Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2016 15:39
Lili29

XXX.XXX.220.20

Zdravím,
napadají vás nějaké knížky o psech ? Hlavně o dogdancingu a obediencích, ale může to být i o normálním výcviku, tricích, krmení a o zdraví psa. Prostě cokoliv co se týká psů a stojí za to si to přečíst. Může jich být klidně i 20

21.11.2016 15:48
Arni

XXX.XXX.111.238

Dostal jsem dvě knížky.Co má pes na myli-Stanley Coren a Jak trénovat nemožného psa aneb i prasátka mohou létat od Jane Killionové. Ještě je nemám přečtené ale doporučené jako vhodné při výchově psa.

21.11.2016 15:52
Arni

XXX.XXX.111.238

Oprava Co má pes na mysli.

21.11.2016 16:08
Lili29

XXX.XXX.220.20

Děkuji

21.11.2016 16:39
Terven

XXX.XXX.160.10

Karen Pryor - Svého psa nestřílejte, František Šusta - knihy Trénink je rozhovor a Trénink je v hlavě.

27.12.2016 17:23
jazzinka

XXX.XXX.107.28

Když už jsou zde tyto knížky zmíněny, tak si je dovolím nabídnout za 100 Kč/kus + poštovné nebo osobní předání v Praze:
Stanley Coran - Co má pes na mysli
Stanley Coran - Co má pes na jazyku
Obě ve výborném stavu, nečtené. V případě zájmu mi prosím napište na jezz13@post.cz

Jinak doporučuji Mikulicu - Poznej svého psa.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.12.2016 18:08

Http://www.treninkjerozhovor.cz/data/uvod_susta_neznam_druhe_zvire_PFtxt15906.pdf

stojí za to si přečíst už jenom tento úvod... vřele doporučuji zejména některým četným zdejším přispěvatelům...

27.12.2016 19:38
scylla

XXX.XXX.150.32

Mikulica, Báča, Hartl, Abrantes, Thrumler, to jsou autoři, které stojí za to číst. Z knih vydaných v poslední době považuji za nejlepší www.clovekpritelpsa.cz.

10.3.2017 05:32
AmyOva

XXX.XXX.49.154

Nemohli byste mi napsat tip na knihu o psech, jejíž součástí (nebo klidně jenom) je průběh březosti, porod a péče o štěňata? Ať hledám jak hledám, nacházím samé staré tituly, které již nejsou v prodeji. Případně klidně od někoho odkoupím . Děkuji.

10.3.2017 06:25
bobina65

XXX.XXX.197.59

Pro AmyOva, klikněte si na klub kníračů, mají tam i odkaz na možnost objednat si nové vydání knihy...Chov psů...od Zdeněk Procházka,.

10.3.2017 06:54
scylla

XXX.XXX.150.32

AmyOva napsal(a):
Nemohli byste mi napsat tip na knihu o psech, jejíž součástí (nebo klidně jenom) je průběh březosti, porod a péče o štěňata? Ať hledám jak hledám, nacházím samé staré tituly, které již nejsou v prodeji. Případně klidně od někoho odkoupím . Děkuji.

Www.clovekpritelpsa.cz sepsali zkušení chovatelé.

10.3.2017 07:07
AmyOva

XXX.XXX.107.31

bobina65 napsal(a):
Pro AmyOva, klikněte si na klub kníračů, mají tam i odkaz na možnost objednat si nové vydání knihy...Chov psů...od Zdeněk Procházka,.

Moc děkuji, ale odkaz na objednávku už není funkční

Pro rapotacka11: internet je krásná věc, neumím si to už bez něj představit, ale knížka je knížka. Zvlášť když je kvalitně napsaná

10.3.2017 07:12
Terven

XXX.XXX.110.147

scylla napsal(a):
Www.clovekpritelpsa.cz sepsali zkušení chovatelé.

Možná jo, ale opakovaně mě od těchto stránek odrazuje, že po mě jako první chtějí registraci aniž bych měla informace o co jde a kdo za tím stojí. Což si myslím, že by mělo být obráceně.
Vím, že nejsem první, kdo se tu nad tím pozastavil. Zdroj je to možná kvalitní, nicméně úvodní stránka působí velmi nedůvěryhodně.

10.3.2017 07:14
AmyOva

XXX.XXX.107.31

Terven napsal(a):
Možná jo, ale opakovaně mě od těchto stránek odrazuje, že po mě jako první chtějí registraci aniž bych měla informace o co jde a kdo za tím stojí. Což si myslím, že by mělo být obráceně.
Vím, že nejsem první, kdo se tu nad tím pozastavil. Zdroj je to možná kvalitní, nicméně úvodní stránka působí velmi nedůvěryhodně.

