Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2016 15:07
nexxi

XXX.XXX.228.56

Taky máte doma psa, který má období, že odmítá spát na všech určených místech? psa doma nijako neomezuju, krom mého křesla u počítače a postele smí spát kde chce, má dva papasany, velký plastový pelech, přepravku a chovávačku pod poličkou, kde má starou předložku do koupelny.. všechna místa jsou vyložené dekou.. a moje čuba má prostě čas od času období, kdy chrní na studené zemi, teda na koberci, ale někdy i na linu, natahá si tam plyšáky a spí tam a zvysoka mi kašle na jakékoli pelechy.. aktivní je venku až až, takže nějaké problémy se zády že by se jí špatně skákalo na papasan nemá, deky se snažím pravidelně měnit a prát, aby jí to tam třeba nesmrdělo.. tím, že je větší má z koberce samo lehce otlaky na loktech, ale to jí je šumák.. máte to někdo taky tak?

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.11.2016 21:23

nexxi napsal(a):
Taky máte doma psa, který má období, že odmítá spát na všech určených místech? psa doma nijako neomezuju, krom mého křesla u počítače a postele smí spát kde chce, má dva papasany, velký plastový pelech, přepravku a chovávačku pod poličkou, kde má starou předložku do koupelny.. všechna místa jsou vyložené dekou.. a moje čuba má prostě čas od času období, kdy chrní na studené zemi, teda na koberci, ale někdy i na linu, natahá si tam plyšáky a spí tam a zvysoka mi kašle na jakékoli pelechy.. aktivní je venku až až, takže nějaké problémy se zády že by se jí špatně skákalo na papasan nemá, deky se snažím pravidelně měnit a prát, aby jí to tam třeba nesmrdělo.. tím, že je větší má z koberce samo lehce otlaky na loktech, ale to jí je šumák.. máte to někdo taky tak?

Já mám spíš problém s tím, že cokoliv dám psům do chodby je odstraněno a válej se mi na dlažbě, v létě to i pochopím, prostě se chladěj, ale v zimě je na chobě fakt zima, to jim stokrát můžu říkat, že jsou těžký a že budou mít otlaky a že když přijdou z venku mokrý, tak by neměli ležet na tý studený dlažbě a ono je to furt prd platný.
Když tam mají deky, tak je shrabou na stranu, když jim tam dám kus koberce, tak ho vytáhnou ven a odtáhnou na druhej konec zahrady.
To co máte vy nepozoruju, protože moji pesani nemají "místo" ani žádný konkrétní pelech.

5.11.2016 21:34

U nás je to tak, že pes spí většinou tam, kde jsem zrovna já. Jinak v létě sebou plácne, kde ho napadne. V zimě spíš postel, gauč, papasan a bejváček v předsíni, je to zimomřivka, takže zarachat do péří a do dek a ještě kouká, kdo ho přikryje.

6.11.2016 09:07
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

A nedělá to třeba po tom vyprání? Nám to sice voní, ale pro ně je ten jejich smrádek lepší. Navíc pokud používáte nějaké aviváže, tak pro nás příjemná ne silná vůně, ale pro ně opravdu silný pach a tak to třeba nechává vyvětrat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík