Uživatel s deaktivovaným účtem

knedlyk
napsal(a):
Blecha
já jí začala říkat strašidlo (než ji na veterině oholili), pak Gina, ale manžel je nějak zaujatej proti lidským jménům pro psy, tak hledám něco jiného.
PS: Ideálně aby to šlo dobře vyslovovat i pro mexičany.

Iliena
napsal(a):
Jak je holčička stará? Chudák jak je hubená, ještě že vás našla, teď už se bude mít dobře
Má zhruba rok a půl. Našla, no - si tak bloudím po obchoďáku a hledám kde sídlí kabelovka, abych mohla zaplatit ten náš předražený internet, a najednou mám takové nutkání zahnout do uličky k podzemnímu parkování. Říkám si: "blbost, proč bych tam šla, tam už žádné prodejny nejsou" Ale nedalo mi to. A oni tam hlídači parkoviště nahání střapatýho šedivýho pejska, dupou, křičí, hází po ní klacky, aby ji dostali ven. Prý tam žila už celkem dlouho, několikrát ji i srazilo auto. Chuděra je pořád z lidí vystrašená, a celkově smutná. A perlička nakonec - hárala a možná bude březí.

Zatím u mě vede Tess, ale ještě to musí projít u manžela.

napsal(a):
Zatím u mě vede Tess, ale ještě to musí projít u manžela.
Tessinka je moc hezký jméno...
Já už to snad s jménama ani neřešim...fenu jsme pojmenovali Sára a já jí říkám Žeryno nebo Princezničko nebo Mazlindo...manžel jí říká Kočando a děti Šaryku...
Pes dostal jméno Jack a říkáme mu Mimiňo nebo Mimi nebo Mimiku a nebo Jácíčku, takže je ve finále asi jedno, jak člověk zvíře pojmenuje...kamarádka pojmenovala fenu Tara a teď jí neřeknou jinak než Bublino...a druhá, co měla berňáka, tak mu dali jméno "Čak" psáno takhle česky a nakonec, co myslíte je to Venoušek...prostě Véna
napsal(a):
Tessinka je moc hezký jméno...
Já už to snad s jménama ani neřešim...fenu jsme pojmenovali Sára a já jí říkám Žeryno nebo Princezničko nebo Mazlindo...manžel jí říká Kočando a děti Šaryku...
Pes dostal jméno Jack a říkáme mu Mimiňo nebo Mimi nebo Mimiku a nebo Jácíčku, takže je ve finále asi jedno, jak člověk zvíře pojmenuje...kamarádka pojmenovala fenu Tara a teď jí neřeknou jinak než Bublino...a druhá, co měla berňáka, tak mu dali jméno "Čak" psáno takhle česky a nakonec, co myslíte je to Venoušek...prostě Véna
Myslím, že nejste jediní

karpet
napsal(a):
Ona je taková Twiggy.

Manžel se projevil jako pravý chlap - s naprostým nezájmem, tak to bude Tessinka.
Dělá velké pokroky, včera mi očichala ruku a dala velice opatrnou pusinku, dneska odpoledne už vylezla na krmení sama, ani jsem ji nemusela vytahovat "násilím". Při pohlazení se stále krčí, ale když přestanu tak se dožaduje pokračování, a před chvílí dokonce zaškrábala na dveře a na zavolání dokonce přišla, sice u toho vypadala že se strachy počůrá ale i tak je to velký pokrok.
napsal(a):
Manžel se projevil jako pravý chlap - s naprostým nezájmem, tak to bude Tessinka.
Dělá velké pokroky, včera mi očichala ruku a dala velice opatrnou pusinku, dneska odpoledne už vylezla na krmení sama, ani jsem ji nemusela vytahovat "násilím". Při pohlazení se stále krčí, ale když přestanu tak se dožaduje pokračování, a před chvílí dokonce zaškrábala na dveře a na zavolání dokonce přišla, sice u toho vypadala že se strachy počůrá ale i tak je to velký pokrok.
Chuděra je hrozně zubožená.. Asi kolem Vás jde jakási aura, že přitahujete tyhle chudátka - respekt. Zřejmně fakt nic není náhoda a jste přesně tam kde máte být.A pomáháte - znovu respekt
Jméno už vymyšlené máte - no mě při přečtení úvodního dotazu napadlo- válečník, bjovník..
Držím palce a jsem si jistá, že ji dáte dohromady. Klobouk dolů před Váma.
napsal(a):
To mám radost, že je z ní Tessinka. Je chudinka zmordovaná, ale vy jí dáte dohromady, to je jasné. Určitě z ní bude skvělá psí společnice. Mě osobně přijde i takhle krásná, má nádherné oči.

Tak že jí dám dohromady, tím jsem si jistá, ještě abych jí dala z domu. Čtyři psi fakt nechci. Pořád se bojí, ale už je o tolik lepší, i fyzicky.
Manbea - ty oči budou lapač na budoucí majitele. Je to taková modelka.
napsal(a):
Tak že jí dám dohromady, tím jsem si jistá, ještě abych jí dala z domu. Čtyři psi fakt nechci. Pořád se bojí, ale už je o tolik lepší, i fyzicky.
Manbea - ty oči budou lapač na budoucí majitele. Je to taková modelka.
Tolik mi připomíná našeho Tassa, myslím, že nový domov dlouho hledat nebude, krasavice jedna