Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2016 18:07
my name is ...

XXX.XXX.87.239

Ahoj chtěla bych se vás zeptat jaký triky umí vaši psi?
já uz moc nevím co ho naučit a dělat furt ty stejný triky mě i jeho nebaví

13.12.2016 18:08
my name is ...

XXX.XXX.87.239

Kdybyste věděli nějakou stranku kde je i návod tak budu mooooc rada

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.12.2016 18:14

Můj pes, když řeknu - lehni, tak nelehne.
To neumíte, co.

Nezaregistrovaná

13.12.2016 18:16
Nezaregistrovaná

XXX.XXX.91.70

Tak napiš cviky které umí a já se ti po něčem podívám

13.12.2016 18:16
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Kniha 101 psích triků.

13.12.2016 18:22
my name is ...

XXX.XXX.87.239

Umíme:
kolečko
podávání pacek
sudy
¨mrtvolu
slalom mezi noha i pozadu
obíháni kolem mě
osmičku
obíháni kolem jedné nohy
schovat čumák pod moji ruku.

13.12.2016 18:29
Atheira

XXX.XXX.50.119

my name is ... napsal(a):
Umíme:
kolečko
podávání pacek
sudy
¨mrtvolu
obíháni kolem mě
osmičku
obíháni kolem jedné nohy

A jak je pes velký? Docela dobře se dá naučit i přeskakovat přes vás (to zvládne prcek i obr... jen u obra to asi bude chtít, aby se vám neodrážel od zad :D) nebo aby vám vyskočil na záda. Já si teda u obojího musím přikleknout na jedno koleno, není úplně mini, ve stoje bych ji nestihla přidržet a sjela by mi dolů, ale lidi jsou z toho i tak paf. Na jedno hop vám najednou přes rameno čouhá pes a drží se vás jak psí batoh.

Nezaregistrovaná

13.12.2016 18:30
Nezaregistrovaná

XXX.XXX.91.70

13.12.2016 18:32
my name is ...

XXX.XXX.87.239

Skok přes zadá umime a chtěla bych ho naučit skok na zada jak ste ho to naučila?
pesek je belgický ovčák takže je velky a mrštný a občas zlobivy

13.12.2016 18:35
my name is ...

XXX.XXX.87.239

Děkuji moooooc.

13.12.2016 18:35
my name is ...

XXX.XXX.87.239

Nezaregistrovaná napsal(a):
Odrazy: https://youtu.be/IA8YbTsbJtI
Surikata: (panáček) https://youtu.be/9cJlHe2Tie4
Šermování :
https://youtu.be/0HiQQ5VwVjQ.

Děkuji.

Nezaregistrovaná

13.12.2016 18:37
Nezaregistrovaná

XXX.XXX.91.70

Sice máme menšího psa ale mě pomohl tento návod na ty záda: https://youtu.be/ESJxbtxNgt4.

13.12.2016 18:41
my name is ...

XXX.XXX.87.239

Nezaregistrovaná napsal(a):
Sice máme menšího psa ale mě pomohl tento návod na ty záda: https://youtu.be/ESJxbtxNgt4.

Děkuji

13.12.2016 18:43
Atheira

XXX.XXX.50.119

Skok přes zadá umime a chtěla bych ho naučit skok na zada jak ste ho to naučila?
pesek je belgický ovčák takže je velky a mrštný a občas zlobivy

Ona je vášnivá hopsalka. Má naučeno, že na "skoč" něco přeskakuje, na "hop" naskakuje na nějakou vyvýšenou plochu, kde má sedět, případně se udržet nějakým jiným možným způsobem a slézt až na povel.
Jak skákat přese mě, tak mi vyskočit na záda, se naučila právě tak nějak sama od sebe, když už věděla, co oba povely znamenají. Spíš to bylo o štěstí. Jednou jsem si prostě přidřepla a zkusila říct skoč, načež ona přeskočila. Na hop na mně zůstala viset.
Ale kdybych to chtěla učit cíleně, asi bych začínala postupně tak, že bych si třeba lehla na břicho a za pamlsek ho na zvolený povel naváděla, aby mi vylezl na záda. Jak by postupně chápal, co se po něm chce, jen bych se zvedala do dřepu nebo na všechny čtyři, jestli chcete, aby na vás stál.
Jen teda nevím, jestli bych si chtěla učit skákat na záda zvíře, co vyroste ve třicetikilovou mrchu.

