Uživatel s deaktivovaným účtem

Jééé, koukám, že hned první je afgánek...ale to už by si začali klepat na čelo i děti s manželem
Terven
napsal(a):
Ono takhle to vypadá hezky, ale když to upeču z perníku, už to zřejmě k poznání nebude
Asi jak který. Třeba takový shih-tzu je jen koule perníku, ale německý ovčák je díky seseknutému zadku neomylný. Naše plemeno samozřejmě nemají, ale tlapička se mi moc líbí - asi ji přikoupím k mojí vánoční sestavě netopýra, chobotnice, stíhačky, psí kosti a podobných nesmyslů.
Terven
napsal(a):
Ono takhle to vypadá hezky, ale když to upeču z perníku, už to zřejmě k poznání nebude
To vymalujete bílkovou polevou a bude poznat naprosto cokoliv teda nevim jak jste na tom s výtvarným nadáním jo ale když to zvládla má 8 letá sestřenice, tak věřím, že to zvládne každý
Beica
napsal(a):
To vymalujete bílkovou polevou a bude poznat naprosto cokoliv teda nevim jak jste na tom s výtvarným nadáním jo ale když to zvládla má 8 letá sestřenice, tak věřím, že to zvládne každý
No, já právěže nic moc nevymaluju a hodil by se mi jako na potvoru zrovna ten shih-tzu

Já dělám "psí perníčky" a můj pes jedince svého plemene fakt žere - ovesná nebo jiná vhodná mouka, vejce a lososový olej. Množství mouky tak, aby bylo těsto tuhé jako na opravdový perník. Někdy do toho rozmixuji na pastu třeba tuňáka, játra apod. Ale jen symbolicky, lososový olej stačí.
napsal(a):
Já dělám "psí perníčky" a můj pes jedince svého plemene fakt žere - ovesná nebo jiná vhodná mouka, vejce a lososový olej. Množství mouky tak, aby bylo těsto tuhé jako na opravdový perník. Někdy do toho rozmixuji na pastu třeba tuňáka, játra apod. Ale jen symbolicky, lososový olej stačí.
Tím tuňákem se nechám inspirovat - letos budou mít perníkové kosti lepší příchuť.