Teplota v psí boudě v zimě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2016 20:39
Karamelka

XXX.XXX.109.127

Dobrý den, nemáte někdo změřené, na jakou teplotu si dokáže pes vlastním tělem vyhřát zateplenou boudu při mrazech ? Mám půl roční štěně BOC, má luxusní boudu, zateplenou 6cm polystyrenem a ve vchodu do boudy a do ložnice proti průvanu koberec.Jako podestýlku vysokou vrstvu slámy.Manžel si ťuká na čelo, když ho každý večer chodím přikrývat dekou už v říjnu...

19.10.2016 20:45
koňadra

XXX.XXX.128.31

Místo koberce mám "klapačku" - takové houpací dveře - vevnitř polystyrén, zvenku dřevo. Venku -15, vevnitř +10 - +12. Bouda není na větru a dešti, ale v chráněném kotci.
Nemusíte mít strach, než budou mrazy, štěně bude zase větší a navíc má i chlupy, takže v zateplené boudě se slámou vám určitě nezmrzne, i když bude -20. Navíc ty zimy poslední dobou ani moc zimou nejsou, opravdové mrazy jsou jen pár dní.

20.10.2016 12:24
Betka_88

XXX.XXX.57.235

Mám Gordon setra a má malú, zateplenú búdu. A stačí jej to. Dôležité je, aby tá búda pre pla nebola privelká, lebo potom si ju nestihne vyhriať.

Kasicky je aj -17 a zvláda to v pohode . Pravupovediac sa jej ani nechce isť z búdy von .

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.10.2016 19:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak mu dejte boudičku do stáje k ovečkám, tam mu nebude zima určitě.

20.10.2016 20:22
Karamelka

XXX.XXX.109.127

Děkuji za odpovědi. Lítačky dvířka jsou dobrý nápad, už jsem se dívala na netu.Ovečky nemáme, máme kravičky, boudu tam tahat nebudu, ale třeba jí zkusím udělat pelíšek u nich v teple ve slámě, třeba jí zima donutí a vezme to za vděk...Zatím dává přednost lidské smečce před stádečkem, i když s telátkama se chodí olizovat...

Přidejte reakci

Přidat smajlík