13.12.2016 19:55
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Umíme:
kolečko
podávání pacek
sudy
¨mrtvolu
obíháni kolem mě
osmičku
obíháni kolem jedné nohy

My podavame veci, uklizime hracky do krabice, podavame pravou a levou packu, delame "kuk", zavirame supliky, dvere, davame do pracky, budime syny-jednoho pusinkou, druheho placanim packou, chystame klukum rano obleceni do skoly, vecer je pred spanim vyslikame atak smajlík

13.12.2016 20:09
asurwic

XXX.XXX.36.3

Další nápady: držení pamlsku na nose, kulhání na jednu nohu, kývání hlavou, couvání, obcházení psovoda pozadu (jako 2x čelem zad s přísunem, v dogdancingu je to známé jako pivot) chůze po zadních u nohy, dotýkání se čumákem ruky a jiných předmětů, všechny heel pozice + chůze a obraty v nich (http://files.crazyfellow.webnode.cz/200000723-351f636187/heelpoziceII.jpg), uklízení věcí, chůze mezi nohami s předními nebo zadními tlapkami na chodidlech, překřižování přední pacek v leže, házení věcmi, mrkání jedním okem, olizování se, zívání, pšíkání, otřepání se, chytnutí packy a ocasu do zubů, aportování pamlsků a nepříjemných materiálů, jízda na skateboardu, dotýkání se packou čumáku, podívání se pod svoje přední packy, zvedání zadních nohou (jednotlivě i do stojky)... většina věcí lze dělat i na dálku.

Pardon, jestli se po někom opakuji - celé jsem to nepročítala.

1.12.2017 15:03
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

Mám dotaz, abych nezakládala nové vlákno tak píšu sem.

Jde mi o cvik "popros". Učili jsme to tak, že jsem psa měla mezi nohama a naváděla pamlskem, nejprve přidržovala hrudník rukou, poté se zádama jen opíral o mé nohy, pak už to mezi nohama zvládl bez opírání. No, chtěla bych, aby to popros dělal předemnu - jak na to? Když to zkouším tak to přede mnou udělat nechce, udělá to v pohodě u nohy, udělá to i jakoby předemnou ale že sedí bokem. Už to zvládá v pohodě bez opěry, ale jakmile si ho postavím před sebe rovně ke mě, a chci po něm to popros tak má tendence přiskočit k noze a udělat to u nohy. I když ho navádím pamlskem tak předem nou to prostě neudělá - buďto přiskočí k noze a udělá to tam a nebo po pamlsku skáče - nevíte jak na to?

1.12.2017 20:48

Myslím, že musíte po malých krůčkách - posouvat se pomaličku po malých krůčkách směrem k cílový pozici a postupně procvičovat, aby pochopil, jak je ten cvik správně.

1.12.2017 20:50

Já jsem se takhle přesouvala při couvání - nejdřív jsem to naučila psa čelem k němu a potom přecvičovala na couvání i u nohy. Nakonec je pes schopnej couvat dokonce i v sedě :O zkoušela jsem i v leže, ale to mu přijde těžký, tak to možná docvičím ještě :D.

1.12.2017 20:51
Terven

XXX.XXX.110.147

marcelaamax napsal(a):
Mám dotaz, abych nezakládala nové vlákno tak píšu sem.

Jde mi o cvik "popros". Učili jsme to tak, že jsem psa měla mezi nohama a naváděla pamlskem, nejprve přidržovala hrudník rukou, poté se zádama jen opíral o mé nohy, pak už to mezi nohama zvládl bez opírání. No, chtěla bych, aby to popros dělal předemnu - jak na to? Když to zkouším tak to přede mnou udělat nechce, udělá to v pohodě u nohy, udělá to i jakoby předemnou ale že sedí bokem. Už to zvládá v pohodě bez opěry, ale jakmile si ho postavím před sebe rovně ke mě, a chci po něm to popros tak má tendence přiskočit k noze a udělat to u nohy. I když ho navádím pamlskem tak předem nou to prostě neudělá - buďto přiskočí k noze a udělá to tam a nebo po pamlsku skáče - nevíte jak na to?

Myslím, že pro nás by pro změnu byl problém udělat to tak, jak umíte vy smajlík

2.12.2017 21:36
pan Brouček

XXX.XXX.79.4

Terven napsal(a):
Myslím, že pro nás by pro změnu byl problém udělat to tak, jak umíte vy smajlík

Určitě jděte dál

https://www.youtube.com/watch?v=Z5P0kv3JCBY.

2.12.2017 23:46

Ahoj chtěla bych se vás zeptat jaký triky umí vaši psi?
já uz moc nevím co ho naučit a dělat furt ty stejný triky mě i jeho nebaví

Co třeba "hrabej"? pokud pejsek někdy si rád zanoruje v někde, (u nás treba na zahradě)může ho tenhle povel bavit. Stačí ze pří norování řekni " hrabej" a dát pamlsek a pokračovat.

PS:naše fena je norník, a při splnění toho to povelu je fenka úplně unesená.(ona to dělá hlavně i bez toho ).

Přidejte reakci

Přidat smajlík