Opakované krvavé průjmy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Monika Hečová

30.11.2016 12:03
Monika Hečová

XXX.XXX.124.43

Dobrý den.
Prosím o radu, popř. doporučení nějakých granulek pro psa KKCHŠ, ktery má opakované krvavé průjmy (pravděpodobně chronický zánět střev, který se chvílemi daří dát pod kontrolu ATB). V současnosti krmíme granulemi ACANA. Má někdo z vás podobný problém a podařil se nějakým způsobem dostat pod kontrolu? Moc děkuji. Monika Hečová.

30.11.2016 12:18
jahodapavel

XXX.XXX.225.3

S chonickým zánětem asi nic moc neuděláte, ale příčin může být vic. zkuste dietu, vařené lidové maso, rozvařená rýže a mrkev, na pití černý čaj s medem. Doporučuji důkladné vyšetření (koprologii, rekt. stěr, sono, atd).

30.11.2016 13:59
HaZaTi

XXX.XXX.162.206

Ze začátku bych dala dietu + probiotika, a pak asi bych zkusila nějaké monoprotein granule s rýží třeba OptimaNova...
Nejste náhodou z Tišnova?

Monika Hečová

30.11.2016 14:14
Monika Hečová

XXX.XXX.124.43

HaZaTi napsal(a):
Ze začátku bych dala dietu + probiotika, a pak asi bych zkusila nějaké monoprotein granule s rýží třeba OptimaNova...
Nejste náhodou z Tišnova?

Ahoj Hani. Ano, jsem to já.

30.11.2016 16:03
Lexaurin

XXX.XXX.190.72

Chronicke prujmy hlavně potrebuji bezezbytkovou stravu, takže to, co pes opravdu stravu a ne balast okolo. Balast jako obili, zelenina...zatěžuje strevo. Takže maso. Nicméně ATB problem mohou jen zhorsit a chronickou věc neřeší. Chtelo by to kolonoskopii, gastroskopii, odebrat vzorek sliznice aby se radne vedelo oc jde. Tezke pripady se leci i kortikoidy, u lidi biologickou lecbou.Vždyť to muze byt i tumor,.

30.11.2016 18:03
Nonetka

XXX.XXX.98.21

Dobrý den, už jsem to tady psala vícekrát. Krvavou stolici měla moje fenka než se zjistila alergie na většinu věcí, kterými se krmí pejsci.( na většinu mas, kukuřici, rýži atd., nemá cenu dále jmenovat ) Dokud se neudělaly komplexní testy, byly problémy.

30.11.2016 19:12
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Monika Hečová napsal(a):
Dobrý den.
Prosím o radu, popř. doporučení nějakých granulek pro psa KKCHŠ, ktery má opakované krvavé průjmy (pravděpodobně chronický zánět střev, který se chvílemi daří dát pod kontrolu ATB). V současnosti krmíme granulemi ACANA. Má někdo z vás podobný problém a podařil se nějakým způsobem dostat pod kontrolu? Moc děkuji. Monika Hečová.

Opakovane krvavé prujmy...jako první bych nechala vyšetřit giardie a coccidie a přeléčit...a budete mít po problému.

Přidejte reakci

Přidat smajlík