Taky máte doma psa, který má období, že odmítá spát na všech určených místech? psa doma nijako neomezuju, krom mého křesla u počítače a postele smí spát kde chce, má dva papasany, velký plastový pelech, přepravku a chovávačku pod poličkou, kde má starou předložku do koupelny.. všechna místa jsou vyložené dekou.. a moje čuba má prostě čas od času období, kdy chrní na studené zemi, teda na koberci, ale někdy i na linu, natahá si tam plyšáky a spí tam a zvysoka mi kašle na jakékoli pelechy.. aktivní je venku až až, takže nějaké problémy se zády že by se jí špatně skákalo na papasan nemá, deky se snažím pravidelně měnit a prát, aby jí to tam třeba nesmrdělo.. tím, že je větší má z koberce samo lehce otlaky na loktech, ale to jí je šumák.. máte to někdo taky tak?
Uživatel s deaktivovaným účtem

nexxi
napsal(a):
Taky máte doma psa, který má období, že odmítá spát na všech určených místech? psa doma nijako neomezuju, krom mého křesla u počítače a postele smí spát kde chce, má dva papasany, velký plastový pelech, přepravku a chovávačku pod poličkou, kde má starou předložku do koupelny.. všechna místa jsou vyložené dekou.. a moje čuba má prostě čas od času období, kdy chrní na studené zemi, teda na koberci, ale někdy i na linu, natahá si tam plyšáky a spí tam a zvysoka mi kašle na jakékoli pelechy.. aktivní je venku až až, takže nějaké problémy se zády že by se jí špatně skákalo na papasan nemá, deky se snažím pravidelně měnit a prát, aby jí to tam třeba nesmrdělo.. tím, že je větší má z koberce samo lehce otlaky na loktech, ale to jí je šumák.. máte to někdo taky tak?
Já mám spíš problém s tím, že cokoliv dám psům do chodby je odstraněno a válej se mi na dlažbě, v létě to i pochopím, prostě se chladěj, ale v zimě je na chobě fakt zima, to jim stokrát můžu říkat, že jsou těžký a že budou mít otlaky a že když přijdou z venku mokrý, tak by neměli ležet na tý studený dlažbě a ono je to furt prd platný.
Když tam mají deky, tak je shrabou na stranu, když jim tam dám kus koberce, tak ho vytáhnou ven a odtáhnou na druhej konec zahrady.
To co máte vy nepozoruju, protože moji pesani nemají "místo" ani žádný konkrétní pelech.
Uživatel s deaktivovaným účtem

U nás je to tak, že pes spí většinou tam, kde jsem zrovna já. Jinak v létě sebou plácne, kde ho napadne. V zimě spíš postel, gauč, papasan a bejváček v předsíni, je to zimomřivka, takže zarachat do péří a do dek a ještě kouká, kdo ho přikryje.