Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anakon

20.11.2016 12:25
Anakon

XXX.XXX.43.117

Ahoj, jak často odčervovat psa?
Mám dvouletého psa,20kg, bydlíme v Praze v bytě. Je krmen granulemi, ale občas nějaké to syrové na přilepšenou taky dostane :) Nikdy začervený viditelně nebyl a to ani jako štěně, když jsme byli varovaní, jak po prvních odčerveních z něj vylezou červíci, nikdy nic...
Veterinář říkal odčervovat 2x za rok, je to dobře? Do teď jsme to tak dělávali, ale nedávno jsem četla, že městským psům na granulích stačí jednou ročně a nemá se to přehánět...

20.11.2016 12:30
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Anakon napsal(a):
Mám dvouletého psa,20kg, bydlíme v Praze v bytě. Je krmen granulemi, ale občas nějaké to syrové na přilepšenou taky dostane :) Nikdy začervený viditelně nebyl a to ani jako štěně, když jsme byli varovaní, jak po prvních odčerveních z něj vylezou červíci, nikdy nic...
Veterinář říkal odčervovat 2x za rok, je to dobře? Do teď jsme to tak dělávali, ale nedávno jsem četla, že městským psům na granulích stačí jednou ročně a nemá se to přehánět...

Taky zvažuji, mě vet řekl 4x ročně? Přijde mě to strašně moc, ted bude štěně a u toho se odčervuje častěji. U dospělého mě 4x za rok přijde zbytečné

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.11.2016 12:38

Ono to hrozně záleží. psy, co baští kočičince a jiné dobroty, je potřeba odčervovat častěji. slušné dospělé psy stačí méně často a je možné "jen tak" neodčervovat vůbec a místo toho 1x za rok udělat koprologii.

Anakon

20.11.2016 12:48
Anakon

XXX.XXX.43.117

No náš nic takového nejí, je hodný :) žádná hovínka, s dalšími zvířaty nežijeme, maximálně v parku si očuchá zadek s jiným psem... Proto mi přijde 2x ročně až moc.

20.11.2016 12:55
20.11.2016 14:30
avalin

XXX.XXX.237.13

Anakon napsal(a):

My odčervujeme vždy když je to potřeba, jakmile kocourek má červi odčervíme kocourka i pejska a naopak ani nevím kolikrát do roka

Přidejte reakci

Přidat smajlík