nikola321
napsal(a):
zdravím muj pes alvin má pořád rýmu vždy to přestane nebo se to zhorší. pro toto téma tam si můžete psát všechny nemoce pejsků v v špatném počasí či hladné dny. těd právě alvin polehává v postely a márýmu teplotu
Pokud je dlouhodobě nemocný, zvláště když má horečku, tak by stálo za vážení veterinární vyšetření, ne?
nikola321
napsal(a):
zdravím muj pes alvin má pořád rýmu vždy to přestane nebo se to zhorší. pro toto téma tam si můžete psát všechny nemoce pejsků v v špatném počasí či hladné dny. těd právě alvin polehává v postely a márýmu teplotu
Ta rýma je dost často u pokojových psu právě z toho pobytu ve vytopené místnosti...a teplota pes má normální teplotu kolem 38,5 -38,9 což dost často nezkušení majitelé považují za teplotu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
To chce pořádně toho psa nakrmit
sh
XXX.XXX.95.70
Bůch ti pomáhej, Nikolo.
Nikolko, zkus si najít nějaký výukový program českého jazyka. Bude se ti hodit.
napsal(a):
Nikolko, zkus si najít nějaký výukový program českého jazyka. Bude se ti hodit.
Na škodu by to nebylo. Možná jsem natvrdlá, ale absolutně jsem nepobrala, co to znamená to "hab hab" v nadpisu - podle Google jsou to nějaké čínské nudle na palmovém listu.
asurwic
napsal(a):
Na škodu by to nebylo. Možná jsem natvrdlá, ale absolutně jsem nepobrala, co to znamená to "hab hab" v nadpisu - podle Google jsou to nějaké čínské nudle na palmovém listu.
Že by pes co má rýmu ?