Uživatel s deaktivovaným účtem

Nudí se, chce si hrát.
Candynka
napsal(a):
Dobry den rada bych kdyby mi nekdo poradil ohledne me 2 lete fenky labradora.Kdyz ji vencim a ona zbistri nejaky klacek tak ho veme a zacne snim sarpat a do toho zacne trhat i voditko coz se omota kolem klacku je pak jak silena.Poradi nekdo jak ji to odnaucit?Dekuji.
Poskytnout jinou zábavu, aby si nemusela sama hledat dle Vás nevhodnou činnost.
Candynka
napsal(a):
Dekuji za odpoved.Kdyz potrebuju aby sla u nohy tak ji nebudu poskytovat jinou zabavu.Jenze s stane ze klacek je na kraji chodniku a ona je rychlejsi nez ja.
Labík je pořád plemeno, které je určené k práci. Je v jeho přirozenosti se věnovat nošení věcí. Nějak se mi nezdá, že aktivně provozujete sporty či loveckou kynologii a pes má dostatek využití - retrívři takto nezlobí, pokud jsou plnohodnotně zaměstnáni.
Když tedy nedokážete zvládnout to, že si cestou hraje, tak mu dávejte náhubek a nebo ho ten povel u nohy naučte tak, aby se věnoval Vám a ne celému okolí.

Labrador je přinašeč, je k tomu vyšlechtěn. Nenechte jí tahat kdejaké klacky a naučte jí aportovat. Ona to jke svému životu potřebuje, má to vrozené.
napsal(a):
Labrador je přinašeč, je k tomu vyšlechtěn. Nenechte jí tahat kdejaké klacky a naučte jí aportovat. Ona to jke svému životu potřebuje, má to vrozené.
Přesně. A pokud už nepůjde kvůli blbému zvyku aportovat a nosit si v klidu klacky a bude s nimi pořád zlobit, tak mě pomohlo dát do čumáku kousek sušiny nebo kosti. Kokr, kterého jsem měla na převýchovu a který mi nakonec zůstal, si to nyní pyšně nosí celé venčení a doma má rázem pamlsek za slušné chování.