Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2016 08:55
Iliena

XXX.XXX.96.14

Https://www.super.cz/458158-paris-hilton-si-poridila-noveho-mazlicka-tento-kapesni-pejsanek-ji-vysel-na-200-tisic.html

Sice je to bulvár, ale i kdyby to tak bylo jak se může cena štěněte vyšplhat na takovou sumu? To že ta slepice ty peníze dá je věc druhá...

13.10.2016 09:00
Beica

XXX.XXX.113.6

Nemůžu si pomoct, ale... on je strašně ošklivej :D.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.10.2016 09:03

Vždyť je to mrzák

13.10.2016 09:24
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Na té jedné fotce ty oči jsou nějaké obří ne? Netušim za kolik se v Usa prodávají čivavy? ale pokud chovatel zjistil kdo má zájem o štěně tak cenu navýšil, pro ní jsou to drobné

13.10.2016 09:34

Dvěstě tisíc jsou drobné...vybavuju si, že jsem v nějakým časopise četla, že červená tibetská doga se prodala v přepočtu za nějakých 30 miliónů...

13.10.2016 09:49

Jiný svět, jiné ceny.

13.10.2016 09:55
koňadra

XXX.XXX.226.127

Kdybych prodávala stěně Paris Hilton, určitě bych ho nedávala za 5 tisíc. Jsou prostě lidi, pro které je znakem kvality jen to, kolik museli za věc / zvíře zaplatit. A ten, kdo to stěně prodával, by byl hlupák, kdyby chtěl míň. Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere, že?

13.10.2016 10:00
asurwic

XXX.XXX.36.3

koňadra napsal(a):
Kdybych prodávala stěně Paris Hilton, určitě bych ho nedávala za 5 tisíc. Jsou prostě lidi, pro které je znakem kvality jen to, kolik museli za věc / zvíře zaplatit. A ten, kdo to stěně prodával, by byl hlupák, kdyby chtěl míň. Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere, že?

Beztak to byl jeden z inzerátů "prodám nejsladší a nejlepší štěňátka čivavy bez PP, cena dohodou". Hloupá zájemkyně se hned představila, takže se o ceně dohodli.

jolyha

13.10.2016 10:10
jolyha

XXX.XXX.229.101

asurwic napsal(a):
Beztak to byl jeden z inzerátů "prodám nejsladší a nejlepší štěňátka čivavy bez PP, cena dohodou". Hloupá zájemkyně se hned představila, takže se o ceně dohodli.

Akorát, že tam je to na 100% štěně s PP. Bez PP tam ani nevedou, s PP je vše - sice od různých pofidérních organizací, kde dostanete PP i na křížence, ale bez PP rozhodně ten psík nebude. Jinak - to štěně bude mít nejspíš slušnou fontanelu a pokud v ranném věku neodejde na hydrocefalus, může být růžovka ráda. Nepřála bych to ani jí, ani štěňátku. Ale ten psík bohužel opravdu zdravě nevypadá. Jinak ta první fotka je samozřejmě počítačově upravená, aby byl "ještě loztomiloučtějšejšejší".

13.10.2016 10:23
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Nemôžem si pomôcť ale nemohla tá čivava byť líznutá vevericou?

13.10.2016 10:27

13.10.2016 10:32
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

katkaa1 napsal(a):
Nemôžem si pomôcť ale nemohla tá čivava byť líznutá vevericou?

13.10.2016 10:33
asurwic

XXX.XXX.36.3

jolyha napsal(a):
Akorát, že tam je to na 100% štěně s PP. Bez PP tam ani nevedou, s PP je vše - sice od různých pofidérních organizací, kde dostanete PP i na křížence, ale bez PP rozhodně ten psík nebude. Jinak - to štěně bude mít nejspíš slušnou fontanelu a pokud v ranném věku neodejde na hydrocefalus, může být růžovka ráda. Nepřála bych to ani jí, ani štěňátku. Ale ten psík bohužel opravdu zdravě nevypadá. Jinak ta první fotka je samozřejmě počítačově upravená, aby byl "ještě loztomiloučtějšejšejší".

To je pravda - americké organizace dají průkaz původu psa snad i kočce, tak proč ne takové směsce s veverkou.

13.10.2016 10:34

Jasně, hvězda přijde večer do klubu a řekne "tak jsem koupila čivavu a jenom za 3 usmolený český tisíce". Stejně jako si koupí fiat punto a ponožky z tržnice, protože na obálce Vogue to bude
http://www.teacuppuppiesstore.com/ChihuahuasForSale.html
Kolik tam stojí pronájem bytu, hamburger, ...
Pro obyčejné smrtelníky čivava 500 dolarů, lepší 1200.
Těch 1200 je také blbě.
Tady.

13.10.2016 11:19
Atheira

XXX.XXX.240.171

asurwic napsal(a):
To je pravda - americké organizace dají průkaz původu psa snad i kočce, tak proč ne takové směsce s veverkou.

