatelů - chovná stanice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2016 20:29
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Sam 90210 napsal(a):
Tak ke mě do sklepa se může kdokoliv stavit kouknout, ale jestli by se dostal zpátky na denní světlo už by tak jisté nebylo
Chápu to tak, že (asi uvedu blbý příklad) když uvidím na pozemku např. zraněného člověka, vniknutí na pozemek má přednost před právy majitelé pozemku, snad by tady někdo mohl tu definici vysvětlit líp, já teda ani dodnes netušila že něco takového existuje.

Já to chápu tak, že můj majetek je můj majetek. A nikdo by mi na něj neměl lézt pod rouškou tmy, aby vlezl do stodoly a něco tam točil.
Určitě se při záchraně života člověka neřeší vstup na cizí pozemek, zničení dveří, rozbití okna... Ale u psů v noci ve stodole? Koho zachraňovali tím, že točili?
Takže souhlasím s chovatelkou, že podala oznámení, za vniknutí na soukromý pozemek.

Mne spíš zaujalo, jak byli ti psi tišší.
Vlézt přece někdo cizí do bytu, do baráku, do kotce, do stodoly, do... ke psům, tak přece nebudou ticho. Jsem přesvědčená, že i vlastní psi, by v noci po tmě začali jančit, než by je třeba hlas paničky uklidnil, že se nic neděje. Po uklidnění by se nechali tiše natáčet a ještě by vrtěli ocásky.
Ale od cizích? No nevím...

29.9.2016 20:48
Sam 90210

XXX.XXX.130.36

Fiona.Praha napsal(a):
Já to chápu tak, že můj majetek je můj majetek. A nikdo by mi na něj neměl lézt pod rouškou tmy, aby vlezl do stodoly a něco tam točil.
Určitě se při záchraně života člověka neřeší vstup na cizí pozemek, zničení dveří, rozbití okna... Ale u psů v noci ve stodole? Koho zachraňovali tím, že točili?
Takže souhlasím s chovatelkou, že podala oznámení, za vniknutí na soukromý pozemek.

Mne spíš zaujalo, jak byli ti psi tišší.
Vlézt přece někdo cizí do bytu, do baráku, do kotce, do stodoly, do... ke psům, tak přece nebudou ticho. Jsem přesvědčená, že i vlastní psi, by v noci po tmě začali jančit, než by je třeba hlas paničky uklidnil, že se nic neděje. Po uklidnění by se nechali tiše natáčet a ještě by vrtěli ocásky.
Ale od cizích? No nevím...

Máte pravdu, přesto jsem však ráda, že to ochránci natočili a konečně se to na chovatelku provalilo v plné síle.
Taky mi bylo divné, že ti psi ani nepípli, možná byli tak rádi že vidí člověka ? Fakt nevím.

29.9.2016 21:08
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Sam 90210 napsal(a):
Máte pravdu, přesto jsem však ráda, že to ochránci natočili a konečně se to na chovatelku provalilo v plné síle.
Taky mi bylo divné, že ti psi ani nepípli, možná byli tak rádi že vidí člověka ? Fakt nevím.

Čím víc se o tom píše a diskutuje, tím víc přemýšlím o tom, jak to vlastně ve skutečnosti celé bylo a je.
Jak je možné, že jí někdo údajně natočil psy, kteří ani nepípli, když k nim vlezli cizí lidé?
O reportáži si myslím taky své - možná bych slečnu, tvářící se jako zájemkyně, taky prokoukla a vyprovodila, protože třeba ten týden byla už desátá nenápadná "agentka".

Tím ji vůbec neobhajuji, nevím, jak to bylo ve skutečnosti, jen o tom přemýšlím. Na druhou stranu asi všichni víme, co jsou schopni "v zájmu zvířat" dělat pseudozáchranáři.

29.9.2016 21:45
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Sam 90210 napsal(a):

Taky mě to překvapilo, ale zase možná koukali kdo k nim vůbec jde a asi měli radost na netu se na ní dá dohledat věcí dost, což je dobře že to noví majitelé netají ale řeknou si mezi sebou takže zrovna na tuhle se toho dá najít víc než dost.