To je pravda, já jsem i teda "prubla" tu registraci, přišli mi, že mi do emailu zasílají potvrzující odkaz a nic...

10.3.2017 07:25
scylla

XXX.XXX.150.32

Terven napsal(a):

Tak to dejte vědět provozovatelům. Je tam hárání, krytí, fáze březosti, porod, péče o štěňata, o matku, je tam všechno.

10.3.2017 07:36
AmyOva

XXX.XXX.107.31

scylla napsal(a):
Tak to dejte vědět provozovatelům. Je tam hárání, krytí, fáze březosti, porod, péče o štěňata, o matku, je tam všechno.

To by bylo super, vyzkouším co půjde, díky

10.3.2017 08:07
Iliena

XXX.XXX.145.246

Jsou tady hodně doporučovány knížky od pana Šusty, přemýšlím nad jejich pořízením. Vy co je máte, dalo Vám to něco navíc i když jste se psem neměli žádný problém? Ještě jsem koukala na knihu Konejšivé signály, co ta?

10.3.2017 08:10

AmyOva napsal(a):

Pro rapotacka11: internet je krásná věc, neumím si to už bez něj představit, ale knížka je knížka. Zvlášť když je kvalitně napsaná

Zkuste si dát inzerát, že tu knihu koupíte a mrkněte se po antikvariátech. Je moc dobrá, pan docent Procházka je skvělý odborník. A na rozdíl od toho odkazu na web člověk přítel psa hned víte, kdo je autorem a autora si můžete najít na netu...
Tu knihu mám, ale prodat ji nechci...

10.3.2017 08:29
rapotacka11

XXX.XXX.32.63

Poslala jsem Vám zprávu.
Starší vydání nevadí ?

10.3.2017 09:03
AmyOva

XXX.XXX.107.31

rapotacka11 napsal(a):
Poslala jsem Vám zprávu.
Starší vydání nevadí ?

moc děkuji, zkusím najít antikvariát v Ostravě

10.3.2017 10:17
AmyOva

XXX.XXX.107.31

Já jsem ji už našla i na aukru, děkuji za tip na knihu

Psala jsem také provozovateli www.clovekpritelpsa.cz a bohužel reakce žádná, registrace stále nefunkční...Pokud je zdroj kvalitní, tak je to veliká škoda

10.3.2017 10:30
manbea

XXX.XXX.139.247

AmyOva napsal(a):

Psala jsem také provozovateli www.clovekpritelpsa.cz a bohužel reakce žádná, registrace stále nefunkční...Pokud je zdroj kvalitní, tak je to veliká škoda

Já jsem se registrovala díky odkazu zde už před rokem a dosud také nic . Takže to jaksi asi nefunguje, nicméně zájem už nemám, atˇsi to nechají...

10.3.2017 10:47
AmyOva

XXX.XXX.107.31

manbea napsal(a):
Já jsem se registrovala díky odkazu zde už před rokem a dosud také nic . Takže to jaksi asi nefunguje, nicméně zájem už nemám, atˇsi to nechají...

Aha, tak to už budeme mít porod i štěňata za sebou

RKP

10.3.2017 12:36
RKP

XXX.XXX.153.144

AmyOva napsal(a):

Přesně. Proč to není i jako papírová knížka? Něčeho jako čtečka bych se nikdy nedotkla.

RKP

10.3.2017 12:41
RKP

XXX.XXX.153.144

"Chov psů" je výborná knížka.
A tohle se taky dá: http://www.reprodukcepsu.com/ukazka.html.

10.3.2017 12:42
scylla

XXX.XXX.150.32

AmyOva napsal(a):

To je škoda, zkusím tam také napsat, protože knížka je to opravdu dobrá.

hunting

10.3.2017 12:48
hunting

XXX.XXX.1.91

AmyOva napsal(a):

Mám k dispozici 3 ks Průvodce psí reprodukcí (viz http://www.reprodukcepsu.com). Můžu prodat.

10.3.2017 12:52
AmyOva

XXX.XXX.107.31

hunting napsal(a):
Mám k dispozici 3 ks Průvodce psí reprodukcí (viz http://www.reprodukcepsu.com). Můžu prodat.

