Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2016 16:58
Candynka

XXX.XXX.101.182

Dobry den rada bych kdyby mi nekdo poradil ohledne me 2 lete fenky labradora.Kdyz ji vencim a ona zbistri nejaky klacek tak ho veme a zacne snim sarpat a do toho zacne trhat i voditko coz se omota kolem klacku je pak jak silenasmajlík.Poradi nekdo jak ji to odnaucit?Dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.11.2016 16:59

Nudí se, chce si hrát.

26.11.2016 16:59
asurwic

XXX.XXX.36.3

Candynka napsal(a):
Dobry den rada bych kdyby mi nekdo poradil ohledne me 2 lete fenky labradora.Kdyz ji vencim a ona zbistri nejaky klacek tak ho veme a zacne snim sarpat a do toho zacne trhat i voditko coz se omota kolem klacku je pak jak silenasmajlík.Poradi nekdo jak ji to odnaucit?Dekuji.

Poskytnout jinou zábavu, aby si nemusela sama hledat dle Vás nevhodnou činnost.

26.11.2016 17:04
Candynka

XXX.XXX.101.182

Dekuji za odpoved.Kdyz potrebuju aby sla u nohy tak ji nebudu poskytovat jinou zabavu.Jenze s stane ze klacek je na kraji chodniku a ona je rychlejsi nez ja.

26.11.2016 17:14
asurwic

XXX.XXX.36.3

Candynka napsal(a):
Dekuji za odpoved.Kdyz potrebuju aby sla u nohy tak ji nebudu poskytovat jinou zabavu.Jenze s stane ze klacek je na kraji chodniku a ona je rychlejsi nez ja.

Labík je pořád plemeno, které je určené k práci. Je v jeho přirozenosti se věnovat nošení věcí. Nějak se mi nezdá, že aktivně provozujete sporty či loveckou kynologii a pes má dostatek využití - retrívři takto nezlobí, pokud jsou plnohodnotně zaměstnáni.

Když tedy nedokážete zvládnout to, že si cestou hraje, tak mu dávejte náhubek a nebo ho ten povel u nohy naučte tak, aby se věnoval Vám a ne celému okolí.

26.11.2016 17:32

Labrador je přinašeč, je k tomu vyšlechtěn. Nenechte jí tahat kdejaké klacky a naučte jí aportovat. Ona to jke svému životu potřebuje, má to vrozené.

26.11.2016 17:40
asurwic

XXX.XXX.36.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Labrador je přinašeč, je k tomu vyšlechtěn. Nenechte jí tahat kdejaké klacky a naučte jí aportovat. Ona to jke svému životu potřebuje, má to vrozené.

Přesně. A pokud už nepůjde kvůli blbému zvyku aportovat a nosit si v klidu klacky a bude s nimi pořád zlobit, tak mě pomohlo dát do čumáku kousek sušiny nebo kosti. Kokr, kterého jsem měla na převýchovu a který mi nakonec zůstal, si to nyní pyšně nosí celé venčení a doma má rázem pamlsek za slušné chování.

26.11.2016 17:54
Candynka

XXX.XXX.101.182

Dekuji za Vase rady.

26.11.2016 18:27
Atheira

XXX.XXX.50.119

Kdo by to byl řekl, že když to má v názvu retriever, tak to bude v hubě nosit věci. :D To mi připomíná, jak tu jednou někdo na požadavek "bez loveckého pudu" doporučil plemeno, co má v názvu honič.

Přidejte reakci

Přidat smajlík