Theodor
napsal(a):
Dobry den, chtela bych vas zkusenejsi poprosit o radu jake granule zvolit pro štěně maltezskeho psika.Uvazuji nad royal canin, ale uprimne se v tom vsem trochu ztracim, tak uvítám rady.Dekuji
Co krmil chovatel? Royal fakt ne, je to hnus, stačí přečíst složení. Co žere ted, aby ten přechod nebyl až moc rychlý...
Zkuste kvalitnější za vyšší cenu, ale u malého pejska budete mít malou spotřebu, tak se to vyplatí.
Doporučuji Acana, Orijen, N§D, Wolfsblut, Artemis, Barking Heads.
Nakupte vzorečky a uvidíte co mu bude šmakovat.
Opatrně přidávejte do Royalu nové kvalitní granulky ( ze začátku malé množství) a postupně přidávejte...až Royal zrušíte úplně ( v rozmezí tak dvou týdnů).
Fine
napsal(a):
Zkuste kvalitnější za vyšší cenu, ale u malého pejska budete mít malou spotřebu, tak se to vyplatí.
Doporučuji Acana, Orijen, N§D, Wolfsblut, Artemis, Barking Heads.
Nakupte vzorečky a uvidíte co mu bude šmakovat.
Opatrně přidávejte do Royalu nové kvalitní granulky ( ze začátku malé množství) a postupně přidávejte...až Royal zrušíte úplně ( v rozmezí tak dvou týdnů).
Pejsek mel u chovatelky brit care puppy lamb.
Theodor
napsal(a):
Nechci prechazet na royal jen jsem se prisla zeptat na vhodna krmiva, protoze se v tom uprimne nevyznam.Pochopila jsem, ze Brit je tedy lepsi nez royal.Ted zustava otazka zda u Brit zustat.Dekuji.
Royal je fakt hnus , zálží jak mu sedí. přejít se dá vždy na něco lepšího. naší např dobře vyhovovaly od barking heads řada tiny paws kachna. Záleží kolik financí můžete investovat ale zase u kvalitnějších je nižší dávkování . naše brit care nechtěla vůbec, momentálně je na wolfsblutu.
Markéta80
napsal(a):
Royal je fakt hnus , zálží jak mu sedí. přejít se dá vždy na něco lepšího. naší např dobře vyhovovaly od barking heads řada tiny paws kachna. Záleží kolik financí můžete investovat ale zase u kvalitnějších je nižší dávkování . naše brit care nechtěla vůbec, momentálně je na wolfsblutu.
Pokud neni Brit Care spatnou volbou pro maltezacka zrejme koupim dalsi baleni a zacnu pozvolne prechazet na kvalitnější krmivo jak mi bylo vyse porazeno Dekuji.