Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.10.2016 12:21

Můj miláček začíná výt, když uslyší sanitu. Zajímalo by mně, proč ?
Můj 10ti letý NO to nikdy nedělal, půl roční NO ano..
Babičky pes to dělal vždy, ale myslela jsem si, že to má spojené s tím, že často babičku odváželi. Dokázal by mi to prosím někdo vysvětlit?

29.10.2016 13:16
skodovak

XXX.XXX.241.252

Dobrý den, vysvětlit to nedokážu ale můj NO i Labrador to dělají také, předchozí NO rovněž, někdy i na sirénu. Všechno holky...

29.10.2016 13:19

Dnes jsem se až lekla, jestli se mu něco nestalo, tak jsem vyběhla ven, ale on seděl na rohu baráku a vyl. Zavolala jsem si ho k sobě, tak přiběh, hrozně se tulil ale kňoural u toho. Přišlo mi, že se i možná trošu bál. Ale vážně nevím.

29.10.2016 14:04
asurwic

XXX.XXX.36.157

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Babičky pes to dělal vždy, ale myslela jsem si, že to má spojené s tím, že často babičku odváželi. Dokázal by mi to prosím někdo vysvětlit?

Sestřenice měla rotvíka a ten na sanitu vyl také a navíc docela podobnými zvuky, jako dělá záchranka. Řekla bych, že ho to prostě jen bavilo. Pak se naučil ty zvuky na povel "jak dělá sanitka?". Na cvičáku to slavilo úspěch.

29.10.2016 15:30

Taky vyjeme, když jede sanita

29.10.2016 20:21
koňadra

XXX.XXX.128.31

A nejen sanita. Stačí místní obecní rozhlas a vyjí skoro všichni psi ve vsi.

29.10.2016 21:41
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

koňadra napsal(a):
A nejen sanita. Stačí místní obecní rozhlas a vyjí skoro všichni psi ve vsi.

Měli jsme v rodině tři vořechy, já mám psy dva, máma teďka vořešku taky...a nevyje ani jeden z nich, ani na rozhlas, ani na žádné houkačky. Proč...nevím. Snad, že slyšeli hudbu odněkud omala, zedníci měli pořád puštěné radio...Když slyším rychlou, jelikož se celkem vylekám vždycky( k babči také jezdila často-tady to mám s průs.rem spojené spíš já) komentuju to psu: sakra rychlá, někdo je nemocinkový, má bolino. Rozhlas: hele, muzička hraje...vždycky hlasem, že je to v pořádku(i tu rychlou).

29.10.2016 21:55

Můj labrador taky nevyje ani neštěká když jede sanitka, ani když hraje rozhlas, spustí sirenu apod. A jsem za to moc ráda.

30.10.2016 07:04

Můj labrador vyje jen pro to že se mu chce. Někdy na sirénu, někdy se domlouvá s ostatními psy z okolí, někdy si zpívá jen tak. V dětství jsme měli boxera a ten vyl když jsem hrála na klavír

30.10.2016 08:10
vendul

XXX.XXX.16.242

Mě taky vyje jedna fena... jediná ze 4 psů co máme doma, a vždy na sanitku... Nikdo jiný se nepřidá. Ale občas když ji rupne v bedně a začne výt ráno, strhne jednoho psa... ale k vytí na sanitku se ještě nikdy nepřidal smajlík

30.10.2016 17:27
asurwic

XXX.XXX.36.3

lesnížínka napsal(a):
Měli jsme v rodině tři vořechy, já mám psy dva, máma teďka vořešku taky...a nevyje ani jeden z nich, ani na rozhlas, ani na žádné houkačky. Proč...nevím. Snad, že slyšeli hudbu odněkud omala, zedníci měli pořád puštěné radio...Když slyším rychlou, jelikož se celkem vylekám vždycky( k babči také jezdila často-tady to mám s průs.rem spojené spíš já) komentuju to psu: sakra rychlá, někdo je nemocinkový, má bolino. Rozhlas: hele, muzička hraje...vždycky hlasem, že je to v pořádku(i tu rychlou).

"Slyšením od mala" to není i když jsem to na socializaci vždy také sváděla. Já svému odchovu štěňat od jejich narození pouštěla různé zvuky (sirény, ohňostroje, znělky, štěkot...) a každé reaguje nyní úplně jinak. Štěně, co zůstalo u mě doma, slyší zvuky pořád dokola - přirozené ve městě, občas ještě i ty sehrané a vždy na začátek rozhlasu vyštěkne. Dva jeho sourozenci šli na bydlet v podstatě úplně mimo civilizaci a páníčci jim více zvukových socializačních nahrávek také nepouštěli (+ na samotě je o neznámý hluk nouze). Pes ze Slovinska nereaguje ani kdyby se řítil k zemi jeho barák, zatímco štěně ve Finsku i na vzdálené "podezřelé" zvuky hrozně vyje - jedou prý slyšel sirénu a zpíval ještě půl hodinu poté.

31.10.2016 22:03
avalin

XXX.XXX.148.169

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Můj dnes 8-mi letý x angl. kokra nikdy nevyl (asi proto že jsme bydleli skoro v centru Prahy) ale od té doby co ho to naučila labradorka Chita od sousedů tak.. už se s tím nedá nic dělat.

Ps:možná máme podobný "problém".

Tonda111

31.10.2016 22:22
Tonda111

XXX.XXX.203.149

Dobry večer,
jsem karavanista a včera jsem se vrátil z Maďarska. Jsem majitelem fenky parsn raseel terierky, která má 8 let a poslouchá lépe než moje pani. Doma se nemůžu ani pohádat, protože to naši Čiki vadí. Dcery si pořídily psa a dnes jsou pryč a máme jen Čiki
Byli jsme v Maďarsku v kempu Rackeve pod Budapeští a někdo tam odhodil březí fenku stafordširseho budlteriera. Možna má ještě štěňata nebo o ně bohužel už přišla.
Když jsme tam v utery přijeli čekal před kempem a byla hladová a pochudlá. Krmili jsme ji a měl jsem dilema jestli ji mám na černo přivézt do Česka. V kempu o ni nejevili zájem a bylo jim to jedno.
Fenka je hnědá s bílým zbarvením, není agresivní, jí z ruky, dává pac a je milá. Mám velké výčitky, že jsem ji nedovezl do Česka, na černo.
Je mně jí líto a rád bych ji pomohl. Nemáte nějaký kontakt, jak jí pomoci? Myslím, že tam nemá moc šanci. Byla milá, hodná a hladová.
Pomožme jí. Souřadnice kempu zašlu. Nevím na koho se obrátit. Možná máte kontakty. Ozvěte se. Kontakt Antonín Hadač tel 602506089, hadacovi@seznam.cz.

Tonda111

31.10.2016 22:23
Tonda111

XXX.XXX.203.149

Ozvěte se.
Děkuji Tonda 602506089.

Přidejte reakci

Přidat smajlík