Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2016 09:01
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Mam dotaz, používáte někdo? Nebo ma vůbec někdo jakoukoli zkušenost s ceskym e-shopem Tommiland ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.12.2016 11:37

Zrovna na to koukám a nevidím žádné složení?

9.12.2016 11:48

Známá mi před časem doporučila čistou kosmetiku (šampony, atd) pro lidi značky HRISTINA, používá ji úspěšně u naháčů třeba tady http://www.zdravi-priroda.cz/prirodni-sprchovy-gel-na-vlasy-a-telo-hristina-malinovy-keks-250-ml.

9.12.2016 11:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Známá mi před časem doporučila čistou kosmetiku (šampony, atd) pro lidi značky HRISTINA, používá ji úspěšně u naháčů třeba tady http://www.zdravi-priroda.cz/prirodni-sprchovy-gel-na-vlasy-a-telo-hristina-malinovy-keks-250-ml.

Sakra, zase jinej smail,

9.12.2016 12:50
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

No, prave, to slozeni me zajímá. Dík za tip, mate vyzkouseno?

9.12.2016 12:54

Ještě ne, ale chystám se objednat pro sebe a asi vezmu i čubině

9.12.2016 13:50
Atheira

XXX.XXX.240.171

Lexaurin napsal(a):
No, prave, to slozeni me zajímá. Dík za tip, mate vyzkouseno?

Používám od nich šampony i sprcháče, aktuálně zkouším i krém na ruce, protože jakmile je mráz, řeším už pár let, že mi na jedné ruce popraská kůže na kloubech u prstů až do krve (stačí jedinkrát zapomenout rukavice). Krémy mi nikdy nepomohly, jakmile tam byla nějaká pochybná chem. blbost, pálilo to jak čert.
Koupila jsem si u nich krém na ruce a nohy s vůní vanilkové zmrzliny, už pár dní zkouším a jsem mile překvapena a spokojená. A třeba šampon bych si už jiný nekoupila. (Mám odzkoušen na podporu růstu vlasů a brazilské bylinky. Vůně krásná, svěží a rozdíl v kvalitě vlasů byl znatelný už po druhém umytí.
Na psa odzkoušeno nemám, ale za mě obrovská spokojenost.

9.12.2016 14:04

Atheira napsal(a):
Používám od nich šampony i sprcháče, aktuálně zkouším i krém na ruce, protože jakmile je mráz, řeším už pár let, že mi na jedné ruce popraská kůže na kloubech u prstů až do krve (stačí jedinkrát zapomenout rukavice). Krémy mi nikdy nepomohly, jakmile tam byla nějaká pochybná chem. blbost, pálilo to jak čert.
Koupila jsem si u nich krém na ruce a nohy s vůní vanilkové zmrzliny, už pár dní zkouším a jsem mile překvapena a spokojená. A třeba šampon bych si už jiný nekoupila. (Mám odzkoušen na podporu růstu vlasů a brazilské bylinky. Vůně krásná, svěží a rozdíl v kvalitě vlasů byl znatelný už po druhém umytí.

Myslíte tu HRISTINU?

9.12.2016 14:05
Atheira

XXX.XXX.240.170

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslíte tu HRISTINU?

Jop, mám na mysli hristinu.
Aspoň jsem teda z příspěvku pochopila, že byl vznesen dotaz, jestli máte vyzkoušeno právě to, nikoli značku, kvůli které bylo téma založené. :D.

9.12.2016 14:08

Atheira napsal(a):
Jop, mám na mysli hristinu.
Aspoň jsem teda z příspěvku pochopila, že byl vznesen dotaz, jestli máte vyzkoušeno právě to, nikoli značku, kvůli které bylo téma založené. :D.

Jasný, dík

9.12.2016 14:11
Lexaurin

XXX.XXX.83.65

Atheira napsal(a):

Dik☺.

9.12.2016 15:07

Já používám Bione Cannabis a jedna paní z venčení taky (tedy nejen Cannabis) - společně se svým psem. Všichni tři jsem spokojeni. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík