Když už jsou zde tyto knížky zmíněny, tak si je dovolím nabídnout za 100 Kč/kus + poštovné nebo osobní předání v Praze:
Stanley Coran - Co má pes na mysli
Stanley Coran - Co má pes na jazyku
Obě ve výborném stavu, nečtené. V případě zájmu mi prosím napište na jezz13@post.cz
Jinak doporučuji Mikulicu - Poznej svého psa.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Http://www.treninkjerozhovor.cz/data/uvod_susta_neznam_druhe_zvire_PFtxt15906.pdf
stojí za to si přečíst už jenom tento úvod... vřele doporučuji zejména některým četným zdejším přispěvatelům...
Mikulica, Báča, Hartl, Abrantes, Thrumler, to jsou autoři, které stojí za to číst. Z knih vydaných v poslední době považuji za nejlepší www.clovekpritelpsa.cz.
AmyOva
napsal(a):
Nemohli byste mi napsat tip na knihu o psech, jejíž součástí (nebo klidně jenom) je průběh březosti, porod a péče o štěňata? Ať hledám jak hledám, nacházím samé staré tituly, které již nejsou v prodeji. Případně klidně od někoho odkoupím . Děkuji.
Www.clovekpritelpsa.cz sepsali zkušení chovatelé.
bobina65
napsal(a):
Pro AmyOva, klikněte si na klub kníračů, mají tam i odkaz na možnost objednat si nové vydání knihy...Chov psů...od Zdeněk Procházka,.
Moc děkuji, ale odkaz na objednávku už není funkční
Pro rapotacka11: internet je krásná věc, neumím si to už bez něj představit, ale knížka je knížka. Zvlášť když je kvalitně napsaná
scylla
napsal(a):
Www.clovekpritelpsa.cz sepsali zkušení chovatelé.
Možná jo, ale opakovaně mě od těchto stránek odrazuje, že po mě jako první chtějí registraci aniž bych měla informace o co jde a kdo za tím stojí. Což si myslím, že by mělo být obráceně.
Vím, že nejsem první, kdo se tu nad tím pozastavil. Zdroj je to možná kvalitní, nicméně úvodní stránka působí velmi nedůvěryhodně.
Terven
napsal(a):
Možná jo, ale opakovaně mě od těchto stránek odrazuje, že po mě jako první chtějí registraci aniž bych měla informace o co jde a kdo za tím stojí. Což si myslím, že by mělo být obráceně.
Vím, že nejsem první, kdo se tu nad tím pozastavil. Zdroj je to možná kvalitní, nicméně úvodní stránka působí velmi nedůvěryhodně.
To je pravda, já jsem i teda "prubla" tu registraci, přišli mi, že mi do emailu zasílají potvrzující odkaz a nic...
Terven
napsal(a):
Tak to dejte vědět provozovatelům. Je tam hárání, krytí, fáze březosti, porod, péče o štěňata, o matku, je tam všechno.

AmyOva
napsal(a):
Pro rapotacka11: internet je krásná věc, neumím si to už bez něj představit, ale knížka je knížka. Zvlášť když je kvalitně napsaná
Zkuste si dát inzerát, že tu knihu koupíte a mrkněte se po antikvariátech. Je moc dobrá, pan docent Procházka je skvělý odborník. A na rozdíl od toho odkazu na web člověk přítel psa hned víte, kdo je autorem a autora si můžete najít na netu...
Tu knihu mám, ale prodat ji nechci...
Já jsem ji už našla i na aukru, děkuji za tip na knihu
Psala jsem také provozovateli www.clovekpritelpsa.cz a bohužel reakce žádná, registrace stále nefunkční...Pokud je zdroj kvalitní, tak je to veliká škoda
AmyOva
napsal(a):
Psala jsem také provozovateli www.clovekpritelpsa.cz a bohužel reakce žádná, registrace stále nefunkční...Pokud je zdroj kvalitní, tak je to veliká škoda
Já jsem se registrovala díky odkazu zde už před rokem a dosud také nic . Takže to jaksi asi nefunguje, nicméně zájem už nemám, atˇsi to nechají...
RKP

XXX.XXX.153.144
AmyOva
napsal(a):
Přesně. Proč to není i jako papírová knížka? Něčeho jako čtečka bych se nikdy nedotkla.
RKP

XXX.XXX.153.144
"Chov psů" je výborná knížka.
A tohle se taky dá: http://www.reprodukcepsu.com/ukazka.html.
AmyOva
napsal(a):
To je škoda, zkusím tam také napsat, protože knížka je to opravdu dobrá.
hunting