Co je divného na kočce s PP? Chovatelské stanice vydávájí průkazy původu nejen psům, ale i potkanům, morčatům, myším... Tak proč ne kočkám?
Princip je stejný jako u psů s PP - jistota, že není z příbuzného spojení, výstavy, uchovnění (ale co vím, tak třeba konkrétně potkanáři prodávají na chov jen ověřeným CHS s tím, že i třeba údávají počet mláďat, která k chovu prodají.

13.10.2016 11:21
Atheira

XXX.XXX.240.171

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jasně, hvězda přijde večer do klubu a řekne "tak jsem koupila čivavu a jenom za 3 usmolený český tisíce". Stejně jako si koupí fiat punto a ponožky z tržnice, protože na obálce Vogue to bude
Těch 1200 je také blbě.
Tady.

Přesně, tam je to všechno s penězi trochu jinak. Známá odtamtud nedávno přijela, byla tam v rámci školy, vydělávala si. Říkala, jak jí vždycky potěší, když vidí tu částku, dokud si to jen převádí na české peníze a neohlíží se na to, jaká je hodnota peněz tam. Protože je to, co vydělala, vlastně prd, když to pak porovnala s tím, kolik vlastně stojí třeba obyčejná paprika...

13.10.2016 11:33
Andrýsek3

XXX.XXX.16.0

Atheira napsal(a):
Co je divného na kočce s PP? Chovatelské stanice vydávájí průkazy původu nejen psům, ale i potkanům, morčatům, myším... Tak proč ne kočkám?
Princip je stejný jako u psů s PP - jistota, že není z příbuzného spojení, výstavy, uchovnění (ale co vím, tak třeba konkrétně potkanáři prodávají na chov jen ověřeným CHS s tím, že i třeba údávají počet mláďat, která k chovu prodají.

Myslím, že asurwic myslela, že dají PSÍ pp i kočce. Taky jsem si to musela přečíst znovu, ale napsané to je dobře.

13.10.2016 11:36
Atheira

XXX.XXX.240.44

Andrýsek3 napsal(a):
Myslím, že asurwic myslela, že dají PSÍ pp i kočce. Taky jsem si to musela přečíst znovu, ale napsané to je dobře.

Jo takhle, už to tam vidím. Chápu. Moje chyba.

13.10.2016 12:04
asurwic

XXX.XXX.36.3

Atheira napsal(a):
Jo takhle, už to tam vidím. Chápu. Moje chyba.

Proti kočičím PP nic nemám (naopak), ale proti psím PP, které jsou vydávány něčemu, co ani nemůže být pes, ano.

Pardon za nedorozumění - nic inteligentnějšího k přirovnání mě nenapadlo. Dnes jsem do dvou do rána bloudila v lese, protože jsme se tak trošku ztratili s mým psem na večerní procházce, takže už melu z posledního. Divím se, že jsou moje příspěvky vůbec k přečtení.

13.10.2016 12:07
Atheira

XXX.XXX.240.44

asurwic napsal(a):
Proti kočičím PP nic nemám (naopak), ale proti psím PP, které jsou vydávány něčemu, co ani nemůže být pes, ano.

Pardon za nedorozumění - nic inteligentnějšího k přirovnání mě nenapadlo. Dnes jsem do dvou do rána bloudila v lese, protože jsme se tak trošku ztratili s mým psem na večerní procházce, takže už melu z posledního. Divím se, že jsou moje příspěvky vůbec k přečtení.

To já to blbě pochopila. Vy jste to napsala vlastně srozumitelně, když se na to pořádně podívám. Ale já vlastně tak napůl spím, i když dřepím v práci, takže mě to snad aspoň trochu omlouvá.

13.10.2016 12:21
asurwic

XXX.XXX.36.3

Atheira napsal(a):
To já to blbě pochopila. Vy jste to napsala vlastně srozumitelně, když se na to pořádně podívám. Ale já vlastně tak napůl spím, i když dřepím v práci, takže mě to snad aspoň trochu omlouvá.

To je skvělé, že nejsem jediná, která místo toho, aby pracovala, píše se zavřenýma očima na psí diskuzi.

13.10.2016 13:15

asurwic napsal(a):
To je skvělé, že nejsem jediná, která místo toho, aby pracovala, píše se zavřenýma očima na psí diskuzi.

To abychom si založily téma "hovory z práce"

13.10.2016 13:23
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Markéta80 napsal(a):
Na té jedné fotce ty oči jsou nějaké obří ne? Netušim za kolik se v Usa prodávají čivavy? ale pokud chovatel zjistil kdo má zájem o štěně tak cenu navýšil, pro ní jsou to drobné

Jo ty vytřeštěné oči mi hned zevokovaly nějakou mikrocefalii, nebo tak něco...

13.10.2016 13:24
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Těch 1200 je také blbě.
Tady.

