Jméno pro mladou fenku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.10.2016 05:39

Tak mám zase 4 psy. Poraďte mi nějaké jméno pro tuhle fenečku.

4.10.2016 05:40
knedlyk

XXX.XXX.155.2

Blecha smajlík

4.10.2016 05:48

knedlyk napsal(a):
Blecha smajlík

smajlík

já jí začala říkat strašidlo (než ji na veterině oholili), pak Gina, ale manžel je nějak zaujatej proti lidským jménům pro psy, tak hledám něco jiného.

PS: Ideálně aby to šlo dobře vyslovovat i pro mexičany.

4.10.2016 06:16
knedlyk

XXX.XXX.155.2

Ok. Sombra? Dala jsem to do vyhledavače, ať nemachruju. Ale Stín nebo Shadow taky nejsou zlé.

4.10.2016 06:17
knedlyk

XXX.XXX.155.2

Mělo tam být překladače.

4.10.2016 06:33
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Jeee další nebožátko se dostalo do nejlepších rukou.
Tortilla Jméno opravdu nevím natož mexický.

4.10.2016 07:35
manbea

XXX.XXX.70.116

Krásná a vám díky za ni . Je strašně podobná našemu tibetskému teriérovi, kterého jsme v 16 letech už nechali ostříhat nakrátko (kdyby ji viděl můj muž, určitě by ji chtěl ). Ten náš tibeťák se jmenoval Tasso, já bych jí říkala Tess.

4.10.2016 07:53
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Samba, Rumba, Mamba, Tequilla

4.10.2016 08:09
Katy12

XXX.XXX.216.7

Dobrý den, jsem tady nová. Já bych ji pojmemovala Sany. Jste moc hodná že jste se jí ujala.

4.10.2016 09:31
blackserigala

XXX.XXX.208.70

Krásná beruška. Aura, Bellis, Luna, Layla.

4.10.2016 10:55
Iliena

XXX.XXX.60.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak mám zase 4 psy. Poraďte mi nějaké jméno pro tuhle fenečku.

Jak je holčička stará? Chudák jak je hubená, ještě že vás našla, teď už se bude mít dobře

4.10.2016 15:54
Aeqwyn

XXX.XXX.20.209

Krásná mně by se líbilo Lucky, Hope nebo Amy (znamená Milována)

4.10.2016 17:37

Iliena napsal(a):
Jak je holčička stará? Chudák jak je hubená, ještě že vás našla, teď už se bude mít dobře

Má zhruba rok a půl. Našla, no - si tak bloudím po obchoďáku a hledám kde sídlí kabelovka, abych mohla zaplatit ten náš předražený internet, a najednou mám takové nutkání zahnout do uličky k podzemnímu parkování. Říkám si: "blbost, proč bych tam šla, tam už žádné prodejny nejsou" Ale nedalo mi to. A oni tam hlídači parkoviště nahání střapatýho šedivýho pejska, dupou, křičí, hází po ní klacky, aby ji dostali ven. Prý tam žila už celkem dlouho, několikrát ji i srazilo auto. Chuděra je pořád z lidí vystrašená, a celkově smutná. A perlička nakonec - hárala a možná bude březí.

4.10.2016 17:44

Zatím u mě vede Tess, ale ještě to musí projít u manžela. smajlík

4.10.2016 18:49

Tessinka je moc hezký jméno...
Já už to snad s jménama ani neřešim...fenu jsme pojmenovali Sára a já jí říkám Žeryno nebo Princezničko nebo Mazlindo...manžel jí říká Kočando a děti Šaryku...
Pes dostal jméno Jack a říkáme mu Mimiňo nebo Mimi nebo Mimiku a nebo Jácíčku, takže je ve finále asi jedno, jak člověk zvíře pojmenuje...kamarádka pojmenovala fenu Tara a teď jí neřeknou jinak než Bublino...a druhá, co měla berňáka, tak mu dali jméno "Čak" psáno takhle česky a nakonec, co myslíte je to Venoušek...prostě Véna