29.9.2016 22:22
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Markéta80 napsal(a):
Http://www.rozhlas.cz/zpravy/regiony/_zprava/podminky-nejsou-idealni-ale-o-mnozirnu-nejde-komentuji-veterinari-70-psu-v-chovne-stanici-majitelku-budou-sledovat-dal-1654525 tvrzení že jí nikdy nešlo o peníze to je vtip?

Ono jde v nějaké CHS o peníze?
Já myslela, že je to nevýdělečný koníček a posouvání plemene

29.9.2016 22:25
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Chudinka chovatelka, dává psy i zadarmo. To že nemůže prodat štěnata se ani nedivim Ta jejich zahrada musí teda vypadat když se tam venčí 70 psů každý den

29.9.2016 22:30
bilusik

XXX.XXX.168.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já vám musím ještě jednou poděkovat. Opět musím přiznat že máte absolutní pravdu v tom, že jsem byla absolutně naivní, když jsem podléhala dojmu, že průkaz původu a známá chovatelská stanice by měla být pro kupce štěněte jakýmsi předpokladem kvality. Já tleskám vaší odvaze a nekompromisnímu přístupu s jakým jste byl ochoten mi tyto mé naivní domněnky vyvrátit.
Děkuji vám nejen jménem svým, ale i jménem lidí, kteří se právě rozhodují jakého psa si koupit.

Nevím kam se snažíte mojí odpověď zase přetočit, ale jen říkám, ať už přestanete psát konspirační teorie. Co jste si myslela nebo nabyla dojmu není podstatné, podstatné je to, že před koupí si může každý o chovateli a jeho chovce zjistit a vygooglit nějaké recenze z diskuzí na netu, stejně jako to dělá u jiných věcí. U německých ovčáků s PP je také spoustu známých chovek co patří mezi velkomnožitele daného plemene a musíte se v plemeni sakra orientovat a googlit, abyste nenalítla. Tak proč myslíte, že by to nemělo platit i u jiných plemen. Jedno dobré české přísloví říká - důvěřuj, ale prověřuj - a to prověřování je myšleno před koupí a ne až po koupi. Nedavno jsem pokukoval po jednom autě v bazaru, ještě že jsem si chvíli zagooglil a zjistil recenze - spoustu nespokojených zákazníků, stočené tachometry, problémy s řešením reklamací - a utíkal jsem od toho pryč až se za mnou prášilo - kdybych neprověřoval, tak jsem naletěl. A tak to snad platí ve všem - prodávající se může tvářit solidně, ale 3 až 5 minut na internetu mi napoví, jestli to tak je nebo ne (alespoň u těch profláklých a to některé chovky už několik let jsou a těm se můžete snadno vyhnout). Takže je úplně jedno co budete kupovat, jestli auto, mobilní telefon, televizi, nebo psa - vždy je dobré slepě nedůvěřovat a vždy prověřovat před koupí. Teď se o té chovce bude sakra vědět, a i když jí činnost nikdo nezakáže, bude se jí sakra blbě inzerovat a prodávat. Když bude každý zájemce chvíli googlit, tak se této chovce obloukem vyhne, takže medializace asi splní svůj účel - hodně jí prodej štěňat ztíží a spousta lidí a zájemců o štěně či dospělého psa se takovým profláklým chovkám vyhne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.9.2016 07:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Markéta80 napsal(a):
No právě, chápe rozdíly mezi PP a bez PP, o množírnách asi ví ale nehce se o tom bavit že už jen o tom mluvit je hrůza ale když jsme vybírala chs jorků tak že taky bude hledat, říkam super ale vždy mě řekni co jsi našel. Po hodině jako vítěz přišel a že našel super inzerát, čistokrevný jork a přivezou domů a prý jen 7000 , když jsme mu říkala že to je bez Pp tak prý to ne přece píší čistokrevné Naštěstí je rozumný a konečný výběr nechává na mě , ten by ve výsledku vzal bez PP, ani fena by to nebyla a pak by se ještě urazil že vybral špatně . Do ted říká jak jsme krásně vybrali fenku co máme , hm jen mě z práce potvrdil sms at zavolam že máme zájem o štěně

To můj chlap je bohužel z těch lidí, kteří si myslí, že když má pes PP a stojí raketu, tak je to prostě kvalitní, zdravé štěně...(klasický zákazník pro podvodníka)...ani ho totiž v jeho naivitě nenapadne, že by mohlo být něco jinak, navíc jako "nepejskař" se o takové věci ani nezajímá.
Myslím, že nechat výběr psa na něm, tak to dopadne stejně jako u vás... , takže spolu vybereme plemeno a já pak mám poslední slovo při odběru...

2.10.2016 18:09
sorana

XXX.XXX.229.149

A kauza pokračuje, a jak jsem se dočetla, tak dávají JK dost na frak, díky dlouhodobé negativní reklamě a medializaci se jí už nedaří štěňata a psy prodávat, něco už musí rozdávat zdarma, aby se toho zbavila a nezůstali jí doma. I když v článku lživě tvrdí, že psy nechová pro peníze. Což normálním lidem je jasné, že lže, že evidentně množí s PP pro peníze a zisk, aby nemusela chodit do práce. Dávám odkaz na článek - http://www.rozhlas.cz/zpravy/regiony/_zprava/podminky-nejsou-idealni-ale-o-mnozirnu-nejde-komentuji-veterinari-70-psu-v-chovne-stanici-majitelku-budou-sledovat-dal-1654525#.V-z2O5VgsNU.facebook.

28.10.2016 19:16
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Https://www.sbazar.cz/muj.mail.02/detail/19425912-brabantikgrifonek-s-pp

"Dohodou
Brabantik, grifonek s Pp Nabízím k prodeji krásná, zdravá štenátka po mých psech ADI DASSLER MESKALIN CHČR, WOODY DOG-LOME GRAND A INTERCHAMPION, a DASCH DEWEY ROLSVI z chovatelske stanice Dog-Lome Štenátka jsou zkontrolovana KVS i moji veterinarkou. Všichni jsou zdraví, očkování a pohledu na pately v poradku. Rodiče 0/0 zuby 6/6. Štenátka nabízím ja, protože díky kauze a lynčování p. Krsove, by nebylo možné je nabídnout, jako každý jiný odchov jiné chs. Štenátka si jako každé naše (vaše )odchovane mimino zaslouží milující rodinu, která ho bude milovat a vybere si některé, které mu padne do oka. Každé štěně ma svoji hodnotu, a chce být milovano. Štenátka nepotrebuji 'zachraňovat, ani litovat. Jsou to nádherné, dobře stavěné, akcni děti, kterým hledám nové panicky. Tot pro vysvětlení proc po svych psech mam mimina doma a nabizim je ja. Cena dohodou
Muj.Mail.0
Mobil: +420 605 277 300
Rovensko pod Troskami, okres Semily 18.10.2016"

28.10.2016 19:20
Sam 90210

XXX.XXX.231.9

Fiona.Praha napsal(a):
Https://www.sbazar.cz/muj.mail.02/detail/19425912-brabantikgrifonek-s-pp

"Dohodou
Brabantik, grifonek s Pp Nabízím k prodeji krásná, zdravá štenátka po mých psech ADI DASSLER MESKALIN CHČR, WOODY DOG-LOME GRAND A INTERCHAMPION, a DASCH DEWEY ROLSVI z chovatelske stanice Dog-Lome Štenátka jsou zkontrolovana KVS i moji veterinarkou. Všichni jsou zdraví, očkování a pohledu na pately v poradku. Rodiče 0/0 zuby 6/6. Štenátka nabízím ja, protože díky kauze a lynčování p. Krsove, by nebylo možné je nabídnout, jako každý jiný odchov jiné chs. Štenátka si jako každé naše (vaše )odchovane mimino zaslouží milující rodinu, která ho bude milovat a vybere si některé, které mu padne do oka. Každé štěně ma svoji hodnotu, a chce být milovano. Štenátka nepotrebuji 'zachraňovat, ani litovat. Jsou to nádherné, dobře stavěné, akcni děti, kterým hledám nové panicky. Tot pro vysvětlení proc po svych psech mam mimina doma a nabizim je ja. Cena dohodou
Muj.Mail.0
Mobil: +420 605 277 300
Rovensko pod Troskami, okres Semily 18.10.2016"

No to mě po...
"štenátka nepotrebuji 'zachraňovat, ani litovat" Potřebují se hlavně dobře prodat
A kdo to teda prodává ?

28.10.2016 19:26
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Sam 90210 napsal(a):
No to mě po...
"štenátka nepotrebuji 'zachraňovat, ani litovat" Potřebují se hlavně dobře prodat
A kdo to teda prodává ?

