Cvičíte podle někoho z těchto cvičitelů?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2016 15:47
Aysey

XXX.XXX.104.146

Zajímaly by mě vaše názory na tyto tři cvičitele, které na internetu sleduji. Znáte je? Cvičili jste někdy podle nich? (Píši názvy youtube kanálů) : kikopup, stonnie dennis, zak george's dog training revolution
Nejlépe pro mě vychází asi "kikopup". Její přístup ke psům je takový přirozený a její psi jsou perfektně vychovaní. Zak George na mě působí až příliš "sladce", přehnaně a nepřirozeně. V jeho videích většinou zachycuje tak nějak průběh tréninku, ale přijde mi, že ho psi moc neberou. Ale zase má dobré názory a jeho bordery jsou také velmi dobře vychované. Stonnie Dennis má vcelku dobrý přístup, jako plus beru i to, že výcvik ukazuje po jednotlivých dnech či týdnech od začátku. Ale, nevím proč, z něj mám takový smíšený pocit.

Pokud vás napadají lepší cvičitelé, moc ráda budu, když je napíšete. Ale jen pokud cvičí na základě odměn bez jakýchkoliv trestů. Děkuji za reakce!

23.10.2016 18:42
a.n.d.y

XXX.XXX.99.38

Já když už chci cvičit psa podle internetu, tak neřeším cvičitelé. Spíš řeším techniku cvičení. Která mi tak nějak vyhovuje, tak tu zvolím. Jinak je asi lepší zajít se psem na cvičák.

24.10.2016 08:07
scylla

XXX.XXX.150.32

Pokud cvičím, tak podle jediného vzoru - můj konkrétní pes a já.

Přidejte reakci

Přidat smajlík