Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2016 12:00
iwuskkaa

XXX.XXX.55.238

Prosím vás.. od nedele ma pes prujem je to křížence něm. ov.22 kg..4 roky krmíme brit care... od nedele do stredy me budil nekolikrat i v noci byli jsme u vet a rekla ze mame dat cerne uhli, bohužel to nam vyzvracel zkouseli jsme vícekrát mel dietu a pote jen ryze a maso s mrkvi.. ryzi stejne nezral... st a čt nekadil vubec... dnes se to zase rozjelo a naposled z nej vysla voda nebo ja nevim co.. vzdy po si tre zadek.. nevite co mu muzu dat poprípadne dobrá veterina v bnre? krev tam nemel.. pisu rychle omlouva mse za chyby.

9.12.2016 12:04
Atheira

XXX.XXX.240.43

Jinýho veta.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.12.2016 12:18

Enterozoo gel
Místo rýže rozvařené brambory či těstoviny.
A veterináře co diagnostikuje, veterinu snad někdo poradí.

9.12.2016 12:22

Těstoviny ne.

9.12.2016 13:21

iwuskkaa napsal(a):
Prosím vás.. od nedele ma pes prujem je to křížence něm. ov.22 kg..4 roky krmíme brit care... od nedele do stredy me budil nekolikrat i v noci byli jsme u vet a rekla ze mame dat cerne uhli, bohužel to nam vyzvracel zkouseli jsme vícekrát mel dietu a pote jen ryze a maso s mrkvi.. ryzi stejne nezral... st a čt nekadil vubec... dnes se to zase rozjelo a naposled z nej vysla voda nebo ja nevim co.. vzdy po si tre zadek.. nevite co mu muzu dat poprípadne dobrá veterina v bnre? krev tam nemel.. pisu rychle omlouva mse za chyby.

Jnýho veterináře. Pravděpodobně má nějakou virozu, když to nespraví dieta budou nutné nějaké léky, rozbor na parazity by taky neškodil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík