nicbet

XXX.XXX.215.227
Dobrý den, nežádám o radu spíš, jak byste si tuto situaci vysvětlili.
Mám 3 měsíčního stafordšírského bulteriéra, chodí semnou denně do práce ( po - pá do 15:30h - jsme v kanceláři ), jakmile se mu chce čůrat nebo kálet stoupne si ke dveřím a kňučí, poznám tak že chce ven vykonat potřebu. Doma si ale nevzpomene po práci jezdíme od den ke koním, kde cca do 19h lítá venku. Přijedeme domů ( doma ho chodím cca po 2 hodinách - i v noci venčit, aby vykonal potřebu ). Když chce ale dřív tak se klidně počůrá do postele, na koberec... Nestoupne si ke dveřím, neřekne si, že chce ven vím, je to štěně, nečekám že si ve 3 měsících bude říkat o vykonání potřeby venku, ale nenapadá Vás proč v práci si pokaždé řekne? Děkuji.
jirka105

XXX.XXX.246.26
Je bezvadnej, nechce dopustit, abyste měla problém s tamní uklízečkou.
sh

XXX.XXX.95.70
Já v práci taky hlásím, že jdu na wc a doma to nedělám.
Nejsem si jistá, zda to tak je, ale co mě napadá je následující:
Psi jsou obecně velmi čistotná zvířata a to se projevuje především tím, že si nenadělají "doma". Čili co mě napadá je, že Vaše štěňátko se ještě necítí u Vás doma jako "doma", ještě nepochopil, že to je jeho doma.
Asi bych si z toho hlavu nedělala, v práci zkrátka tráví více času a doma ho spíše prospí. Předpokládám, že ho máte od 2 měsíců, takže 1 doma, neviděla bych v tom problém, čas to spraví .
Věřím, že věci typu, že se pes nebije ani jinak nekárá, když udělá potřebu doma, víte .
nicbet

XXX.XXX.215.227
Barunas: Asi máte pravdu,. Ano mám ho od druhého měsíce a od té doby semnou chodí každý den do práce, ob den po práci ke koním, takže doma toho opravdu nestrávíme. Samozřejmě ho doma za žádnou nehodu nebiji, je to přece miminko :) moc Vám děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Spíš naopak - ve svém štěněcím životě u chovatele dělalo potřebu do svého "pelechu", tak v tom jenom pokračuje...taková čistotnost naruby.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Spíš naopak - ve svém štěněcím životě u chovatele dělalo potřebu do svého "pelechu", tak v tom jenom pokračuje...taková čistotnost naruby.
To je taky možnost, jen jsem vycházela z toho, že vzhledem k tomu, že v práci se slečnou tráví dost času, tak tam má taky pelech a v podstatě podobné prostředí jako doma..
Ať už tak či tak, určitě se to brzy naučí i doma. Chce to čas.