XXX.XXX.1.91
AmyOva
napsal(a):
Nemohli byste mi napsat tip na knihu o psech, jejíž součástí (nebo klidně jenom) je průběh březosti, porod a péče o štěňata? Ať hledám jak hledám, nacházím samé staré tituly, které již nejsou v prodeji. Případně klidně od někoho odkoupím . Děkuji.
Mám k dispozici 3 ks Průvodce psí reprodukcí (viz http://www.reprodukcepsu.com). Můžu prodat.
hunting
napsal(a):
Mám k dispozici 3 ks Průvodce psí reprodukcí (viz http://www.reprodukcepsu.com). Můžu prodat.
Já mám určitě zájem, prosím o 1 ks. Více píšu do soukromé zprávy.
Aha, do soukromé zprávy nemůžu, nejste registrovaný. Prosím napište mi jak vás můžu kontaktovat.
hunting

XXX.XXX.1.91
Napsala jsem zprávu na e-mail z webovek.
Iliena
napsal(a):
Jsou tady hodně doporučovány knížky od pana Šusty, přemýšlím nad jejich pořízením. Vy co je máte, dalo Vám to něco navíc i když jste se psem neměli žádný problém? Ještě jsem koukala na knihu Konejšivé signály, co ta?
Mě určitě .Sice mám zatím jen Trénink je rozhovor... Nad knížkou Konejšivé signály dost přemýšlím , tak by mě o ni též zajímalo info od někoho kdo ji má .
Mohlo by někoho zaujmout :
Vážený kliente Národního registru,
dovolte, abychom Vás jako generální partner výstavy
CANIS PICTUS
Pes na historické fotografii 1839 - 1918
pozvali k návštěvě expozice v Severočeském muzeu v Liberci, Masarykova 11.
Expozice představí přes stovku jedinečných originálů fotografií z celého světa a dalších artefaktů, ilustrujících souběžný vývoj kynologie a fotografických technik v období od doby vzniku fotografie do konce 1. světové války.
Výstava potrvá od 23.2.2017 do 28.5.2017.
U příležitosti výstavy je v limitovaném nákladu vydána stejnojmenná publikace, která je od 23.2. v prodeji pouze přímo v muzeu, nebo stejně jako reprodukce vystavených fotografií v e-shopu Altercan. Kniha nebude uvolněna do běžné prodejní sítě
http://www.altercan.com/Knihy/.
kobylatko
napsal(a):
Mě určitě .Sice mám zatím jen Trénink je rozhovor... Nad knížkou Konejšivé signály dost přemýšlím , tak by mě o ni též zajímalo info od někoho kdo ji má .
No stejně neodolám a koupím to Budu o tom jakoby přemýšlet a pak se nějaký večer splaším a objednám je. Na knížky jsem hrozná
Snad se někdo kdo má ty Konejšivé signály ještě ozve...
Iliena
napsal(a):
Jsou tady hodně doporučovány knížky od pana Šusty, přemýšlím nad jejich pořízením. Vy co je máte, dalo Vám to něco navíc i když jste se psem neměli žádný problém? Ještě jsem koukala na knihu Konejšivé signály, co ta?
Rozhodně doporučuju i v případě, že nemáte problém. První jsem četla celou, u druhé (Trénink je v hlavě) jsem zhruba v půlce. Líbí se mi, že jsou zábavné a čtivé a přitom odborně na výši, což nebývá úplně běžné. Nutí a učí přemýšlet, správně interpretovat zvířecí chování. Povinně bych je dala číst všem majitelům bázlivých vystresovaných zvířat, kteří stále dokola melou o dominanci.
První kniha je ponejvíce o psech, ale popisuje principy chování a tréninku zvířat obecně. Druhá není výhradně psí, ta je dost i o lidech
scylla
napsal(a):
To je škoda, zkusím tam také napsat, protože knížka je to opravdu dobrá.
Tak doplňuji informaci: provozovatelka stránek paní Mašková se mi ozvala a sdělila, že problém s registrací už řeší. Taky mi poslala odkaz na objednávku e-knihy, tu jsem vyplnila, zaplatila a hned mi přišel odkaz na stažení. Sice to není klasická kniha, ale mám možnost si ji z formátu pdf vytisknout, takže účel čtení do postele před spaním splní .
Na první "prolistování" v PC vypadá opravdu slušně, děkuji za tip.
casius

XXX.XXX.21.41
Už jsou o sice dva roky, ale přesto se chci zeptat, zda nemáte ještě jeden výtisk k prodeji. Děkuji
casius

XXX.XXX.21.41
hunting
napsal(a):
Už jsou o sice dva roky, ale přesto se chci zeptat, zda nemáte ještě jeden výtisk k prodeji. Děkuji