Já pochopila, že majitelka otců. Nebo jiných psů ze stejné CHS.
Jen to trošku nechápu, jsou to teda štěňata z té CHS a nabízí je někdo jiný? Jaký to má smysl?

28.10.2016 19:27
Sam 90210

XXX.XXX.231.9

Fiona.Praha napsal(a):
Jen to trošku nechápu, jsou to teda štěňata z té CHS a nabízí je někdo jiný? Jaký to má smysl?

A ještě to tak hezky vyklopí do inzerátu, no to bude zájemců

28.10.2016 19:33
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Fiona.Praha napsal(a):

Smysl jediný. krsová je známá "podnikatelka" a nejspíš jí nejdou kšefty a takhle přes cizí se prodají lépe

28.10.2016 19:37
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Markéta80 napsal(a):
Smysl jediný. krsová je známá "podnikatelka" a nejspíš jí nejdou kšefty a takhle přes cizí se prodají lépe

Ale stejně jsou to její štěňata a v inzerátu je to napsané a v PP asi taky.
Tak k čemu to je?

28.10.2016 19:45
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Fiona.Praha napsal(a):
Ale stejně jsou to její štěňata a v inzerátu je to napsané a v PP asi taky.
Tak k čemu to je?

Asi si ymslí že je lépe prodá, paní co je prodá k tomu dá nějakou pohádku, štěnata dají cca za 5000 a zájemců bude dost. ještě okecávačka jak chudinka chovatelka tratí jak jí všichni chtějí poškodit a blbců se najde dost co si takové štěně koupí. No jo krsové se to tam množí a neví co s nimi zadarmo je asi dávat nebudou tady byl od krsové nedávno inzerát na ročního psa, sice jiné jméno ale dle telefonu bylo jasné kdo je prodávající

28.10.2016 19:52
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Markéta80 napsal(a):
Asi si ymslí že je lépe prodá, paní co je prodá k tomu dá nějakou pohádku, štěnata dají cca za 5000 a zájemců bude dost. ještě okecávačka jak chudinka chovatelka tratí jak jí všichni chtějí poškodit a blbců se najde dost co si takové štěně koupí. No jo krsové se to tam množí a neví co s nimi zadarmo je asi dávat nebudou tady byl od krsové nedávno inzerát na ročního psa, sice jiné jméno ale dle telefonu bylo jasné kdo je prodávající

Prdlajs za 5000

https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2848806/brabantik-grifonek-s-pp/

"Nabízím k prodeji krásná, typova štenátka po interšampionu, kluky i holky brabantika černá, červená a černá a palenim, bruselská fenka.Jsou očkováni, čipy, vše co ma stenatko s pp mit.cena od 10000, -

Plemeno Grifonek belgický
Pohlaví pejsek
Věk. kategorie štěně
Průkaz původu Ano
10000 Kč
370.1 EUR
10.10.2016 12:51 | Počet zobrazení118x
Nahlásit EditovatZvýhodnitSmazat
Prodávající - kontakt
Liberecký kraj
605277300
51263 - Rovensko pod Troskami, okr. Semily Liberecký kraj"

28.10.2016 19:57
Sam 90210

XXX.XXX.231.9

Fiona.Praha napsal(a):
Prdlajs za 5000

https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2848806/brabantik-grifonek-s-pp/

"Nabízím k prodeji krásná, typova štenátka po interšampionu, kluky i holky brabantika černá, červená a černá a palenim, bruselská fenka.Jsou očkováni, čipy, vše co ma stenatko s pp mit.cena od 10000, -

Plemeno Grifonek belgický
Pohlaví pejsek
Věk. kategorie štěně
Průkaz původu Ano
10000 Kč
370.1 EUR
10.10.2016 12:51 | Počet zobrazení118x
Nahlásit EditovatZvýhodnitSmazat
Prodávající - kontakt
Liberecký kraj
605277300
51263 - Rovensko pod Troskami, okr. Semily Liberecký kraj"

10 ?
To jen aby to v inzerátu vypadalo dobře, přidejte ještě tak 5-8 000

28.10.2016 20:07
Markéta80

XXX.XXX.176.2

10 000 to je dost, jestli někoho seženou?

Přidejte reakci

Přidat smajlík