Sima2568

XXX.XXX.227.159
Ahojte
Stena mi zjedlo kusok linolea v byte.
Doberman 4mesiace
Chyba asi 5x2cm. Neviem kedy sa to stalo dnes som to nasla. Pes normalne zere pije beha.
Zajst s nim radsej na veterinu?
Dakujem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nechte ho být a sledujte kdyby se cokoliv dělo tak na veterinu, ale je to malý kousek, pravděpodobně vyjde bud předem nebo zadem. Můj pes jako štěně sežral asi půl metru krát čtyři cm lemovku z lina, rozporcoval si to na kousky, když to vyzvracel tak jsme si to poskládali, asi po měsíci :-D ani jsme nevěřili že to sežral, mysleli jsme si že to tam asi celé nebylo.
Jednou mi linoleum sežral potkan. Vyhlodal asi tak 20x20cm. Z toho, co se válelo kolem, by se rozhodně nedalo poskládat do původního stavu, na to by tam toho dobrá půlka chyběla, takže to dost určitě snědl. A žil ještě dobrý rok a půl.
Jinak fena mi asi dva měsíce zpátky sežrala kus dopisu i s obálkou. A evidentně jí to žádné trávicí potíže nepřidělalo.
Jestli se tváří, že je v pohodě, věřte, že je v pohodě a už ani neví, že si nějaký lino dal.
Sima2568

XXX.XXX.176.110
Ďakujem krásne, no časť z toho som ešte našla chvalabohu.
Žial niesom stále pri ňom a doma takže to muselo byť keď som nebola doma a žiaľ tomu nemám ako zabrániť, v mojej prítomnosti sa hrá pekne len s hračkami...
Je nejaký postrek alebo niečo aby som mu to znechutila? Hračiek má veľa.