4.10.2016 18:52
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Tessinka je moc hezký jméno...
Já už to snad s jménama ani neřešim...fenu jsme pojmenovali Sára a já jí říkám Žeryno nebo Princezničko nebo Mazlindo...manžel jí říká Kočando a děti Šaryku...
Pes dostal jméno Jack a říkáme mu Mimiňo nebo Mimi nebo Mimiku a nebo Jácíčku, takže je ve finále asi jedno, jak člověk zvíře pojmenuje...kamarádka pojmenovala fenu Tara a teď jí neřeknou jinak než Bublino...a druhá, co měla berňáka, tak mu dali jméno "Čak" psáno takhle česky a nakonec, co myslíte je to Venoušek...prostě Véna

Myslím, že nejste jediní

4.10.2016 19:07
vejin

XXX.XXX.12.250

Já bych jí, za to že přežila, dala jméno Survive nebo Survival. To bych napsala o očkováku a doma jí říkala Suri nebo Viva. Mám ráda jména co dávají význam smajlík

4.10.2016 19:39
machlena

XXX.XXX.96.13

taky máme Tess, dobrá volba

4.10.2016 19:50
Lexaurin

XXX.XXX.226.60

Mia=.moje.

4.10.2016 21:53
karpet

XXX.XXX.188.32

Ona je taková Twiggy.

4.10.2016 21:54
karpet

XXX.XXX.188.32

No jo, ale to jsou u vás asi všechny.

6.10.2016 00:29

karpet napsal(a):
Ona je taková Twiggy.

smajlík

6.10.2016 00:36

Manžel se projevil jako pravý chlap - s naprostým nezájmem, tak to bude Tessinka.
Dělá velké pokroky, včera mi očichala ruku a dala velice opatrnou pusinku, dneska odpoledne už vylezla na krmení sama, ani jsem ji nemusela vytahovat "násilím". Při pohlazení se stále krčí, ale když přestanu tak se dožaduje pokračování, a před chvílí dokonce zaškrábala na dveře a na zavolání dokonce přišla, sice u toho vypadala že se strachy počůrá ale i tak je to velký pokrok.

6.10.2016 01:00
bhk

XXX.XXX.210.25

Manžel se projevil jako pravý chlap - s naprostým nezájmem, tak to bude Tessinka.
Dělá velké pokroky, včera mi očichala ruku a dala velice opatrnou pusinku, dneska odpoledne už vylezla na krmení sama, ani jsem ji nemusela vytahovat "násilím". Při pohlazení se stále krčí, ale když přestanu tak se dožaduje pokračování, a před chvílí dokonce zaškrábala na dveře a na zavolání dokonce přišla, sice u toho vypadala že se strachy počůrá ale i tak je to velký pokrok.

Chuděra je hrozně zubožená.. Asi kolem Vás jde jakási aura, že přitahujete tyhle chudátka - respekt. Zřejmně fakt nic není náhoda a jste přesně tam kde máte být.A pomáháte - znovu respekt
Jméno už vymyšlené máte - no mě při přečtení úvodního dotazu napadlo- válečník, bjovník..

Držím palce a jsem si jistá, že ji dáte dohromady. Klobouk dolů před Váma.

6.10.2016 08:01
Granulka

XXX.XXX.115.30

Jste skvělá. Naprosto skvělá a já vás obdivuji. Tessinka se otrká, ale asi to chvíli potrvá a pak bude ráda, že potkala zrovna vás.
Také držím palce a ať se vám oběma daří :).

6.10.2016 08:09
manbea

XXX.XXX.70.116

To mám radost, že je z ní Tessinka. Je chudinka zmordovaná, ale vy jí dáte dohromady, to je jasné. Určitě z ní bude skvělá psí společnice. Mě osobně přijde i takhle krásná, má nádherné oči.

7.10.2016 21:45

Tak že jí dám dohromady, tím jsem si jistá, ještě abych jí dala z domu. Čtyři psi fakt nechci. Pořád se bojí, ale už je o tolik lepší, i fyzicky.

Manbea - ty oči budou lapač na budoucí majitele. Je to taková modelka.

7.10.2016 22:22
manbea

XXX.XXX.18.54

Tak že jí dám dohromady, tím jsem si jistá, ještě abych jí dala z domu. Čtyři psi fakt nechci. Pořád se bojí, ale už je o tolik lepší, i fyzicky.

Manbea - ty oči budou lapač na budoucí majitele. Je to taková modelka.

Tolik mi připomíná našeho Tassa, myslím, že nový domov dlouho hledat nebude, krasavice jedna

Přidejte reakci

Přidat smajlík