Já mám určitě zájem, prosím o 1 ks. Více píšu do soukromé zprávy.
Aha, do soukromé zprávy nemůžu, nejste registrovaný. Prosím napište mi jak vás můžu kontaktovat.

hunting

10.3.2017 13:05
hunting

XXX.XXX.1.91

Napsala jsem zprávu na e-mail z webovek.

10.3.2017 13:09
AmyOva

XXX.XXX.61.9

hunting napsal(a):
Napsala jsem zprávu na e-mail z webovek.

10.3.2017 14:15
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Iliena napsal(a):
Jsou tady hodně doporučovány knížky od pana Šusty, přemýšlím nad jejich pořízením. Vy co je máte, dalo Vám to něco navíc i když jste se psem neměli žádný problém? Ještě jsem koukala na knihu Konejšivé signály, co ta?

Mě určitě .Sice mám zatím jen Trénink je rozhovor... Nad knížkou Konejšivé signály dost přemýšlím , tak by mě o ni též zajímalo info od někoho kdo ji má .

10.3.2017 20:06
bhk

XXX.XXX.214.63

Mohlo by někoho zaujmout :

Vážený kliente Národního registru,
dovolte, abychom Vás jako generální partner výstavy

CANIS PICTUS
Pes na historické fotografii 1839 - 1918

pozvali k návštěvě expozice v Severočeském muzeu v Liberci, Masarykova 11.

Expozice představí přes stovku jedinečných originálů fotografií z celého světa a dalších artefaktů, ilustrujících souběžný vývoj kynologie a fotografických technik v období od doby vzniku fotografie do konce 1. světové války.
Výstava potrvá od 23.2.2017 do 28.5.2017.

U příležitosti výstavy je v limitovaném nákladu vydána stejnojmenná publikace, která je od 23.2. v prodeji pouze přímo v muzeu, nebo stejně jako reprodukce vystavených fotografií v e-shopu Altercan. Kniha nebude uvolněna do běžné prodejní sítě

http://www.altercan.com/Knihy/.

10.3.2017 23:44
Iliena

XXX.XXX.255.2

kobylatko napsal(a):
Mě určitě .Sice mám zatím jen Trénink je rozhovor... Nad knížkou Konejšivé signály dost přemýšlím , tak by mě o ni též zajímalo info od někoho kdo ji má .

No stejně neodolám a koupím to Budu o tom jakoby přemýšlet a pak se nějaký večer splaším a objednám je. Na knížky jsem hrozná
Snad se někdo kdo má ty Konejšivé signály ještě ozve...

11.3.2017 08:02
Terven

XXX.XXX.110.147

Iliena napsal(a):

Rozhodně doporučuju i v případě, že nemáte problém. První jsem četla celou, u druhé (Trénink je v hlavě) jsem zhruba v půlce. Líbí se mi, že jsou zábavné a čtivé a přitom odborně na výši, což nebývá úplně běžné. Nutí a učí přemýšlet, správně interpretovat zvířecí chování. Povinně bych je dala číst všem majitelům bázlivých vystresovaných zvířat, kteří stále dokola melou o dominanci.
První kniha je ponejvíce o psech, ale popisuje principy chování a tréninku zvířat obecně. Druhá není výhradně psí, ta je dost i o lidech

11.3.2017 17:53
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Iliena napsal(a):
No stejně neodolám a koupím to Budu o tom jakoby přemýšlet a pak se nějaký večer splaším a objednám je. Na knížky jsem hrozná
Snad se někdo kdo má ty Konejšivé signály ještě ozve...

Konejšivé signály jsou ke stažení na uložto

12.3.2017 20:36
AmyOva

XXX.XXX.49.154

scylla napsal(a):
To je škoda, zkusím tam také napsat, protože knížka je to opravdu dobrá.

Tak doplňuji informaci: provozovatelka stránek paní Mašková se mi ozvala a sdělila, že problém s registrací už řeší. Taky mi poslala odkaz na objednávku e-knihy, tu jsem vyplnila, zaplatila a hned mi přišel odkaz na stažení. Sice to není klasická kniha, ale mám možnost si ji z formátu pdf vytisknout, takže účel čtení do postele před spaním splní .
Na první "prolistování" v PC vypadá opravdu slušně, děkuji za tip.

casius

25.4.2019 02:13
casius

XXX.XXX.21.41

Už jsou o sice dva roky, ale přesto se chci zeptat, zda nemáte ještě jeden výtisk k prodeji. Děkuji

casius

25.4.2019 02:30
casius

XXX.XXX.21.41

hunting napsal(a):

Už jsou o sice dva roky, ale přesto se chci zeptat, zda nemáte ještě jeden výtisk k prodeji. Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík