Hab hab pejskové mají rýmu a bůch ví co ještě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2016 13:07
nikola321

XXX.XXX.94.89

zdravím muj pes alvin má pořád rýmu vždy to přestane nebo se to zhorší. pro toto téma tam si můžete psát všechny nemoce pejsků v v špatném počasí či hladné dny. těd právě alvin polehává v postely a márýmu teplotu

2.12.2016 13:10
asurwic

XXX.XXX.36.3

nikola321 napsal(a):
zdravím muj pes alvin má pořád rýmu vždy to přestane nebo se to zhorší. pro toto téma tam si můžete psát všechny nemoce pejsků v v špatném počasí či hladné dny. těd právě alvin polehává v postely a márýmu teplotu

Pokud je dlouhodobě nemocný, zvláště když má horečku, tak by stálo za vážení veterinární vyšetření, ne?

2.12.2016 13:13
ivulka2

XXX.XXX.155.174

nikola321 napsal(a):

Ta rýma je dost často u pokojových psu právě z toho pobytu ve vytopené místnosti...a teplota pes má normální teplotu kolem 38,5 -38,9 což dost často nezkušení majitelé považují za teplotu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.12.2016 13:14

To chce pořádně toho psa nakrmit

2.12.2016 18:56
ivulka2

XXX.XXX.155.174

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To chce pořádně toho psa nakrmit

Tak jsem si přečetla všechny dotazy od nikola321...chudák pes, nežere, kulhá, má rýmu, prujem s krví...a opět rýmu

2.12.2016 19:52
davidka

XXX.XXX.14.251

Trol - dítě, co nemá co dělat, tak si vymýšlí na netu.

Nikolko, zkus si najít kamarády svého věku, jděte si zahrát nějakou hru nebo se proběhněte venku. Nebo si přečti knížku.
On je problém v tom, že až budeš mít opravdu s nějakým pejskem problém, nikdo ti to neuvěří.

sh

3.12.2016 13:15
sh

XXX.XXX.95.70

Bůch ti pomáhej, Nikolo.

3.12.2016 14:51

Nikolko, zkus si najít nějaký výukový program českého jazyka. Bude se ti hodit.

3.12.2016 15:14
asurwic

XXX.XXX.36.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nikolko, zkus si najít nějaký výukový program českého jazyka. Bude se ti hodit.

Na škodu by to nebylo. Možná jsem natvrdlá, ale absolutně jsem nepobrala, co to znamená to "hab hab" v nadpisu - podle Google jsou to nějaké čínské nudle na palmovém listu.

3.12.2016 16:16

asurwic napsal(a):
Na škodu by to nebylo. Možná jsem natvrdlá, ale absolutně jsem nepobrala, co to znamená to "hab hab" v nadpisu - podle Google jsou to nějaké čínské nudle na palmovém listu.

Že by pes co má rýmu ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík