Lopuch

XXX.XXX.212.235
Neví někdo kde by se dala sehnat štěňátka podobná tomuto pejskovi?
měl by to být kříženec.. díky za všechny ohlasy.
Lopuch

XXX.XXX.212.235
Uživatel s deaktivovaným účtem

Prohlížejte inzerci, vypadá na křížence kokra s retrivrem?
Lopuch

XXX.XXX.212.235
Inzerci prohllížím už opravdu dlouho a ještě jsem na podobného nenarazil. mohl by to být určitě i kříženec těchto plemen.

No, popravdě na flata moc nevypadá.

Vypadá i jako taková menší hovawartice.
Lopuch

XXX.XXX.212.235
S myšlenkou že by to mohl být flat nebo hovawart jsem si také hrál, ale nevím, nejsem v určování dobrý.
Lopuch

XXX.XXX.212.235
Nemá někdo zkušenosti s hledáním takto specifických psů? opravdu bych o něj stál.

Podobá se dost na flata.. Pokud chcete znovu černého voříška jistě nebude problém ho najít jsou jich plné útulky. ovšem zamyslela bych se nad čistokrevným flatíkem, pokud chcete psa podobného vzhledu a opravdu suprové povahy.
Lopuch

XXX.XXX.212.235
Flat je krásnej pes, ale já bych chtěl stejně nějakou tu mojí osvědčenou "vesnickou směsku".
Https://zvirata.bazos.cz/inzerat/66927974/Daruji.php
Tady je jeden černý podvraťáček, asi ale bude menší.
napsal(a):
Podobá se dost na flata.. Pokud chcete znovu černého voříška jistě nebude problém ho najít jsou jich plné útulky. ovšem zamyslela bych se nad čistokrevným flatíkem, pokud chcete psa podobného vzhledu a opravdu suprové povahy.
Doporučuji, byla by to lepší volba než kříženec.
Lopuch

XXX.XXX.212.235
knedlyk
napsal(a):
Https://zvirata.bazos.cz/inzerat/66927974/Daruji.php
Tady je jeden černý podvraťáček, asi ale bude menší.
Jen škoda že je to z Chebu taková dálka, je to sympaťák.
Lopuch

XXX.XXX.212.235
jahodapavel
napsal(a):
Doporučuji, byla by to lepší volba než kříženec.
Mě osobně jsou kříženci bližší než čistokrevný psy. však ani já nejsem "čistokrevnej čech", tak proč bych je odsuzoval.
Lopuch
napsal(a):
Mě osobně jsou kříženci bližší než čistokrevný psy. však ani já nejsem "čistokrevnej čech", tak proč bych je odsuzoval.
Jasně, pokud prostě někdo vyloženě netouží po určitém plemenu, tak je super zachránit psíka z útulku. A odkud jste? Taky bych zkusila mrknout na net, jen teda nevím v jaké části mám hledat.
Lopuch
napsal(a):
Neví někdo kde by se dala sehnat štěňátka podobná tomuto pejskovi?
měl by to být kříženec.. díky za všechny ohlasy.
Jen prosba: ze zadání příspěvku by mělo být alespoň rámcově jasné, nač se budete ptát nebo co potřebujete, je lepší název vlákna zkrátka napsat výstižněji
Lopuch

XXX.XXX.212.235
Jsem z vesnice u Chebu. a děkuji, já už také nevím kde hledat-sleduju útulky, inzerci, ale pejsek se asi vytratil
habe-problém je v tom že mám malý byt a pracuji 9 hodin denně.. tento pejsek je bohužel veliký
a facebook stránku okouknu, děkuji

"habe-problém je v tom že mám malý byt a pracuji 9 hodin denně.. tento pejsek je bohužel veliký"
lopuch, velikost psa nemá nic společného s velikostí bytu a délkou pracovní doby...naopak, větší psi bývají klidnějšího temperamentu, tak tu dobu spíše a s radostí prospí (a ne labradoři do této kategorie nespadají ).

napsal(a):
"habe-problém je v tom že mám malý byt a pracuji 9 hodin denně.. tento pejsek je bohužel veliký"
lopuch, velikost psa nemá nic společného s velikostí bytu a délkou pracovní doby...naopak, větší psi bývají klidnějšího temperamentu, tak tu dobu spíše a s radostí prospí (a ne labradoři do této kategorie nespadají ).
I unavení labradoři dokáží prospat pracovní dobu v posteli ležící na zádech
Lopuch

XXX.XXX.212.235
To já tak trochu vím, ale v bytě o 15m2 se pes ani neotočí.. místo na pelech by se našlo (haha-postel) ale bojim se toho stejně.

Lopuch
napsal(a):
To já tak trochu vím, ale v bytě o 15m2 se pes ani neotočí.. místo na pelech by se našlo (haha-postel) ale bojim se toho stejně.
Vždycky jsme měli velké psy a máme minipodkrovní byt, Nikdy to nevadilo, protože jsme stejně pořád venku, a když jsme doma tak někam zalezou a chrní. Velikost bytu není problém když má pes vytížení.
Lopuch

XXX.XXX.212.235
Tak děkuji za rady, alespoň vím že se nemusím bát jít do většího psa. tím se tedy prozatím loučím-každopádně kdyby někdo narazil na psa na fotce budu rád když to sem hodíte. děkuji na shledanou
Tady je přímo kříženec kokra
Více info:
https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/photos/a.1748795045341293.1073742017.1494158404138293/1748795058674625/?type=3&theater.
Lopuch
napsal(a):
Jen škoda že je to z Chebu taková dálka, je to sympaťák.
Dobrý pozdní večer. Teď asi nebudu mít pár dní auto k dispozici. Nicméně, trval-li by stále Váš zájem o toho psíka z Hradišťstska, tak bych Vám jej mohla autem aspoň trochu přiblížit - nejsem daleko od UH. Jen byste musel počkat, až budu mít auto v cajku - cca koncem př. týdne.