"Megííí", na Puntíčko mi nešahej, jo?

13.10.2016 13:30

fikovnice napsal(a):
"Megííí", na Puntíčko mi nešahej, jo?

Jo jo...s Punťou by ještě mohla oblíznout všech deset...

13.10.2016 13:34
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Jo jo...s Punťou by ještě mohla oblíznout všech deset...

Přesně tak, nedám na toto autíčko dopustit, a do kopce v poho se sto koníky pod kapotou předjedu většinu chrochtávek!

13.10.2016 13:34
fikovnice

XXX.XXX.30.49

fikovnice napsal(a):

Přesně tak, nedám na toto autíčko dopustit, a do kopce v poho se sto koníky pod kapotou předjedu většinu chrochtávek!

A ve městě parkování kvůli malé velikosti na pohodku!

13.10.2016 14:51
balisek

XXX.XXX.131.211

Ach jo, teacup pejsci... Čím menší a degenerovanější, tím dražší. Vždyť to nebohé zvířátko musí mít větší oči než mozek a od pohledu nevypadá zdravě. Co probůh lidi vede k pořízení si těchto defermovaných chudáčku?! Vždyť to už není ani roztomilé...

jolyha

13.10.2016 15:07
jolyha

XXX.XXX.229.101

Těch 1200 je také blbě.
Tady.

Dobrá půlka z těch štěňat viděla čivavu opravdu asi jen z rychlíku. Vypadají úplně stejně jako to, co je v naší inzerci často vidět jako "určitě čistokrevná čivava bez PP" - a to ještě většina těch u nás prodávaných bez PP je čivavě podobnější. A že by alespoň vypadaly zdravě? Stačí jen ta uslzená očka u některých... Nechápu, že mohou něco prodat. Množírna jak vyšitá. Ale tam je to asi normální.

13.10.2016 15:43
balisek

XXX.XXX.131.211

Je to prodejna a eshop - nic nechovají, psi vykupují z množek. Jednou jsem viděla reportáž z takové "chovatelské stanice". Plná zeď úhledně naskládaných klecí a v nich "šálečkoví" pejsci, co nikdy neopustí svých pár decimetrů čtverečných.

A obchodech to vypadá stejně hororově. Evokuje mi to naše prodejny akvaristiky.

13.10.2016 15:45
Atheira

XXX.XXX.240.170

balisek napsal(a):
Je to prodejna a eshop - nic nechovají, psi vykupují z množek. Jednou jsem viděla reportáž z takové "chovatelské stanice". Plná zeď úhledně naskládaných klecí a v nich "šálečkoví" pejsci, co nikdy neopustí svých pár decimetrů čtverečných.

Má kamarádka byla asi před dvěma lety ve Španělsku. Právě z podobně vypadajících obchodů se zvířaty byla strašně vyvedená z míry. Ono u nás prostě není běžné, aby se ve zverimexech prodávali třeba psi a kočky. Jsou státy, kde je zase zcela normální to, co je na fotkách ve vašem příspěvku.

13.10.2016 20:53
Lexaurin

XXX.XXX.226.60

Iliena napsal(a):
Https://www.super.cz/458158-paris-hilton-si-poridila-noveho-mazlicka-tento-kapesni-pejsanek-ji-vysel-na-200-tisic.html

Sice je to bulvár, ale i kdyby to tak bylo jak se může cena štěněte vyšplhat na takovou sumu? To že ta slepice ty peníze dá je věc druhá...

Zajimalo by me, jestli mu nekdo delal echo mozku. Hydrocephalus...oci mu tim tlakem lezou z dulku, chudak.

13.10.2016 21:21

balisek napsal(a):

Je fakt, že jsou státy, kde jsou na takový prodej psů zvyklý, ale za mě je to hnus...pejsek zavřený v kleci (akváriu), po celou dobu než si ho někdo koupí? Děs běs..

14.10.2016 16:06
koně

XXX.XXX.205.252

Iliena napsal(a):

Myslím, že chovatel, ať je to kdokoli, kdo tohohle nešťastníčka vyprodukoval, musí být v sedmém nebi z těch peněz

14.10.2016 16:23
burunduk

XXX.XXX.124.17

Nanismus hadra. Chudák psék. Dlouho asi nevydrží.

14.10.2016 16:50
koně

XXX.XXX.205.252

balisek napsal(a):

Tohle je vážně hnus
Neosobní " plyšáčci" nasvícení a vystavení jako hračky.Když někdo takhle koupí psa
z regálu v hypermarketu, předpokládám, že se k němu bude chovat jako k jakémukoli jinému spotřebnímu zboží.Použiju, nebude li vyhovovat reklamuji, případně vyhodím...
Vůbec to není tradiční pojetí, beru člena z rodiny a budu se snažit ho zapojit do svého života s maximálním ohledem k jeho potřebám
Nechci kupovat kamarády v marketech

Přidejte reakci

Přidat smajlík