Vánoce, Vánoce přicházejí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2016 13:54
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Jeee, budu poprvé péct cukroví, tak že bych tam zakomponovala Barnyho, a ještě kočičáka potřebuju.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.10.2016 14:07

Jééé, koukám, že hned první je afgánek...ale to už by si začali klepat na čelo i děti s manželem

12.10.2016 14:19
vava69

XXX.XXX.136.28

Já už mám corgiho od loňska Po sto letech budou perníčky.

12.10.2016 14:22
Granulka

XXX.XXX.115.30

Díky bohu, že neumím péct a moje perníčky jsou totálně tragické. Jinak bych musela mít snad každé plemeno

12.10.2016 15:08
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jééé, koukám, že hned první je afgánek...ale to už by si začali klepat na čelo i děti s manželem

Hlavní důvod to zkusit je pro pohled mojí mamky, která si bude myslet, že jsem se už vážně zbláznila.

12.10.2016 15:09
Terven

XXX.XXX.110.147

Ono takhle to vypadá hezky, ale když to upeču z perníku, už to zřejmě k poznání nebude

12.10.2016 15:52
asurwic

XXX.XXX.36.3

Terven napsal(a):
Ono takhle to vypadá hezky, ale když to upeču z perníku, už to zřejmě k poznání nebude

Asi jak který. Třeba takový shih-tzu je jen koule perníku, ale německý ovčák je díky seseknutému zadku neomylný. Naše plemeno samozřejmě nemají, ale tlapička se mi moc líbí - asi ji přikoupím k mojí vánoční sestavě netopýra, chobotnice, stíhačky, psí kosti a podobných nesmyslů.

12.10.2016 16:16
Beica

XXX.XXX.227.13

Terven napsal(a):

To vymalujete bílkovou polevou a bude poznat naprosto cokoliv teda nevim jak jste na tom s výtvarným nadáním jo ale když to zvládla má 8 letá sestřenice, tak věřím, že to zvládne každý

12.10.2016 16:25
Terven

XXX.XXX.110.147

Beica napsal(a):
To vymalujete bílkovou polevou a bude poznat naprosto cokoliv teda nevim jak jste na tom s výtvarným nadáním jo ale když to zvládla má 8 letá sestřenice, tak věřím, že to zvládne každý

No, já právěže nic moc nevymaluju a hodil by se mi jako na potvoru zrovna ten shih-tzu

12.10.2016 21:23

Já dělám "psí perníčky" a můj pes jedince svého plemene fakt žere - ovesná nebo jiná vhodná mouka, vejce a lososový olej. Množství mouky tak, aby bylo těsto tuhé jako na opravdový perník. Někdy do toho rozmixuji na pastu třeba tuňáka, játra apod. Ale jen symbolicky, lososový olej stačí.

12.10.2016 23:32
asurwic

XXX.XXX.36.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já dělám "psí perníčky" a můj pes jedince svého plemene fakt žere - ovesná nebo jiná vhodná mouka, vejce a lososový olej. Množství mouky tak, aby bylo těsto tuhé jako na opravdový perník. Někdy do toho rozmixuji na pastu třeba tuňáka, játra apod. Ale jen symbolicky, lososový olej stačí.

Tím tuňákem se nechám inspirovat - letos budou mít perníkové kosti lepší příchuť.

Přidejte reakci

Přidat smajlík